چکیده
این مقاله ادعا می کند که یک رشته ی جدید از مطالعات مهندسی نرم افزار و فعالیت های آن پدید آمده است: مهندسی نرم افزار پژوهش محور. این مقاله استدلال می کند که مهندسی نرم افزار برای کاربردِ مهارت های فوق ابتکاریِ جستجویی، مانند، الگوریتم ژنتیک، الگوریتم تبرید شبیه سازی شده، الگوریتم جستجوی ممنوعه، ایده آل می باشد. این مهارت های مبتنی بر جستجو ممکن است راه حل هایی برای محدودیت های محاسبه ی تعادلی (و گاهی اوقات ناجور)، فراهم کند و روش هایی برای یافتن راه حل هایی پذیرفته شده ارائه می دهد، در موقعیت هایی که راه حل های کامل یا از نظر تئوری غیر ممکن هستند و یا از نظر تجربی غیر عملی می باشند.برای توسعه دادن رشته ی مهندسی نرم افزارِ جستجو محور، یک رابطه از مسائل قدیمیِ مهندسی نرم افزار، به عنوان مسائل جستجویی مورد نیاز است. این مقاله به طور خلاصه ترکیب های کلیدی برای فرمول سازی موفق و ارزیابی معیاری برای مهندسی نرم افزارِ جستجو محور، را ارائه می دهد.
1- مقدمه
مهندسان نرم افزار گاهی اوقات با مشکلاتی مرتبط با تعادل سازی محدودیت های محاسباتی، سبک و سنگین کردن بین مشکلات و عدم دقت مورد نیاز، رو به رو هستند. راه حل های کامل و عالی گاهی اوقات یا غیر ممکن هستند یا غیر عملی می باشند و طبیعت این مسائل گاهی اوقات معنا و مفهوم الگوریتم های تحلیلی را دچار مشکل می کند.مانند قواعد حاکم بر مهندسی های دیگر، مهندسی نرم افزار نیز معمولا علاقه مند به راه حل هایی می باشند که بهینه هستند و آنهایی که جوابی مشخص و پذیرفته شده دارند. صراحتا این فاکتور ها، تکنیک های بهینه ی الگوریتم فوق ابتکاریِ جستجو محور را، به راحتی قابل اجرا می کند.
الگوریتم های فوق ابتکاری، مانند الگوریتم های ژنتیک (GA) [17]، الگوریتم های تبرید شبیه سازی شده [37]، الگوریتم جستجوی ممنوعه [16]، با موفقیت برای تعدادی از مسائل مهندسی اجرا شده است. برای مثال، تاریخچه ی بقای کاربردِ الگوریتم ژنتیک در میان دیگر رشته ها نیز مشخص است:
• مهندسی مکانیک [24,33]
• مهندسی شیمی [8,22]
• مهندسی پزشکی [29,32,40]
• مهندسی عمران [1,6,14,19]
• مهندسی برق [5,11,25]
مطالعات الگوریتم ژنتیک و محققان آن، از طرف ناظران علاقه ای برای علوم اجتماعی، دریافت کرده اند. اگرچه افرادی که با الگوریتم ژنتیک کار می کنند، ممکن است راضی به پیدایش جامعه شناسی نباشند [18]، این یک نشانه برای درک عمیقی از اهمیت این مهارت جستجو محور می باشد، که باید در آگاهی های مشترکِ نظام های "غیر مهارتی" مانند علوم اجتماعی نفوذ کند.
چکیده
1. مقدمه
2. فرمولبندی جدید مهندسی نرمافزار بهعنوان یک مسئله جستجو
2.1. نمایش
2.2. تناسب
2.3 عملگرها
3. ارزیابی ضوابط برای مهندسی نرمافزار مبتنی بر جستجو
3.1 اعتبار خط مبنا
3.2. اعتبارسنجی با جنبه وجود تکنیکهای تحلیلی
3.3. بررسیهای روانشناسی
4. کارهای آینده
5. نتیجهگیری