چکیده
شرکت های کوچک و متوسط در صنعت افریقای جنوبی فراگیر و شایع هستند و در جهان به عنوان عضوی سهیم در توسعه اقتصادی، ایجاد شغل، فقرزدایی و نوآوری شناخته شده اند. اگرچه شرکت های کوچک و متوسط آگاه هستند که می توانند به طور قابل توجهی از سیستم های دیجیتال سود ببرند، اما زمان، مهارت ها و منابع مالی موردنیاز برای توسعه سیستم های خاص برای شرکت های کوچک و متوسط، مانع این کار می شود. این موضوع به این دلیل است که توانایی تعریف حسگر برای تقاضاهای سیستم های سازمانی برای شرکت های کوچک و متوسط، به نیازهای خاصی وابسته است. راه حل های کنونی که به شرکت های کوچک و متوسط پیشنهاد می شوند، مستقل بوده و یکپارچه نیستند. این پژوهش بینش هایی را درباره مشارکت و توسعه برای اکوسیستم شرکت های کوچک و متوسط مبتنی بر تقاضا ارائه می دهد. این تحقیق درباره اولویت های سیستم دیجیتال حدوداً 200 شرکت کوچک و متوسط افریقای جنوبی، بینش هایی را ارائه می دهد. براساس تحلیل های بررسی انجام شده، پژوهشگران چهار سیستم اولیه از 10 سیستم شناسایی شده را طراحی کرده و توسعه دادند. این مقاله، فازهای گردآوری داده ها، طراحی و تحویل چهار عملکرد را پوشش می دهد.
1- زمینه
جهان به سرعت در حال حرکت به سمت فضای دیجیتال است. تحول دیجیتال، پیش از COVID-19 آغاز، در طول آن تسریع شد و همچنان نیز ادامه دارد. با به کارگیری زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و معرفی فناوری ها و روش های دیجیتال، دیجیتالی شدن تقریباً در هر صنعتی درحال اعمال تغییرات و ارائه فرصت های بی سابقه ای برای شرکت ها [1]، مخصوصاً برای شرکت های کوچک است. با این وجود، این فرصت ها باعث ایجاد چالش های جدیدی می شوند ؛ زیرا تحول دیجیتال باعث تغییر محیط های کسب و کار می شود (یعنی طبیعت و ساختار شرکت ها و بازارها، افزایش نگرانی دربازه مشاغل و مهارت ها، امنیت و اثرات متقابل اجتماعی و اقتصادی) [2]. براساس [3]، کمبود منابع مدیریتی و محدودیت های مالی که شرکت های کوچک و متوسط با آنها مواجه می شوند، به کارگیری فناوری دیجیتال را برای شرکت ها دشوار می کند. علاوه بر این، [4] معتقد است که حتی اگر محدودیت های مالی برطرف شده باشند، پذیرش فناوری های دیجیتال از سوی شرکت های کوچک و متوسط ممکن است همچنان به دلیل کمبود شفافیت درخصوص بازگشت سرمایه گذاری ها یا توانایی جزئی برای به دست آوردن و اجرای تحول بنیادین چشم انداز ارائه شده توسط Industry 4.0، با مانع مواجه شود.
5 – نتیجه گیری
هدف این مطالعه توسعه یک سیستم یکپارچه است که چالش های تحول دیجیتال در شرکت های کوچک و متوسط را بیان کند. برای شرکت های کوچک و متوسط، دیجیتالی سازی چالش های منحصر به فردی را ارائه می کند. تحلیل پیشینه پژوهش محدودیت هایی را نظیر زمان، هزینه و منابع به عنوان موانع بزرگی برای شرکت های کوچک و متوسط برای به کارگیری و پذیرش فناوری های دیجیتال مطرح می کند. تیم تحقیق و توسعه توانستند از طریق کارگاه هایی آموزشی، عملکرد کسب و کار، تعیین کننده ها و سیستم های فعلی را که می توانند فرایند تحول دیجیتال را برای شرکت های کوچک و متوسط تسهیل کنند، شناسایی کنند. این مقاله نوع سیستم هایی را که شرکت های کوچک در زمینه های مالی، عملیاتی، نگهداری، منابع انسانی و بازاریابی به آنها نیازمند هستند، تجزیه و تحلیل می کند. نتایج این پژوهش راه حل هایی برای کسب و کارهای کوچک ارائه می دهد (یعنی توسعه سیستم یکپارچه که منجر به تسهیل دسترسی این شرکت ها به فناوری های دیجیتال می شود). تیم تحقیقاتی در آینده این مطالعه را با تمرکز بر توسعه بیشترِ سیستم های باقیمانده، گسترش خواهند داد که این موضوع منجر به ایجاد یک مقاله کامل در این حوزه می شود.
Abstract
Small and Medium-sized Enterprises (SME's) are prevalent in the South African Industry and have been globally recognized for their contributions to economic development, job creation, poverty alleviation, and innovation. Although SME's are aware and can benefit significantly from digital systems, the time, skills, and finances required to develop SME-specific systems are prohibitive. This is because the ability to define sensor to enterprise systems demands for SME's is dependent on specific needs. The current solutions that are offered to SME's are stand-alone and not integrated. This research provides insights into the engagement and development of a demand-driven SME ecosystem. The research provides insights into the digital system priorities of some 200 South African SME's. Based on the analysis of the survey conducted, the researchers designed and developed the initial four systems for SME's out of the 10 identified. This paper covers the data gathering, design, and delivery phase of the 4 functions.
1. Background
The world has been increasingly moving into the digital space. The digital transformation started prior to, accelerated during, and is continuing post-COVID-19. Applying information and communications technology (ICT) infrastructure and introducing digital technologies and methods, digitalization is transforming and presenting unprecedented opportunities for enterprises in almost every industry [1], particularly small enterprises. Yet such opportunities also present new challenges as digital transformation changes business ecosystems (i.e., the nature and structure of companies and markets, raises concerns around jobs and skills, privacy, security, and social and economic interaction) [2]. According to [3] the lack of management resources and financial constraints that SME’s encounter make it difficult for the firms to implement digital technology. Furthermore, [4] posits that even though financial limitations are addressed, SME adoption of digital technologies may still be hampered by the lack of clarity on the return on investments or by a partial ability to seize and execute the radical transformation digital prospects presented by Industry 4.0.
5. Conclusion
The objective of this paper is to develop an integrated system to address the challenges of digital transformation for SME’s. For SME firms, digitization presents unique challenges. The analysis of the literature highlights constraints such as time, costs and resources as great obstacles for SME’s to adopt digital technologies. Through workshops the research and development team were able to identify business functions, determinants and current systems that can enhance the process of digital transformation for SME’s. This paper analysed the type systems that small firms require in the field of finance, operations, maintenance, HR and marketing. The results of this study provide solutions for small business (i.e., the development of integrated system which will enable these firms ease access to digital technologies). The research team will further this study by focusing on the further development of the remaining systems which will result to a full written paper on this scope.
چکیده
1- زمینه
2- ادبیات (مرور ادبیات)
2-1- تحول دیجیتال شرکت های کوچک و متوسط : چالش ها و فرصت ها
2-2- فناوری های دیجیتال در دسترس برای شرکت های کوچک و متوسط / ERP برای شرکت های کوچک و متوسط
2-3- مزایای دیجیتالی سازی شرکت های کوچک و متوسط
2-4- اکوسیستم / جهانی سازی کسب و کار شرکت های کوچک و متوسط
3- روش انجام پژوهش
4- نتایج و بحث
1- مولد فاکتور
2 – برنامه انگیزه تجارت (طرح توجیهی)
3- وبسایت DIY
4- محل بازار / مدیریت سفارش
4-1- معماری کلی
4-2- حالت کنونی سیستم
5 – نتیجه گیری
منابع
Abstract
1. Background
2. Literature
2.1. SME’s digital transformation: challenges and limitations
2.2. Digital technologies available for SME’s/ ERP For SME’s
2.3. Benefits of digitalization for SME’s
2.4. SME business ECOSYSTEM/globalization
3. Methodology
4. Results and discussion
1. Invoice generator
2. Business case App
3. DIY website
4. Market place/ Order management
4.1. Overall architecture
4.2. Current status of the systems
5. Conclusion
Reference
این محصول شامل پاورپوینت ترجمه نیز می باشد که پس از خرید قابل دانلود می باشد. پاورپوینت این مقاله حاوی 14 اسلاید و 5 فصل است. در صورت نیاز به ارائه مقاله در کنفرانس یا سمینار می توان از این فایل پاورپوینت استفاده کرد.
در این محصول، به همراه ترجمه کامل متن، یک فایل ورد ترجمه خلاصه نیز ارائه شده است. متن فارسی این مقاله در 5 صفحه (1250 کلمه) خلاصه شده و در داخل بسته قرار گرفته است.
علاوه بر ترجمه مقاله، یک فایل ورد نیز به این محصول اضافه شده است که در آن متن به صورت یک پاراگراف انگلیسی و یک پاراگراف فارسی درج شده است که باعث می شود به راحتی قادر به تشخیص ترجمه هر بخش از مقاله و مطالعه آن باشید. این فایل برای یادگیری و مطالعه همزمان متن انگلیسی و فارسی بسیار مفید می باشد.
بخش مهم دیگری از این محصول لغت نامه یا اصطلاحات تخصصی می باشد که در آن تعداد 40 عبارت و اصطلاح تخصصی استفاده شده در این مقاله در یک فایل اکسل جمع آوری شده است. در این فایل اصطلاحات انگلیسی (تک کلمه ای یا چند کلمه ای) در یک ستون و ترجمه آنها در ستون دیگر درج شده است که در صورت نیاز می توان به راحتی از این عبارات استفاده کرد.