محققان مطالعات کمی زیادی در مورد گروه های تروریستی انجام داده اند، که یک پیشرفت مهم در ادبیات به شمار می رود. با این حال، با توجه به مفهوم سازی و سنجش، در مورد آن چه یک گروه تروریستی را تشکیل می دهد، بحث های اندکی صورت گرفته اند. در بسیاری از مطالعات گروه های تروریستی این اصطلاح تعریف نشده اند و در میان مطالعاتی که این اصطلاح را تعریف کرده اند، تعاریف موجود به طور قابل توجهی متفاوت هستند. عدم وضوح منجر به سردرگمی مفهومی و همچنین مشکلات مربوط به انتخاب نمونه می شود که می تواند نتایج را تحت تاثیر قرار دهد. برای رسیدگی به این مسائل، در این مقاله، تجزیه و تحلیل عمیق این اصطلاح و کاربرد آن صورت گرفته است. در این مطالعه، تعاریف موجود در ادبیات بررسی شده اند و سپس نمونه های مختلف به کار رفته مورد بحث و بررسی قرر گرفته اند. به لحاظ تجربی، این مطالعه نشان می دهد که چگونه انتخاب نمونه می تواند ارزش های متغیر را تحت تاثیر قرار دهد. علاوه بر این، این مطالعه نشان می دهد که یک نمونه غیر معرف، مانند فهرست سازمان های تروریستی خارجی ایالات متحده آمریکا، می تواند منجر به تعمیم های نادرست شود. در نهایت، من یک تعریف ساده و جامع ارائه می دهم و در رابطه با عملی بودن آن بحث می کنم. پیشنهادات دیگری نیز برای یک برنامه پژوهشی جامع و موثر ارائه شده اند.
در سال های اخیر چند مطالعه به طور سیستماتیک به بررسی گروه های تروریستی پرداخته اند و اطلاعات مهمی در مورد مرگ و میر، طول عمر و سیر ویژگی های این سازمان ها ارائه کرده اند. این خط از بررسی یک بخش مهم و ضروری در ادبیات است، همان طور که در بسیاری از تحقیقات مربوط به تروریست از کشور ها به عنوان واحد تجزیه و تحلیل استفاده شده است، و زمینه گروه تروریستی که در آن بسیاری از حملات رخ می دهند، نادیده گرفته شده است. با این حال، با جمع آوری فهرست گروه های تروریستی، پرسش های مهمی مطرح شده اند، و تا حد زیادی در ادبیات نادیده گرفته شده اند.
Researchers increasingly conduct quantitative studies of terrorist groups, which is an important advance in the literature. However, there has been little discussion of what constitutes a ‘‘terrorist group,’’ regarding conceptualization or measurement. Many studies of terrorist groups do not define the term, and among those that do, definitions vary considerably. The lack of clarity leads to conceptual confusion as well as sample selection issues, which can affect inferences. To address these issues, this article offers an in-depth analysis of the term and its use. It explores definitions in the literature, and then discusses different samples used. Empirically, the article demonstrates how sample selection can affect variable values. It also shows that a non-representative sample, such as the U.S. Foreign Terrorist Organization list, can lead to inaccurate generalizations. Ultimately, I present a straightforward ‘‘inclusive’’ definition, and argue for its practicality. Other suggestions are made for a more effective and cohesive research program.
A number of studies in recent years have systematically examined terrorist groups, providing important information about the lethality, longevity, and other attributes of these organizations. This line of investigation is an essential contribution to the literature, as much of the other terrorism research has used countries as the unit of analysis, ignoring the terrorist group context in which the majority of attacks occur. However, compiling lists of terrorist groups raises serious questions, and the literature has largely sidestepped them.
مقدمه: تروریسم و گروه ها
گروه های تروریستی در ادبیات
یک مفهوم بدون تعریف؟
تعاریف جامع
تعاریف انحصاری
مفاهیم تجربی تفاوت های مفهومی
راه های پیش رو: استدلال برای یک تعریف جامع
نتیجه گیری
منابع
Preliminaries: On ‘‘Terrorism’’ and ‘‘Groups’’
Terrorist Groups in the Literature
A Concept With No Definition?
Inclusive Definitions
Exclusive Definitions
Empirical Implications of Conceptual Differences
Ways Forward: Argument for an Inclusive Definition
Conclusion