شناسایی خودکار پیشرفت روند درمان در میان کودکان مبتلا به اوتیسم
ترجمه شده

شناسایی خودکار پیشرفت روند درمان در میان کودکان مبتلا به اوتیسم

عنوان فارسی مقاله: شناسایی خودکار پیشرفت روند درمان در میان کودکان مبتلا به اوتیسم
عنوان انگلیسی مقاله: Automatic recognition of therapy progress among children with autism
مجله/کنفرانس: گزارش های علمی - Scientific Reports
رشته های تحصیلی مرتبط: پزشکی، مهندسی پزشکی
گرایش های تحصیلی مرتبط: مغز و اعصاب و سایبرنتیک پزشکی
نمایه: scopus - master journals List - JCR - MedLine - DOAJ - PubMed Central
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1038/s41598-017-14209-y
دانشگاه: دانشگاه صنعتی گدانسک ، دانشکده الکترونیک ، ارتباطات و انفورماتیک ، گداسک ، لهستان
صفحات مقاله انگلیسی: 14
صفحات مقاله فارسی: 36
ناشر: Nature
نوع ارائه مقاله: ژورنال
نوع مقاله: ISI
سال انتشار مقاله: 2017
ایمپکت فاکتور: 4.116 در سال 2018
شاخص H_index: 149 در سال 2019
شاخص SJR: 1.414 در سال 2018
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
شناسه ISSN: 2045-2322
شاخص Quartile (چارک): Q1 در سال 2018
فرمت مقاله انگلیسی: PDF
وضعیت ترجمه: ترجمه شده و آماده دانلود
فرمت ترجمه فارسی: ورد و pdf
مشخصات ترجمه: تایپ شده با فونت B Nazanin 14
مقاله بیس: خیر
مدل مفهومی: ندارد
کد محصول: 9972
رفرنس: دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
پرسشنامه: ندارد
متغیر: ندارد
درج شدن منابع داخل متن در ترجمه: بله
ترجمه شدن توضیحات زیر تصاویر و جداول: بله
ترجمه شدن متون داخل تصاویر و جداول: بله
رفرنس در ترجمه: در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
نمونه ترجمه فارسی مقاله

این مقاله یک مطالعه ی تحقیقاتی در رابطه با شناسایی روند درمان در میان کودکان مبتلا به طیف مشکلات اوتیسم را بررسی می کند. این روند درمان بر اساس داده های رفتاری جمع آوری شده از طریق پنج بازی بر روی تبلت شناسایی می شود که این بازی ها به صورت اختصاصی برای این کودکان طراحی شده است.  بیش از 180 پارامتر مختلف در این قسمت بر اساس داده های خامی که از جریان بازی ها و سنسور  تبلت ها به دست آمده است محاسبه می شود – مانند صفحه ی لمسی ، شتاب سنج ها و چرخش سنج ها. نتایج به دست آمده در این تحلیل تایید می کند که می توان پیشرفت در حوزه های خاصی از رشد کودک را با این روش شناسایی کرد. صحت شناسایی در این روش از 80% هم بیشتر می باشد. علاوه بر این، ما در این مطالعه یک زیر مجموعه از پارامتر ها را شناسایی کردیم که به  نظر می توانند نسبت به دیگر پارامتر ها، روند درمانی را بهتر پیش بینی کنند. روش پیشنهاد شده که متشکل از ثبت داده ها، فرمول های محاسبه ی پارامتر ها و مدل های پیش بینی می باشد را می توان به عنوان یک ابزار برای پشتیبانی از درمان گران و والدین کودکان مبتلا به اوتیسم استفاده کرد. این ابزار را می توان برای نظارت بر دوره ی درمان، اصلاح آن و گزارش نتایج آن نیز استفاده کرد.

اوتیسم یک بیماری تکاملی ( مرتبط با رشد و تکامل فرد) پیچیده می باشد که بر روی توانایی فرد برای ارتباط و یادگیری تاثیر دارد. اوتیسم این روز ها یکی از چالش های رو به رشد در نظر گرفته می شود، زیرا تعداد کودکانی که با این بیماری تشخیص داده می شوند، در سراسر جهان در حال افزایش می باشند. این بیماری طیف نشانه های مختلفی را از خودش بروز می دهد که ممکن است حالتی متوسط تا شدید در موارد خاص داشته باشند و تاثیرات مختلف روی مهارت ها و افراد مختلف ایجاد کند. همین موضوع موجب می شود که ارزیابی تشخیص و پیشرفت درمان در رابطه با این بیماری دشوار باشد و در عین حال همین ارزیابی، نقش بسیار تعیین کننده ای در تاثیر درمان دارد. شناسایی سریع  و درمان مناسب ، موجب می شود که فرد مبتلا به اوتیسم شانس بسیار بیشتری داشته باشد تا دچار انزوای اجتماعی نشود. ازین رو، هر ایده ای که بتواند منجر به بهبود فعالیت های درمانی در این زمینه شود، باید در نظر گرفته شود. در این مقاله ما در همین زمینه ایده ای را مطرح می کنیم که از تحلیل مشخصه های رفتاری مشاهده شده در کودکان اوتیسم در زمان اجرای بازی های طراحی شده در تبلت به صورت خاص برای این کودکان استفاده می کند. این مطالعه چند رشته ای، علوم کامپیوتری و علوم تربیت کودکان را با اعمال کردن تکنولوژی های کامپیوتری و روش های یادگیری ماشین را در روند درمان برای کودکان اوتیسم، با هم ترکیب می کنند.

نمونه متن انگلیسی مقاله

The article presents a research study on recognizing therapy progress among children with autism spectrum disorder. The progress is recognized on the basis of behavioural data gathered via fve specially designed tablet games. Over 180 distinct parameters are calculated on the basis of raw data delivered via the game fow and tablet sensors - i.e. touch screen, accelerometer and gyroscope. The results obtained confrm the possibility of recognizing progress in particular areas of development. The recognition accuracy exceeds 80%. Moreover, the study identifes a subset of parameters which appear to be better predictors of therapy progress than others. The proposed method - consisting of data recording, parameter calculation formulas and prediction models - might be implemented in a tool to support both therapists and parents of autistic children. Such a tool might be used to monitor the course of the therapy, modify it and report its results.

Autism is a complex developmental disorder that infuences the ability to communicate and learn. Autism is nowadays a growing challenge, as the number of children diagnosed with autism is rising worldwide1 . Te disorder exhibits a spectrum of symptoms that might range from mild to severe in a particular case, varying from skill to skill and from child to child. Tis makes diagnosis and therapy progress evaluation difcult and at the same time crucial for the efectiveness of the therapy. Early identifcation and proper therapy translates into a greater chance for preventing a person with autism from social exclusion. Terefore, any idea that might improve therapeutic practice is worth investigating. Tis paper presents one such idea, which incorporates the analysis of behavioural characteristics observed in autistic children while they play specially designed tablet games. Tis interdisciplinary study combines computer science and special pedagogy, by applying computer technologies and machine learning methods in the process of therapy for autistic children.

ترجمه فارسی فهرست مطالب

روش ها

نتایج

مباحث و کاربرد های مطالعاتی

منابع

فهرست انگلیسی مطالب

Methods

Results

Discussion and study implications

محتوای این محصول:
- اصل مقاله انگلیسی با فرمت pdf
- ترجمه فارسی مقاله با فرمت ورد (word) با قابلیت ویرایش، بدون آرم سایت ای ترجمه
- ترجمه فارسی مقاله با فرمت pdf، بدون آرم سایت ای ترجمه
قیمت محصول: ۳۶,۶۰۰ تومان
خرید محصول