چکیده
ذات سفر همیشه با خطر همراه بوده است. پژوهشگران و محققین در گذشته مجموعه ای از عوامل نظیر ادراک فردی نسبت به ایمنی مقصد، فضای ایمنی، و نقش ایمنی را به عنوان اجزای سازنده یک تصویر ذهنی از مقصد گردشگری، را مورد بررسی قرار داده اند. این پژوهش قصد دارد تا با استفاده از رویکرد ساختارگرایی اجتماعی، و به منظور رفع یک شکاف تحقیقاتی موجود، جزییات بیشتری از چگونگی شکل گیری فرآیند ایجاد حس امنیت در گردشگران نسبت به مقصد گردشگری را مورد پژوهش و بررسی قرار دهد. داده هایی که از طریق یک شبکه اجتماعی چینی جمع آوری شد نشان می دهد که احساس ایمنی در گردشگر، بر اساس مسائل و موارد مهمی که گردشگر در طول مراحل سفر خود از قبیل مرحله قبل از سفر، حین سفر، و بعد از سفر با آن ها مواجه می شود، شکل میگیرد. یافته های این پژوهش با توجه بر تاکیدی که بر لزوم درک حس ایمنی توسط گردشگر در زمان و مکان های مختلف دارد، میتواند بر روی سایر پژوهش هایی که بر روی موضوع ایمنی گردشگری کار میکنند، تاثیر گذار باشد. با توجه به اینکه فرآیند شکل گیری احساس ایمنی در گردشگر، از چندین مرحله تشکیل شده است؛ این پژوهش میتواند به منظور افزایش ایمنی گردشگری محلی و مدیریت آن، یکسری مفاهیم و نتایج کاربردی را در اختیار سازمان های مدیریت مقاصد گردشگری قرار دهد.
1- مقدمه
ایمنی (نسبت به خطرات و تهدیدات غیر مترقبه و بدون برنامه ریزی قبلی) و امنیت مقصد، از مهمترین موضوعاتی هستند که گردشگران در زمان اقدام به تصمیم گیری برای سفر خود به آن توجه می کنند؛ به ویژه هنگامی که هدف از سفر بازدید از اماکن نا آشنا در خارج از کشور باشد(Reisinger & Mavondo, 2005). ایمنی گردشگری و مخاطرات گردشگری همواره دو موضوع در هم تنیده در پژوهش ها هستند؛ به گونه ای که در برخی موارد موضوع ایمنی گردشگری، حول محور خطرات ایمنی مورد بررسی قرار گرفته است (Xie, Zhang, & Morrison, 2021). بر خلاف موضوع خطرات گردشگری (ریسک ها) که با مسائلی نظیر تروریسم، جنگ و بی ثباتی سیاسی، جنایت، بلایای طبیعی، و یا مخاطرات بهداشتی مانند بیماری سارس، مرتبط است (Botterill et al., 2013; Cartwright, 2000; Neumayer, 2004; Samitasa, Asterioub, Polyzosc, & Kenourgios, 2018) ؛ در ایمنی گردشگری آنچه که مورد توجه و حایز اهمیت است، وجود شرایط با ثبات و نظام مند است. به عبارتی دیگر ایمنی گردشگری به شرایطی ایمن و عاری از هرگونه خطر و آسیب برای گردشگر در طول مدت زمانی که در سفر میگذراند، اشاره دارد.
3-5- محدودیت های مطالعه، و تحقیقات پیش رو
در این مطالعه با استفاده از رویکرد ساختار گرایی اجتماعی که خود دارای محدودیت هایی است، احساس ایمنی گردشگران نسبت به مقصد مورد بررسی قرار گرفت. نخست اینکه، در این مطالعه برای ساختار زدایی از فرآیند شکل گیری احساس ایمنی در گردشگران نسبت به مقصد، از روش مردم نگاری شبکه ای استفاده شد که بر اساس تعابیر پژوهشگران روشی بسیار ذهنی است: ممکن است پژوهشگران مختلف با پیشینه های پژوهشی متفاوت از یک پست یکسان که در وب سایت مافنگوآ منتشر شده، درک متفاوتی داشته باشند. دوم اینکه، در این مطالعه تنها از وب سایت Mafengwo.com استفاده شد. دیدگاه های روشنگرانه دیگری که در سایر پلتفرمهای شبکه های اجتماعی منتشر شده بودند، نادیده گرفته شدند (Filieri, Yen, & Yu, 2021). ضمن آنکه استفاده از شبکه های اجتماعی صرفا چینی، تنها منعکس کننده¬ی دیدگاه های یک جمعیت خاص است. پژوهشگران بعدی میتوانند به منظور افزایش تعمیم پذیری داده ها، به تجزیه و تحلیل داده های اطلاعاتی که پیشینه های فرهنگی مختلفی را در خود جای می دهد، بپردازند (به عنوان مثال در رابطه با اقدامات احتیاطی ایمنی و مدیریت ریسک).
Abstract
Travel is inherently associated with risk. Scholars have examined the composition of destination safety perceptions, safety climate, and the role of safety as a sub-dimension of destination image. This study aims to address a research gap by revealing a more detailed construction process of tourists' sense of destination safety from a social constructivist perspective. By collecting data from a leading Chinese tourism social media platform, tourists' sense of safety is constructed based on key subjects and contents at different travel stages, that is, before, during, and after a trip. The findings of the study contribute to the literature on tourism safety by emphasizing the need to understand tourists' sense of safety under various space–time conditions. Based on multiple stages of tourists’ sense-of-safety construction, this study provides practical implications to help destination management organizations enhance local tourism safety and management.
1. Introduction
Destination safety and security are important factors that tourists consider when making travel decisions, especially when visiting overseas places that are unfamiliar to them (Reisinger & Mavondo, 2005). Tourism safety research is intertwined with the literature on tourism risk; tourism safety has occasionally been investigated in relation to safety threats (Xie, Zhang, & Morrison, 2021). Different from tourism risks correlated with terrorism, war and political instability, crime, natural disasters, or health hazards (e.g. SARS) (Botterill et al., 2013; Cartwright, 2000; Neumayer, 2004; Samitasa, Asterioub, Polyzosc, & Kenourgios, 2018), tourism safety emphasizes stable and orderly conditions—namely being protected and free from injury or danger during tourism activities.
5.3. Limitations and future research
This study examined tourists’ sense of safety via social constructivism, which has limitations. First, the study adopted netnography to deconstruct the formation process of tourists’ sense of safety, which is highly subjective based on the researchers’ interpretations: the same Mafengwo post could be understood differently by researchers from different backgrounds. Second, this study only referred to Mafengwo. com; insightful views from other social media platforms were excluded (Filieri, Yen, & Yu, 2021). In addition, the use of Chinese social media reflected views of a specific population. Scholars can analyze data from informants of diverse cultural backgrounds in the future (e.g. regarding safety precautions and risk management) to enhance the generalizability of findings.
چکیده
1- مقدمه
2- احساس ایمنی
3- روش شناسی
1-3- ورودی: انتخاب جامعه آماری و تصمیم گیری در مورد اعضای آن (افراد عضو در اپلیکیشن ها)
2-3- جمع آوری داده ها
3-3- تحلیل داده ها
4- یافته ها و بحث
1-4- مرحله اول: برداشت های اولیه و تصورات ذهنی از ایمنی مقصد گردشگری و تخمین آن قبل از سفر
1-1-4- بخش دولتی و عمومی
2-1-4- اخبار رسانه ای و شبکه های اجتماعی
3-1-4- سایر نقش آفرینان: اعضای خانواده، دوستان، گردشگران دیگر
2-4- مرحله دوم: تجربیات حاصل از حضور در مقصدهای گردشگری دارای شرایط و فضای ایمن در طول سفر
1-2-4- عوامل انسانی
2-2-4- مؤلفه تجهیزات (وسایل مورد نیاز) و امکانات
3-2-4- محیط پیرامونی و نظم اجتماعی
4-2-4- مؤلفه های مدیریتی
3-4- مرحله سوم: ارزیابی تجربه سفر و کنش بعد از سفر
1-3-4- شکاف های انتظاری (تفاوت های قابل پیش بینی)
2-3-4- پیشنهاداتی برای مقاصد گردشگری ایمن
5- بحث و نتیجه گیری
1-5- مفاهیم نظری
2-5- مفاهیم کاربردی
3-5- محدودیت های مطالعه، و تحقیقات پیش رو
مسئولیت نویسندگان
اظهار تضاد منافع
قدردانی
منابع
Abstract
1. Introduction
2. Sense of safety
3. Methods
3.1. Entrée: selection of community and decision on entry
3.2. Data collection
3.3. Data analysis
4. Findings and discussion
4.1. Stage 1: first impressions of safety image and pre-trip expectations
4.1.1. Public sector
4.1.2. News media and social media
4.1.3. Other actors: Family members, friends, and other tourists
4.2. Stage 2: on-site experiences with safety climate and sense of safety during the trip
4.2.1. Human factors
4.2.2. Facility and equipment factors
4.2.3. Environment and social order
4.2.4. Management factors
4.3. Stage 3: evaluation of travel experience and post-trip behavior
4.3.1. Expectation gaps
4.3.2. Recommendations for safe destinations
5. Discussion and conclusion
5.1. Theoretical implications
5.2. Practical implications
5.3. Limitations and future research
Author statement
Declaration competing of interest
Acknowledgements
References
این محصول شامل پاورپوینت ترجمه نیز می باشد که پس از خرید قابل دانلود می باشد. پاورپوینت این مقاله حاوی 17 اسلاید و 5 فصل است. در صورت نیاز به ارائه مقاله در کنفرانس یا سمینار می توان از این فایل پاورپوینت استفاده کرد.
در این محصول، به همراه ترجمه کامل متن، یک فایل ورد ترجمه خلاصه نیز ارائه شده است. متن فارسی این مقاله در 6 صفحه (1650 کلمه) خلاصه شده و در داخل بسته قرار گرفته است.
علاوه بر ترجمه مقاله، یک فایل ورد نیز به این محصول اضافه شده است که در آن متن به صورت یک پاراگراف انگلیسی و یک پاراگراف فارسی درج شده است که باعث می شود به راحتی قادر به تشخیص ترجمه هر بخش از مقاله و مطالعه آن باشید. این فایل برای یادگیری و مطالعه همزمان متن انگلیسی و فارسی بسیار مفید می باشد.
بخش مهم دیگری از این محصول لغت نامه یا اصطلاحات تخصصی می باشد که در آن تعداد 55 عبارت و اصطلاح تخصصی استفاده شده در این مقاله در یک فایل اکسل جمع آوری شده است. در این فایل اصطلاحات انگلیسی (تک کلمه ای یا چند کلمه ای) در یک ستون و ترجمه آنها در ستون دیگر درج شده است که در صورت نیاز می توان به راحتی از این عبارات استفاده کرد.