چکیده
هدف از این مقاله بررسی ادراک کارفرماین و مربیان از اهمیت دانش آموزش داده شده در آموزش عالی و مهارت های نرم در دانشجویان حسابداری است. نمونه شامل 127 مربی و 95 کارفرما در زمینه رشته حسابداری و امور مالی است. پاسخ دهندگان با ارزش های مختلف دانش و مهارت¬های کارآموزی فارغ التحصیلان حسابداری موافق بودند. کارفرمایان ارزش بیشتری را برای مالیات به جای حسابرسی و خدماتی قائل بودند که از سوی مربیان ضروری در نظر گرفته شده بود. تفاوت قابل توجهی میان کارفرمایان و مربیان در زمینه اهمیت مهارت های فارغ التحصیلان وجود دارد. کارفرمایان پاسخ دادند که فارغ التحصیلان باید با سرعت بیشتری حرفه حسابداری را بیاموزند. در حالیکه، مربیان اعتقاد داشتند اتکای زیادی در آموزش حسابداری بر حفظ کردن وجود دارد. به طور کلی، 3 مهارت مورد نیاز برای فارغ التحصیلان حسابداری عبارتند از مهارت های ارتباطاتی، یادگیری مداوم و تصمیم گیری.
1. مقدمه
در نظر گرفتن مهارت های ضروری، در کنار دانش حسابداری که از طریق فرایند یادگیری در موسسات آموزش عالی به دست آمده است، به منظور رقابت در زمینه چالش جهانی بیکاری ضروری است. در سال 2014 مشخص گردید که بیکاری به صورت جهانی در حال افزایش است، و بیش از 200 میلیون نفر در سراسر جهان بیکار هستند (World Economic Forum, 2014). سطح بالای بیکاری منجر به اثرات کلان اقتصادی شده، تقاضای موثر در اقتصاد را کاهش داده، منجر به کاهش رشد اقتصادی شده، و پتانسیل تولیدی را از بین برده است. در محیطی که بیکاری و رقابت در حال افزایش است، فارغ التحصیلان باید به جای تنها در سال های انتهایی دانشگاه ها، مهارت های خود را زودتر ارتقا دهند. تحقیقات جدیدی که توسط ارنست و یانگ در زمینه یافتن شغل انجام شده عدم شجاعت کافی، ناتوانی در مدیریت زمان، و انعطاف پذیری کم در میان دانشجویان را نشان داده است. (Big4, 2013).
5. نتیجه گیری
این تحقیق به بررسی تفاوت های میان ادراک مهارت های مبتنی بر دانش و مهارت های نرم درک شده از سوی کارفرمایان و مربیان پرداخت. اگر تفاوت های مشاهده شده در درک دانش و مهارت ها در آموزش حسابداری گنجانیده شود، ابتکاراتی باید به منظور تعامل میان نقش کارفرمایان و مربیان انجام پذیرد. نتایج نشان می دهند که تفاوت معناداری میان درک کارفرمایان و مربیان در زمینه مهارت های نرمی که باید دانشجویان حسابداری بیاموزند وجود دارد. از سوی دیگر، پاسخ دهندگان اعتقاد دارند که صنعت از طریق کارآموزی مهارت ها را بهبود می بخشد. کارآموزی برنامه و یا وضعیتی واقعی است که می تواند به دانشجویان در رابطه با توسعه مبتنی بر دانش و مهارت ها آموخته در حالیکه به محیط های واقعی و یا صنایع کمک می کند. بنابراین اصلاح آموزش حسابداری نه تنها ضروری بوده بلکه در مالزی اجباری می باشد.
Abstract
This paper aims to investigate the perception of employers and educators on the importance of knowledge taught in higher education and soft skills embedded to the accounting students. The sample consists of 127 educators and 95 employers in accounting and finance related field. The respondents agreed on different value to the employability knowledge and skills of the accounting graduates. Employers place higher value for taxation rather than auditing and services which perceived essential by educators. There is significant difference between employers and educators on importance of the graduate skills. The employers’ response that graduates should learn at a faster pace in accounting career. Meanwhile, the educators believed that there is too much reliance on memorization in accounting education. Overall, the highest three skillrequirements to accounting graduates are written communication, continuous learning and decision making skills.
چکیده
1. مقدمه
2. کارفرمایان و مربیان
2.1 مبتنی بر دانش
2.2 توسعه مهارت ها
3. روش شناسی
4. نتایج
5. نتیجه گیری