چکیده
موارد بررسی عشق به برند از دیدگاه مشتری زیاد است و به ندرت از دیدگاه کارکنان بررسی شده است. این تحقیق با استفاده از نظریه هویت اجتماعی تلاش می کند تا عشق کارکنان را به برند و رابطه آن را با تعهد عاطفی، رفتار تبلیغات شفاهی مثبت (PWOM)، و نیت ترک شغل بررسی کند. ما با استفاده از نمونه ای از 289 متخصص از شرکت های بیمه بخش خصوصی و دولتی در هند دریافتیم که عشق کارکنان به برند تاثیر معنی دار مثبتی بر تعهد عاطفی و PWOM و همچنین تاثیر منفی معنی داری بر نیت ترک شغل دارد. علاوه بر این، تعهد عاطفی، میانجی رابطه عشق کارکنان به برند با PWOM و نیت ترک شغل است. پیامدهای نظریه و عمل مورد بحث قرار می گیرند.
مقدمه
هدف هر سازمان ایجاد نیروی کار متعهد متشکل از کارکنانی است که تمایل دارند تا با بهترین پتانسیلشان به مشتریان سازمان خدمت کنند. برند به اعتباری اشاره می کند که به محصول یا خدمات خاص، یا نام تجاری یک شرکت مرتبط می شود و به یک فرد (یک مشتری یا یک کارمند) نشان می دهد که یک سازمان توانایی ارائه عملکرد برتر را دارد (لاو و سینگ، 2011). میلز و منگولد (2005) برندسازی نیروی کار را به صورت فرایندی تعریف می کنند که کارکنان تصویر مطلوب از برند و سایر مولفه های سازمانی را درونی سازی می کنند (صفحه. 68). برندسازی موفق به برندسازی خارجی و داخلی بستگی دارد (جیونگ و کینگ، 2015). در حالی که برندسازی خارجی بر این موضوع تمرکز می کند که چگونه برندها با مشتریان خود (اونیل و ماتیلا، 2010) ارتباط برقرار می کنند، برندسازی داخلی بر تعهد کارکنان برای ارائه ارزش برند از طریق مواجهه با خدمات تاکید می کند (لی و همکاران، 2014؛ سیریانی و همکاران، 2013). سازمان ها با ساخت یک برند قوی تلاش می کنند تا یک هویت برای ذینفعان خود ایجاد کنند، یک تصور یا تصویر دائمی در ذهن کارکنان خود و همچنین مشتریان خود ایجاد می کنند و خودشان را از رقبا متمایز می کنند (لاو و سینگ، 2011).
محدودیت ها و جهت های تحقیقاتی آینده
در حالی که این تحقیق به پیامدهای نظری و عملی اشاره می کند، بدون محدودیت نیست. اول، داده های جمع آوری شده خودگزارش هستند و احتمال همبستگی های کاذب وجود دارد. تحقیقات آینده می توانند با جمع آوری رتبه بندی عشق به برند از کارکنان و ناظران این مبحث را بررسی کنند. دوم، این تحقیق به ندرت بر نقش میانجی تعهد عاطفی در رابطه عشق کارکنان به برند با PWOM و نیت ترک شغل متمرکز است. بررسی سایر مکانیسم های میانجی در این رابطه پرمفهوم خواهد بود. سوم، داده های مقطعی در این تحقیق استفاده می شوند و بنابراین ادعاهای علیت محدود می شوند. طرح های تحقیقاتی جایگزین مانند مطالعات بلند مدت می تواند برای درک بهتر تاثیر عشق کارکنان به برند بر نگرش ها و رفتارهای کارکنان مفید باشد. در نهایت، این نمونه تحقیقاتی شامل افراد متخصص از شرکت های بیمه دولتی و خصوصی مستقر در هند است. تحقیقات آینده برای تعمیم بهتر یافته ها باید با استفاده از داده های فرا کشوری و فرا صنعتی در نظر گرفته شوند.
Abstract
Brand love has largely been examined from a customer perspective and seldom from an employee perspective. Drawing on the social identity theory, this study attempts to examine employee brand love and its relationship with affective commitment, positive word-of-mouth (PWOM) behaviour, and turnover intention. Using a sample of 289 professionals from public and private sector insurance companies in India, we find that employee brand love has a significant positive effect on affective commitment and PWOM, as well as a significant negative effect on turnover intention. Furthermore, affective commitment mediates the relationship of employee brand love with PWOM and turnover intention. Implications for theory and practice are discussed.
Introduction
The aim of any organisation is to create a committed workforce comprising employees who are willing to serve the organisation’s customers to the best of their potential. Brand refers to a reputation that is linked to a specific product or service, or the trade name of a company and represents to an individual (a customer or an employee) an ability to provide superior performance by an organisation (Love & Singh, 2011). Miles & Mangold (2005) defined workplace branding as a “process by which employees internalise the desired brand image and are motivated to project the image to customers and other organisational constituents” (p. 68). Successful branding depends on both external and internal branding (Xiong & King, 2015). While external branding focusses on how brands communicate with their customers (O’Neill & Mattila, 2010), internal branding emphasises employees’ promises to provide brand value through service encounters (Lee et al., 2014; Sirianni et al., 2013). By building a strong brand, organisations strive to develop an identity for their stakeholders, create an everlasting impression or image in the minds of their employees as well as their customers, and distinguish themselves from the competition (Love & Singh, 2011).
Limitations and future research directions
While this study offers valuable theoretical and practical implications, it is not free from limitations. Firstly, the data collected were self-reported and there is a possibility of inflated correlations. Future studies can address this issue by collecting brand love ratings from both employees and supervisors. Secondly, this study solely focussed on the mediating role of affective commitment in the relationship of employee brand love with PWOM and turnover intention. Examining other mediating mechanisms in these relationships would be meaningful. Thirdly, cross-sectional data were used in this study and hence claims of causality are limited. Alternate study designs such as longitudinal studies could be useful to better understand the influence of employee brand love on employee attitudes and behaviours. Finally, the study sample comprised professionals from public and private insurance companies located in India. To enable better generalisability of the findings, future research should consider using cross-country and crossindustry data.
H1. Employee brand love is positively related to affective commitment.
H2. Employee brand love is positively related to PWOM.
H3. Employee brand love is negatively related to turnover intention.
H4. Affective commitment mediates the relationship between employee brand love and PWOM.
H5. Affective commitment mediates the relationship between employee brand love and turnover intention.
H1. عشق کارکنان به برند ارتباط مثبتی با تعهد عاطفی دارد.
H2. عشق کارکنان به برند ارتباط مثبتی با PWOM دارد.
H3. عشق کارکنان به برند ارتباط منفی با نیت ترک شغل دارد.
H4. تعهد عاطفی واسطه رابطه بین عشق کارکنان به برند و PWOM است.
H5. تعهد عاطفی واسطه رابطه بین عشق کارکنان به برند و نیت ترک شغل است.
چکیده
مقدمه
مرورد ادبیات و توسعه فرضیه
عشق کارکنان به برند از دیدگاه هویت اجتماعی
عشق کارکنان به برند و تعهد عاطفی
عشق کارکنان به برند و PWOM
عشق کارکنان به برند و نیت ترک شغل
نقش واسطه ای تعهد عاطفی
روش
نمونه و جمع آوری داده
معیارها
عشق کارکنان به برند
تعهد عاطفی
رفتار PWOM
نیت ترک شغل
نتایج
روایی افتراقی و همگرا
آزمون فرضیه
بحث
پیامدهای نظری و عملی
محدودیت ها و جهت های تحقیقاتی آینده
پیوست. پرسشنامه های مورد استفاده برای جمع آوری پاسخ ها برای مطالعه
منابع
Abstract
Introduction
Literature review and hypothesis development
Employee brand love from a social identity perspective
Employee brand love and affective commitment
Employee brand love and PWOM
Employee brand love and turnover intention
Mediating role of affective commitment
Method
Sample and data collection
Measures
Employee brand love
Affective commitment
PWOM behaviour
Turnover intention
Results
Discriminant and convergent validity
Hypotheses testing
Discussion
Theoretical and practical implications
Limitations and future research directions
Appendix. Questionnaire used to collect responses for the study
References
این محصول شامل پاورپوینت ترجمه نیز می باشد که پس از خرید قابل دانلود می باشد. پاورپوینت این مقاله حاوی 23 اسلاید و 6 فصل است. در صورت نیاز به ارائه مقاله در کنفرانس یا سمینار می توان از این فایل پاورپوینت استفاده کرد.
در این محصول، به همراه ترجمه کامل متن، یک فایل ورد ترجمه خلاصه نیز ارائه شده است. متن فارسی این مقاله در 9 صفحه (2000 کلمه) خلاصه شده و در داخل بسته قرار گرفته است.
علاوه بر ترجمه مقاله، یک فایل ورد نیز به این محصول اضافه شده است که در آن متن به صورت یک پاراگراف انگلیسی و یک پاراگراف فارسی درج شده است که باعث می شود به راحتی قادر به تشخیص ترجمه هر بخش از مقاله و مطالعه آن باشید. این فایل برای یادگیری و مطالعه همزمان متن انگلیسی و فارسی بسیار مفید می باشد.
بخش مهم دیگری از این محصول لغت نامه یا اصطلاحات تخصصی می باشد که در آن تعداد 50 عبارت و اصطلاح تخصصی استفاده شده در این مقاله در یک فایل اکسل جمع آوری شده است. در این فایل اصطلاحات انگلیسی (تک کلمه ای یا چند کلمه ای) در یک ستون و ترجمه آنها در ستون دیگر درج شده است که در صورت نیاز می توان به راحتی از این عبارات استفاده کرد.