چکیده
تحقیق کنونی برای پژوهش در مورد ادراکات معلمان در یونان، با توجه به گروه های آنلاین والدین، در مدارس ابتدایی و مهد کودک، انجام شده است. به طور خاص، هدف ما دستیابی به ادراکات معلمان، با در نظر گرفتن گروه های آنلاین خود سازمان ده، والدین دانش آموزان و تاثیر ارتباطات آنلاین والدین و تبادل اطلاعات است که در مورد ارتباطات آموزش دانش آموزان و مدرسه کار می کنند. یک پژوهش کمّی، با استفاده از پرسش نامه آنلاین انجام شده و با مشارکت 246 معلمان مدرسه ابتدایی و معلمان مهد کودک در بخش عمومی و خصوصی همراه است. نتایج ما بیانگر آن است که معلمان، در مورد عملکرد گروه های آنلاین والدین، حالت ظن و شک دارند. آنها معتقدند که چرخش اطلاعات در میان والدین، در بسیاری از مواقع ممکن است باعث ایجاد تقلب یا تحریف شوند و آنها از اظهر نظر دریغ نمی کنند، در حالی که این اظهار نظر ها چندان به کسی کمک نمی نمایند. در مورد محتوای مباحثات والدین، معلمان مرد، اطلاعات بهتری نسبت به معلمان زن دارند و آنها بیشتر درگیر تنش های رخ داده در میان گروه های آنلاین والدین می شوند. علاوه براین، معلمان مدارس خصوصی اذعان دارند که والدین به صورت متناوب به تبادل اطلاعات، شایعه پراکنی در مورد رفتار معلمان و شیوه تدریس آنها می پردازند. این در صورتی است که معلمان مدارس عمومی استدلال می کنند که به اشتراک گذاشتن این نوع اطلاعات در گروه های آنلاین والدین، نادر است. علاوه براین، معلمان تصدیق می کنند که مباحثات والدین در گروه های آنلاین بیشتر مربوط به زندگی مدرسه، تقویت مداخلات والدین وم شارکت والدین در ارائه اطلاعات مربوط به مدرسه، می باشد.
1- مقدمه
پیشرفت فناوری و به ویژه استفاده گسترده از اینترنت و تلفن های هوشمند، به تدریج مسیر پیشرفت ما، دریافت اطلاعات، ارتباط و تعاملات با یکدیگر را تغییر داده است [1-3]. رسانه های اجتماعی و دیجیتال، اپلیکیشن های وب و فروم های آنلاین، به دنیای واقعی مدارس وارد شده اند و علاقه مندی های والدین و معلمان به عنوان تسهیل گر ارتباطات آن ها و همین طور به عنوان ابزاری برای ساده سازی ارتباطات آن ها، مد نظر قرار داده شده اند [5]. پژوهش های کنونی، در تلاش است تا به درک ما در مورد نقش رسانه اجتماعی در ارتباطات بین معلم – والد، کمک کند و بنابراین روی گروه های آنلاین والدین دانش آموزان مدرسه، متمرکز بوده و در مورد ادراکات معلمان در یونان و نگرانی های آنها، تحقیق و پژوهش می کند.
اینترنت، مکانی است که والدین، زندگی شخصی خود را نمایش می دهند [1] و اطلاعاتی را در مورد فرزندپروری یا عادات کودکان می پرسند یا ارائه نموده [6] و تجربیات خودرا به اشتراک می گذارند [3]. انتشار آنلاین این مسیر، باعث می شود که والدین، نقش اجتماعی خود یا تعهدات والدین را درست مشابه نمایش آنلاین زندگی هر روزه کودکان، تکمیل کنند و آنها را به عنوان عامل « اشتراک گذاری » [8,7] توصیف کرده اند. اشتراک گذاری، بخشی از عملکرد لحظهای یا نیاز آنی است که به نظر می رسد یک تمرین کنجکاوانه باشد و حتی یک عادت معمول والدین در کودکان و در هر سنی، به حساب آید. مشارکت کنندگان در رسانه های اجتماعی مختلف، امکان این را دارند که زمینهای را در آن رسانه اجتماعی فراهم آورند که والدین بتوانند شرکت کنند و اطلاعات خود و دشواری های موجود را به اشتراک گذارند تا بتوانند از طریق پشتیبانی، توصیه ها و همدردی سایر والدین و اعضای گروه رسانه اجتماعی به آن ها غلبه نموده و بنابراین، ارتباطات گسترش می یابد.
5- نتیجه گیری
درک ادراکات معلمان یونان، عملکرد SPOG را با نگرانی مواجه کرده و تاثیرات آن ها در کار معلمان و ارتباطات آن ها بیانگر جنبه های مثبت و منفی است که برای پیامدها و مراحل بحرانی در این پژوهش و ارتباطات بین والدین – معلم، تعریف می گردند. ارتباطات دیجیتالی تر، در این روش آموزشی انجام شده و به صورت برجسته نیاز به کمک و تطبیق مزایا و چشم اندازهای جدید مدارس دارند و ابعاد جدید تعامل و عملگر در مبانی آنلاین، مورد بحث قرار می گیرند.
همانطور که در فصول قبل نشان داده شد، با وجود گسترش زیاد SPOGها در ارتباط بین کودکان و والدین در آموزش ابتدایی، معلمان از این ناحیه دور مانده و اطلاعات کمی در مورد این گروه ها، ارائه می شود. این نگرش بیانگر آن است که ادراکات مربوط به خانواده و مدرسه در دو بخش متفاوت بیان شده و به صورت موازی، عمل می نمایند ولی به صورت فعالانه، تعاملی با هم ندارند. بر طبق این پژوهش، یک بار دیگر اثبات شده است که معلمان نیاز به اطلاع رسانی بیشتری در مورد نیازهای والدین، انتظارات، عقاید و تقاضاهای آنها دارند [33].
در نهایت، نتایج این تحقیق را می توان در برنامه های آموزشی معلمان، درک کرد که پروژه هایی برای آگاه سازی معلمان به حساب می آیند و آن ها اعتقادات معلمان را در مورد مداخلات والدین، اثبات نموده و بیشتر و بیشتر در برجسته سازی فرهنگ توسط والدین، نقش دارند [18].
Abstract
The present study investigates Greek teachers’ perceptions regarding primary school and kindergarten parents’ online groups. More specifically, we aimed to obtain teachers’ perceptions regarding the online self-organization of students’ parents and the impact of online parental communication and information exchange to their teaching and school relationships. A quantitative study was conducted, using online questionnaires, with the participation of 246 primary school and kindergarten teachers in public and private sector. Our results indicate that teachers are skeptical and suspicious about parental online groups’ function. They believe that information circulated among parents is, most of the times, either fake or distorted and they do not hesitate to state that it helps nobody. Male teachers are better informed than female ones about the content of parental discussions and declare that they have been more often preoccupied with dealing with tensions occurring in online parental groups. Furthermore, private school teachers declare that parents frequently exchange information and gossip concerning teachers’ behavior and teaching, while public school teachers argue that sharing of this kind of information is rare within online parental groups. Moreover, teachers affirm that parental discussions in online groups over-expose school life, reinforce parents’ interventionism and contribute to parents’ hyper-information concerning school matters.
1. Introduction
Technological progress, and in particular the wide use of internet and smart phones, has drastically changed the way we provide and receive information, communicate and interact with each other [1–3]. Digital and social media, web applications and online forums have entered school reality and have gained teachers’ and parents’ interest appearing as facilitators of their communication [4] and as tools for straightening their relationships [5]. The present study makes an effort to contribute to furthering our understanding on the role of social media in parent–teacher relationships, by focusing on school parents’ online groups and investigating Greek teachers’ perceptions concerning them.
The internet has become a place where parents expose their personal life [1], ask for and give information on parental or children habits [6] and share their experiences [3]. The online publishing of the way that parents fulfill their social role or parental obligations, as well as the online exposure of their children’s everyday life, has been described as “sharenting” [7,8]. Sharenting, apart from a spontaneous action or momentum need, seems to become a conscious practice and even a common habit of parents of children at every age. Participation in various social media facilitates it [3] as social media constitute the field in which parenting can be exposed, information about it can be shared and difficulties around it can be overcome through support, advice and empathy from other parents, members of social media groups and thus sharenting communicants.
5. Conclusions
The understanding of Greek teachers’ perceptions concerning SPOG function, their influence in teachers’ work and relationships, as well as their positive and negative aspects for all implicants constitutes a crucial step in the study of teachers-parents’ relationships. The more digital communication is promoted within education, the more prominent is the need to help actors within it to adapt and benefit from the new perspectives of schooling and the new dimensions of acting and interacting in an online basis.
As shown in previous chapters, despite the large spread of SPOGs in parents with children in primary education, teachers remain distant and little informed about these groups. This attitude is indicative of their perception that school and family are two different entities, which operate in parallel, but do not actively interact. Via this study it is, one more time, proved that teachers need to become more informed about parent’s needs, expectations, opinions and demands [33].
Finally, the results of this research can be utilized in teachers’ training programs, as well as teachers’ awareness projects, as they demonstrate teachers’ beliefs about parents’ interventionism, which becomes more and more observed in the dominance of a clientelism culture adopted by parents [18].
چکیده
1- مقدمه
2- مواد و روش ها
3- نتایج
4- مباحثات
5- نتیجه گیری
بودجه
بیانیه رضایت آگاهانه
بیانیه قابلیت دسترسی داده
تعارض منافع
مراجع
Abstract
1. Introduction
2. Materials and Methods
3. Results
4. Discussion
5. Conclusions
Funding
Informed Consent Statement
Data Availability Statement
Conflicts of Interest
References
این محصول شامل پاورپوینت ترجمه نیز می باشد که پس از خرید قابل دانلود می باشد. پاورپوینت این مقاله حاوی 18 اسلاید و 5 فصل است. در صورت نیاز به ارائه مقاله در کنفرانس یا سمینار می توان از این فایل پاورپوینت استفاده کرد.
در این محصول، به همراه ترجمه کامل متن، یک فایل ورد ترجمه خلاصه نیز ارائه شده است. متن فارسی این مقاله در 7 صفحه (1550 کلمه) خلاصه شده و در داخل بسته قرار گرفته است.
علاوه بر ترجمه مقاله، یک فایل ورد نیز به این محصول اضافه شده است که در آن متن به صورت یک پاراگراف انگلیسی و یک پاراگراف فارسی درج شده است که باعث می شود به راحتی قادر به تشخیص ترجمه هر بخش از مقاله و مطالعه آن باشید. این فایل برای یادگیری و مطالعه همزمان متن انگلیسی و فارسی بسیار مفید می باشد.
بخش مهم دیگری از این محصول لغت نامه یا اصطلاحات تخصصی می باشد که در آن تعداد 45 عبارت و اصطلاح تخصصی استفاده شده در این مقاله در یک فایل اکسل جمع آوری شده است. در این فایل اصطلاحات انگلیسی (تک کلمه ای یا چند کلمه ای) در یک ستون و ترجمه آنها در ستون دیگر درج شده است که در صورت نیاز می توان به راحتی از این عبارات استفاده کرد.