دانلود مقاله مقاومت به سرمایه گذاری جمعی در میان کارآفرینان
ترجمه شده

دانلود مقاله مقاومت به سرمایه گذاری جمعی در میان کارآفرینان

عنوان فارسی مقاله: مقاومت به سرمایه گذاری جمعی در میان کارآفرینان: یک دیدگاه مدیریت برداشت
عنوان انگلیسی مقاله: Resistance to crowdfunding among entrepreneurs: An impression management perspective
مجله/کنفرانس: مجله سیستم های اطلاعات استراتژیک - Journal of Strategic Information Systems
رشته های تحصیلی مرتبط: مدیریت - اقتصاد
گرایش های تحصیلی مرتبط: مدیریت مالی - کارآفرینی - مدیریت کسب و کار - مدیریت استراتژیک - اقتصاد مالی
کلمات کلیدی فارسی: سرمایه گذاری جمعی - جمع آوری سرمایه - کارآفرینی - مقاومت - مدیریت برداشت
کلمات کلیدی انگلیسی: Crowdfunding - Crowdsourcing - Entrepreneurialism - Resistance - Impression management
نوع نگارش مقاله: مقاله پژوهشی (Research Article)
نمایه: Scopus - Master Journals List - JCR
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1016/j.jsis.2015.09.001
لینک سایت مرجع: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0963868715000487
نویسندگان: Rob Gleasure
دانشگاه: گروه حسابداری، مالی، و سیستم های اطلاعاتی، کالج دانشگاه کورک، کورک، ایرلند
صفحات مقاله انگلیسی: 15
صفحات مقاله فارسی: 35
ناشر: الزویر - Elsevier
نوع ارائه مقاله: ژورنال
نوع مقاله: ISI
سال انتشار مقاله: 2015
ایمپکت فاکتور: 8.432 در سال 2023
شاخص H_index: 107 در سال 2024
شاخص SJR: 3.230 در سال 2023
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
شناسه ISSN: 0963-8687
شاخص Quartile (چارک): Q1 در سال 2023
فرمت مقاله انگلیسی: pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه: ترجمه شده و آماده دانلود
فرمت ترجمه فارسی: pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
مشخصات ترجمه: تایپ شده با فونت B Nazanin 14
فرمول و علائم در ترجمه: ندارد
مقاله بیس: بله
مدل مفهومی: دارد
کد محصول: 12742
رفرنس: دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
پرسشنامه: ندارد
متغیر: ندارد
فرضیه: دارد
درج شدن منابع داخل متن در ترجمه: به صورت انگلیسی درج شده است
ترجمه شدن توضیحات زیر تصاویر و جداول: بله
ترجمه شدن متون داخل تصاویر و جداول: بله
رفرنس در ترجمه: در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
ضمیمه: ندارد
پاورقی: ندارد
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده
     سرمایه گذاری موضوع مهیجی برای محققان در زمینه کارآفرینی است. بینندگان و پیشگامان اولیه به استراتژی های ارائه شده جدید در زمانی اشاره می کنند که از تنگناهای بودجه بتوان عبور کرد و اعضای جمعیت بتوانند به زودی در توسعه مشارکت کنند. هنوز هم اگر به درستی ثابت شود که سرمایه گذاری عامل مزاحمی برای کارآفرینان است، باید تلاش های بیشتری انجام داد تا افراد غیر قابل پذیرش شناسایی شوند. این مطالعه به مدلسازی مقاومت کارآفرینان نسبت به سرمایه گذاری جمعی با استفاده از یک دیدگاه مدیریتی می پردازد. یک مطالعه موردی از 20 کارفرما پیشنهاد کرد که مقاومت تحت تاثیر ترس کارفرمایان از افشا، ترس از شکست مشهود و ترس از ناامیدی قرار می گیرد.

 

مقدمه
     فناوری های سرمایه گذاری جمعی در دهه اخیر به عنوان بخشی از پارادایم گسترده تر جمعیت ایجاد شدند (Howe,2008). در مقایسه با اعمال نفوذ در سرمایه گذاری برای اهداف خلاقانه (مانند بی موضوعی، بی گناهی)، سرمایه گذاری جمعی، فرصت های کسب و کاری را برای دستیابی مستقیم پول از جمعیت فراهم می کند. این فرصت اهمیت خاصی برای کارآفرینان دارد یعنی افرادی که به دنبال ایجاد سازمان های جدید هستند (c.f. Gartner, 1988). دستیابی به سرمایه برای این افراد یکی از ابتدایی ترین چالش ها و استراتژی های اتخاذی است که اتخاذ می-کنند به طوری که می تواند در نهایت موفقیت آن ها را تعیین کند (King and Levine, 1993; Shane and Cable, 2002). یک ظرفیت استراتژیک جدید برای کارآفرینان از طریق جمع آوری سرمایه ایجاد می شود قابلیت اختلال قابل توجهی در مدل های موجود در علم کارآفرینی را دارد (Lasrado and Lugmayr, 2013). این موضوع از طریق تغییرات قانون اساسی پیرامون جذب سرمایه شناخته می شود که اغلب در ایالات متحده با نام شروع جهشی کسب و کار یا قانون "JOBS" شناخته می شود (Kitchens and Torrence, 2012; Stemler, 2013). هنوز هم اطلاعات اندکی در مورد این قابلیت مخرب در کسب و کارهایی وجود دارد که انتخاب کردند از این فناوری های جدید اجتناب کنند. این یک خطای بصری معنی دارد در رابطه با یک دیدگاه سیستم های اطلاعاتی استراتژیک است، به طوری که تحقیق پیشین پیشنهاد می کند که فناوری های سرمایه گذاری جمعی ممکن است زمانی محدود شوند که گروه های مختلف افراد و سازمان ها در نظر گرفته نشوند (e.g. Majchrzak and Malhotra,2013; Stol and Fitzgerald, 2014). در نتیجه، اگر تأمین مالی جمعیت برای تحقق پتانسیل مخرب آن است، فرضیه سازی باید به فراتر از تصورات استراتژیک مبتدیان اولیه گسترش یابد.
     این مطالعه به بررسی افراد غیرکاربر با اتخاذ یک استراتژی مدیریت برداشت (IM) می پردازد و فرض می کند که مقاومت سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری جمعی تحت تاثیر میل آن ها برای مدیریت درک بیرونی از شرکت آن ها است. بخش بعدی بررسی حاضر تحقیق روی استفاده استراتژیک از سرمایه توسط کارآفرینان است. این مورد شامل بحث در زمینه ماهیت جمعی بودن سرمایه گذاری و تجزیه و تحلیل مقالات موجود و استاند به اهمیت IM برای کارآفرینان است. این بحث برای ایجاد یک مدل اولیه استفاده می شود که به بررسی متقابل یک مطالعه موردی در ایرلند می پردازد. این مطالعه موردی 20 کارآفرین را بررسی می کند که بسیار از سرمایه گذاری جمعی دوری می کنند و انگیزه های اصلی آن ها را برای انجام چنین اقدامی بررسی می کند. در نهایت مدلی ارائه می شود و پیشنهادات برای اقدام و تحقیق آتی مورد بحث قرار می گیرد.


جمع  بندی
     توانایی استفاده از فناوری های جمع آوری سرمایه می تواند یک دارایی استراتژیک مهم برای سازمان های پیشرفته باشد (Howe, 2006; Awazu et al., 2009; Leimeister et al., 2009; Lindic et al., 2011; Antorini et al., 2012). سرمایه گذاری جمعی در حالی که یک شکل نسبتاً جدید از منابع جمعی است، اما نویدبخش تأثیر قابل توجهی بین المللی به عنوان ابزاری از دموکراتیک کردن دسترسی کارآفرینان به سرمایه است. این کار چالش ها و فرصت های جدیدی را برای کارآفرینان ایجاد می کند و ماهیت جهانی آن ایجاب می کند که به صورت جدی توسط محققان استراتژیک IS مد نظر قرار گیرند (Galliers et al., 2012). 
     این مطالعه به بررسی نقش مدیریت برداشت (IM) در مقاومت کارآفرینان به سرمایه گذاری جمعی بر اساس مطالعه موردی 20 کارآفرین در ایرلند می پردازد. این موضوع سهم مهمی در روشن شدن کاربرد استراتژیک IS دارد (Gable,2010) به ویژه در فردی که ممکن است اطلاعاتی در زمینه همسویی IT و کسب و کار داشته باشد. یک مدل فرضی استخراج شده نشان دهنده ماهیت منطقی درک استراتژیک کارآفرینان در رابطه با سرمایه گذاری جمعی است. برای مثال، کارفرینان آگاهی بیشتری نسبت به سرمایه گذاری جمعی داشته باشند، این احتمال بیشتر وجود دارد که مزیت های استراتژیک یک کمپین سرمایه گذاری جمعی شناسایی شود و همچنین اگر ناموفق باشد عواقب آن بیشتر مورد توجه قرار می گیرد. همچنین کارفرینان در یک مدل B2C اقدام می کنند که با احتمال بیشتری سود استراتژیک را از سرمایه گذاری جمعی دریافت می کنند، و هنوز هم حساسیت بالایی به خطرات افشای اطلاعات حساس در مورد تجارت در یک مجمع عمومی دارند. این امر باعث ایجاد یک دیدگاه متنوع تر از سرمایه گذاری جمعی می شود که به عنوان یک ابزار استراتژیک برای کارآفرینان است تا چیزی که مقاومت را به سادگی به عادت ترس از تکنولوژی نسبت دهد. این مسئله قادر به توضیح و محدودکردن پتانسیل مختل کننده سرمایه گذاری جمعی برای کارفرینانی است که رویارویی آن ها با جمعیت ممکن است به صورت یک شمشیر دولبه باشد.

نمونه متن انگلیسی مقاله

Abstract

     Crowdfunding has been a topic of much excitement for scholars of entrepreneurialism. Onlookers and early adopters have noted the new strategies afforded when funding bottlenecks can be bypassed and members of the public can be engaged early in development. Yet if crowdfunding is to prove truly disruptive for entrepreneurs then greater efforts must be made to understand non-adopters. This study models entrepreneurs’ resistance to crowdfunding using an impression management perspective. A case study of 20 entrepreneurs suggests that resistance is influenced by entrepreneurs’ fear of disclosure, fear of visible failure, and fear of projecting desperation.

Introduction

     Crowdfunding technologies have emerged in the last decade as part of the broader paradigm of crowdsourcing (Howe, 2008). Rather than leveraging crowdsourcing for creative purposes (e.g. Threadless, Innocentive), crowdfunding offers businesses the opportunity to obtain funding directly from the public. This opportunity has particular significance for entrepreneurs, i.e. those individuals who seek to create new organisations (c.f. Gartner, 1988). Obtaining finance is one of the foremost challenges for such individuals and the strategies they adopt in doing so may ultimately determine their success (King and Levine, 1993; Shane and Cable, 2002). The new strategic capabilities for entrepreneurs offered by crowdfunding have significant disruptive potential for existing models of entrepreneurial financing (Lasrado and Lugmayr, 2013). This has been recognised by high-profile legislative changes around fundraising, most notably in the US with the ‘Jumpstart Our Businesses’ or ‘JOBS’ Act (Kitchens and Torrence, 2012; Stemler, 2013). Yet despite this disruptive potential, little is known about those entrepreneurs who are choosing to avoid these new technologies. This is a significant oversight from a strategic information systems perspective, as previous research suggests the value of crowdsourcing technologies may be limited when diverging groups of individuals and organisations are not considered (e.g. Majchrzak and Malhotra, 2013; Stol and Fitzgerald, 2014). Thus, if crowdfunding is to fulfil its disruptive potential, theorising must extend beyond the strategic perceptions of early-adopters.

     This study investigates non-users by employing an Impression Management (IM) perspective that posits entrepreneurs’ resistance to crowdfunding is impacted by their desire to manage external perceptions of their companies. The next section reviews existing research on the strategic use of crowdfunding by entrepreneurs. This includes a discussion of the public nature of crowdfunding and analysis of existing literature documenting the importance of IM for entrepreneurs. That discussion is used to create a preliminary model which is investigated vis-à-vis a case study of entrepreneurs in Ireland. This case study looks at 20 entrepreneurs who have thus far avoided crowdfunding and investigates their key motivations for doing so. Finally, a refined model is presented and the implications for both practice and research are discussed.

Concluding remarks

     The ability to make use of crowdsourcing technologies can be an important strategic asset for modern organisations (Howe, 2006; Awazu et al., 2009; Leimeister et al., 2009; Lindic et al., 2011; Antorini et al., 2012). Crowdfunding, while a relatively young form of crowdsourcing, promises significant international impact as a means of democratising entrepreneurs’ access to capital. This creates new challenges and opportunities for entrepreneurs, the global nature of which demands they are taken seriously by scholars of strategic IS (Galliers et al., 2012).

     This study has explored the role of Impression Management (IM) in entrepreneurs’ resistance to crowdfunding, based on a case study of 20 entrepreneurs in Ireland. This makes an important contribution by elucidating a ‘Strategic Use of IS’ (Gable, 2010), specifically one that may inform the alignment of IT and business. A refined theoretical model is presented that illustrates the dialectical nature of entrepreneurs’ strategic perceptions around crowdfunding. For example, as entrepreneurs become more aware of crowdfunding they are both more likely to recognise the strategic benefits of a successful crowdfunding campaign, as well as more concerned by the repercussions if it is unsuccessful. Similarly, entrepreneurs operating a B2C model are more likely to perceive strategic benefits from crowdfunding, yet also more sensitive to the dangers of disclosing sensitive business information in a public domain. This affords a more nuanced view of crowdfunding as a strategic tool for entrepreneurs, rather than one that attributes resistance simply to habit or technophobia. It further serves to explain and bound the disruptive potential of crowdfunding for entrepreneurs, for whom exposure to the crowd may be a double-edged sword.

تصویری از فایل ترجمه

    

    

(جهت بزرگ نمایی روی عکس کلیک نمایید)

فرضیات مقاله

H1. Entrepreneurs’ perceived switching benefits of crowdfunding will have a negative impact on their resistance to it.

H2. Entrepreneurs’ perceived switching costs of crowdfunding will have a positive impact on their resistance to it.

H3. Entrepreneurs’ fear of disclosure will have a positive impact on their resistance to crowdfunding.

H4. Entrepreneurs’ fear of visible failure will have a positive impact on their resistance to crowdfunding.

H5. Entrepreneurs’ fear of projecting desperation will have a positive impact on their resistance to crowdfunding.

H6. Entrepreneurs’ exposure to crowdfunding will have a positive impact on their perceived switching benefits for it.

H7. Entrepreneurs’ exposure to crowdfunding will have a positive impact on their fear of visible failure.

H8. Entrepreneurs’ exposure to crowdfunding will have a negative impact on their fear of projecting desperation.

H9. Entrepreneurs’ level of B2C focus will have a positive impact on their fear of disclosure.

H10. Entrepreneurs’ level of B2C focus will have a negative impact on their perceived switching costs of crowdfunding.

H11. Entrepreneurs’ level of B2C focus will have a positive impact on their perceived switching benefits of crowdfunding.

H1. درک مزایای تغییر سود کارافرینان از سرمایه گذاری جمعی تاثیر منفی بر مقاومت آن ها به آن دارد.
H2. درک تغییر هزینه های سرمایه گذاری جمعی تاثیر مثبتی بر مقاومت آن ها به آن دارد.

H3: ترس کارآفرینان از افشا تاثیر مثبتی بر مقاومت آن ها به سرمایه گذاری جمعی دارد.
H4: ترس کارآفرینان از شکست مشهود تاثیر مثبتی بر مقاومت آن ها به سرمایه گذاری جمعی دارد.
H5: ترس کارآفرینان از ناامیدی تاثیر مثبتی بر مقاومت آن ها به سرمایه گذاری جمعی دارد.
H6: قرارگرفتن در معرض سرمایه گذاری جمعی دارای تاثیر مثبت روی تغییر سودهای دریافتی برای آن است. 

H7: قرارگرفتن کار آفرین در معرض سرمایه گذاری جمعی تاثیر مثبتی بر ترس آن ها از شکست مشهود دارد. 
H8: قرار گرفتن کارآفرینان در معرض سرمایه گذاری جمعی تاثیر منفی بر ترس آن ها از ناامیدی دارد. 
H9. سطح تاکید B2C کارافرینان تاثیر مثبتی بر ترس آن ها از افشا دارد.
H10: سطح تاکید B2C کارآفرینان تاثیر منفی بر تغییر هزینه های دریافتی سرمایه گذاری جمعی دارد.
H11: سطح تاکید B2C کارآفرینان تاثیر مثبت بر تغییر سودهای دریافتی از سرمایه گذاری جمعی دارد.

ترجمه فارسی فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
مرور مقالات و ایجاد یک مدل اولیه
سرمایه گذاری جمعی به عنوان یک مکانیزم مالی کارآفرینی
سرمایه گذاری جمعی و مدیریت برداشت
مدل سازی مقاومت در برابر سرمایه گذاری جمعی کارآفرینی
روش
انتخاب مورد: کارآفرینان در ایرلند
جمع آوری داده و تجزیه و تحلیل
یافته ها و ساختار فرضیه 
مقاومت کارآفرینان در سرمایه گذاری جمعی
ارزش درک شده توسط کارآفرین از سرمایه گذاری جمعی و تاثیر آن بر مقاومت
درک کارآفرینان از IM تاثیر آن بر مقاومت
بحث
نتایج تحقیق
مفاهیم کاربردی
جمع  بندی
منابع

فهرست انگلیسی مطالب

Abstract
Introduction
Literature review and development of a preliminary model
Crowdfunding as an entrepreneurial financing mechanism
Crowdfunding and impression management
Modelling resistance to entrepreneurial crowdfunding
Method
Selection of case: entrepreneurs in Ireland
Data gathering and analysis
Findings and theory building
Entrepreneurs’ resistance to crowdfunding
Entrepreneurs’ perceived value of crowdfunding and its impact on their resistance
Entrepreneurs’ IM perceptions and their impact on resistance
Entrepreneurs’ awareness of crowdfunding and its impact on value and IM perceptions
Discussion
Implications for research
Implications for practice
References

 

محتوای این محصول:
- اصل مقاله انگلیسی با فرمت pdf
- اصل مقاله انگلیسی با فرمت ورد (word) با قابلیت ویرایش
- ترجمه فارسی مقاله با فرمت ورد (word) با قابلیت ویرایش، بدون آرم سایت ای ترجمه
- ترجمه فارسی مقاله با فرمت pdf، بدون آرم سایت ای ترجمه
قیمت محصول: ۴۱,۰۰۰ تومان
خرید محصول
بدون دیدگاه