دانلود رایگان مقاله روندهای تکاملی در بهداشت و درمان مبتنی بر رایانش ابری
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله روندهای تکاملی در بهداشت و درمان مبتنی بر رایانش ابری

عنوان فارسی مقاله: روندهای تکاملی در بهداشت و درمان مبتنی بر رایانش ابری تکاملی: ایده ها، عاملان و موانع
عنوان انگلیسی مقاله: Evolutionary trends in progressive cloud computing based healthcare: Ideas, enablers, and barriers
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
مجله/کنفرانس: مجله بین المللی محاسبات شناختی در مهندسی - International Journal of Cognitive Computing in Engineering
رشته های تحصیلی مرتبط: مدیریت - مهندسی کامپیوتر - مهندسی صنایع - مهندسی فناوری اطلاعات
گرایش های تحصیلی مرتبط: مدیریت خدمات بهداشتی درمانی - رایانش ابری یا محاسبات ابری - مهندسی سیستم های سلامت - علوم داده - مدیریت کسب و کار - مدیریت سیستم های اطلاعاتی
کلمات کلیدی فارسی: رایانش ابری - بهداشت و درمان - برنامه های کاربردی - داده ها - اطلاعات
کلمات کلیدی انگلیسی: Cloud computing - Healthcare - Applications - Data - Information
نوع نگارش مقاله: مقاله پژوهشی (Research Article)
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1016/j.ijcce.2022.06.001
دانشگاه: گروه مهندسی صنایع و تولید، دانشگاه کشاورزی و فناوری پنت، پانتنگار، اوتاراکند، هند
صفحات مقاله انگلیسی: 12
صفحات مقاله فارسی: 39
ناشر: الزویر - Elsevier
نوع ارائه مقاله: ژورنال
سال انتشار مقاله: 2022
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
کد محصول: F2471
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده

         رایانش ابری یکی از تسهیل کننده های مهم انقلاب اطلاعات سلامت در کسب و کارهای بخش بهداشت و درمان است. تبادل جهانی سوابق در بخش سلامت از طریق رسانه های الکترونیکی توسط رایانش ابری تسهیل می شود. در بهداشت و درمان، این فناوری باعث افزایش ایمنی و ایجاد نوآوری می شود. ارتباط با ماتریس سلامت در سراسر جهان با استفاده از این فناوری امکان پذیر است. رایانش ابری استفاده شده است در بهداشت و درمان برای سال های متمادی است و در ارتباط با تحولات در تجارت تکامل یافته است. این تکنولوژی سخت افزار قابل دسترس استاندارد را برای برنامه های مختلف بهداشت و درمان از طریق اتصال شبکه ایجاد می کند. رایانش ابری و پردازش ارتباطات ایمن را تضمین می کند و سرورهای ابری همه داده های ضروری را ایمن می کنند. پزشکان می توانند به افراد در مورد سلامتی خود مشاوره دهند و رژیم های سلامت روزانه بیمار خود را تهیه کنند، و سلامت روانی و جسمانی آنها حفظ کنند. روانشناسان و روانپزشکان می توانند از ویدئو کنفرانسی که باعث راحتی بیماران می شود استفاده کنند. این مقاله رایانش ابری و نیاز آن در بهداشت و درمان را مورد بحث قرار می دهد. کلید اصلی مزایا، موانع و چالش‌های رایانش ابری برای صنعت بهداشت و درمان شناسایی شده‌اند. در نهایت، کاربردهای قابل توجه رایانش ابری برای بهداشت و درمان را مورد بحث قرار می دهد. امروزه بیشتر تامین کنندگان بهداشت و درمان ابزارهایی با قابلیت اینترنت اشیا (IoT) به بیماران ارائه می دهند و داده های بیمار فوراً به آنها مخابره می شود. پزشکان خود را با اتصال چنین دستگاه هایی به سیستم ابری بیمارستان ها. در نتیجه، رایانش ابری، در ارتباط با فناوری های در حال گسترش مانند تجزیه و تحلیل کلان داده ها، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا پزشکی، کارایی را بهبود می بخشد و تعداد راه های ساده سازی ارائه بهداشت و درمان را گسترش می دهد و در دسترس بودن منابع، قابلیت همکاری را بهبود می بخشد و هزینه ها را کاهش می دهد.

1. مقدمه 

           رایانش ابری نقطه عطف بعدی، علیرغم همه نگرانی ها، در تحول دیجیتالی کسب و کار بهداشت و درمان است. بیمارستان ها و سایر شرکت های غیر اختصاصی فناوری اطلاعات از این فناوری بهره کامل می برند. در بهداشت و درمان، این فناوری برای یک جزء پزشکی دیجیتال که داده‌های بیمارستان‌ها، سایر مؤسسات، و سوابق بیمار و گزارش‌های مربوط به تشخیص را جمع‌آوری می‌کند، مفید است. بازار جهانی رایانش ابری سلامت در چند سال آینده با سیگنال ‌های مطلوب از صنعت بهداشت و درمان به سرعت افزایش خواهد یافت (لیائو و کیو، 2016، روی و همکاران، 2018، سلطان، 2014). فهرست جامعی از توابع برای خواسته ها و الزامات مربوط به ارائه دهندگان مختلف رایانش ابری صنعت بهداشت و درمان ارائه شده است. بنابراین، اقدامات بهداشتی به سرعت قابلیت های جدید را غیرفعال، گسترش و منقبض می کند (آهوجا و همکاران، 2012، گریبل و همکاران، 2015).

          هدف سازمان بهداشت و درمان ارتقای نتایج بالینی و کیفیت زندگی افراد است. جریان بهبود در سلامت فرد، سلامت عمومی را بهبود می بخشد و هزینه های مالی حفظ یک سیستم بهداشت و درمان را کاهش می دهد. بسیاری از سازمان‌های بهداشت و درمان هنوز سیستم‌ها یا فن‌آوری‌های IT سنتی دارند که نمی‌توانند تعامل داشته باشند (Doukas & Maglogiannis، 2012، Dang et al.، 2019). این ظرفیت پزشکان را برای کسب سریع اطلاعات و دقیق محدود می‌کند و به آنها کمک می‌کند تا قضاوت‌های بالینی بهتری داشته باشند. استفاده گسترده از اسناد مراقبت از بیمار مبتنی بر ابر به اشتراک گذاری اطلاعات بین پزشکان، نتایج تعامل بین سایر پزشکان و بیماران و درمان را تسهیل می کند. رایانش ابری نحوه ذخیره، مدیریت و پردازش داده‌ها توسط سرورهای راه دور را به جای ایجاد یک مرکز داده در محل، استفاده از سرورها یا میزبانی اطلاعات بر روی رایانه نشان می‌دهد (Calabrese & Cannataro, 2015, Sobhy et al. .، 2012، چاوهان و کومار، 2013).

           یک سرویس بهداشتی باید به میزان قابل توجهی برای زیرساخت و نگهداری هزینه کند تا بتواند تمام عملیات داخلی متصل به ذخیره سازی، پردازش داده ها، انتقال و همکاری را انجام دهد. چیزها تغییر کرده است به طور قابل توجهی با معرفی رایانش ابری، حتی اگر رشد زیادی در حال حاضر در موسسات بهداشت و درمان صورت گرفته است. این کار به توسعه امکانات و زیرساخت ها کمک کرده است تا بتوان راه های جدیدی را در تحقیقات پزشکی باز و آن را چند رشته ای کرد که به نفع بشریت رایانش ابری راه خود را پیدا کرده است و پیشرفت های تکنولوژیکی که به روش های مختلف امکان پزشکی را فراهم می کند. آنجا موارد مشهود خاصی هستند که رایانش ابری به بیماران بستری کمک کرده است ، مانند درمان و ارائه مشاوره مجازی و حتی ارائه امکانات پزشکی در دورافتاده ترین مکان ها (درویش و همکاران، 2019، هانن و همکاران، 2016، مهرآیین و همکاران، 2017، ما و همکاران، 2015

         زیرساخت های مبتنی بر ابر به کشف واکسن های مختلف توسط دانشمندان بالینی و متخصصان بهداشت در سراسر جهان کمک کرده اند که از متخصصان حمایت می کند تا اطلاعات لازم را ارائه دهند. تولید یک آنتی ژن قوی خدمات مبتنی بر ابر پشتیبانی عظیمی را ارائه می‌کنند و زیرساخت‌های بهداشتی را با افزایش دسترسی و قابلیت همکاری اطلاعات تقویت می‌کنند. ابر ارزش به ارمغان می آورد تا سازمان با روش های مختلف به صرفه جویی در هزینه ها، دسترسی ساده به داده ها، افزایش امنیت و کارایی بپردازد. بهبود بهره وری معمولاً با اهمیت تر از ابر و ایمنی است. موسسات بهداشت و درمان می توانند بهره وری را بهبود بخشند و خدمات بهتری را به مشتریانی که ضروری است، ارائه دهند زیرا می توانند تجارت خود را در نظر بگیرند؛ (Kumar & Nirmalkumar, 2019, Hu et al., 2012, Cimler et al., 2014)   مقاله بهداشت و درمان پتانسیل قابل توجه رایانش ابری را مورد بحث قرار می دهد.

2. رایانش ابری چیست؟

         رایانش ابری در ابتدایی ترین شکل خود مستلزم ذخیره و دسترسی به داده ها و برنامه ها از طریق اینترنت به جای رایانه است. هارد دیسک مشتریانی که از رایانش ابری استفاده می کنند مالک زیرساخت آن نیستند. در عوض، آنها آن را از یک تامین کننده شخص ثالث اجاره می کنند. دسترسی آسان براساس تقاضا، دسترسی گسترده به شبکه، ادغام منابع و کشش سریع ویژگی های ضروری رایانش ابری و خدمات ابری هستند. محبوبیت رایانش ابری به دلیل مزایای متعدد آن در حال افزایش است. یکی از عناصری که به سازمان‌ها اجازه می‌دهد خدمات ابری ارائه کنند، اجتناب از هزینه‌های بالای مجوز نرم‌افزار است. آنها به اینترنت متکی هستند. منابع ابری در هر زمان و از طریق یک روش استاندارد که استفاده از پلتفرم های مختلف را تشویق می کند، در سراسر شبکه قابل در دسترس هستند (چو و همکاران، 2014، Fong & Chung، 2013، Rallapalli و همکاران، 2016.

       زیرساخت به عنوان سرویس (IaaS)، پلتفرم به عنوان سرویس (PaaS) و نرم افزار به عنوان یک سرویس (SaaS) سه دسته اساسی از رایانش ابری هستند IaaS  پایه و اساس رایانش ابری است. معمولا به کاربران اجازه می دهد دسترسی به قابلیت های شبکه، کامپیوتر و ذخیره سازی داده ها داشته باشند. IaaS بیشترین انعطاف و کنترل را بر منابع IT داشته که قابل مقایسه با منابع IT موجود است که بسیاری از بخش های فناوری اطلاعات و توسعه دهندگان قبلا با آن آشنا هستند. نوع دوم، PaaS، نیاز به مدیریت زیرساخت های زیربنایی که به فرد اجازه می دهد در مورد استقرار و مدیریت برنامه این به فرد تمرکز کند به همین دلیل نیازی نیست در مورد تهیه منابع، برنامه ریزی ظرفیت، نگهداری نرم افزار، وصله یا هر چیز دیگری نگران باشید. بلند کردن وزن تمایز نیافته که با اجرای یک برنامه همراه است. نوع سوم، SaaS، یک محصول کاملاً کاربردی را ارائه می دهد که توسط ارائه دهنده خدمات مدیریت و نگهداری می شود. بیشتر اوقات، زمانی که مردم در مورد SaaS، آنها در مورد برنامه های کاربردی کاربر نهایی (مانند مبتنی بر وب) صحبت می کنند پست الکترونیک). این سرویس به خوبی نگهداری می شود، در امتداد زیرساخت های زیربنایی مدیریت می شود (Stantchev و همکاران، 2014، او و همکاران، 2012، لوبامبا و باگولا، 2017، سینگ و همکاران، 2021.

3. نیاز به رایانش ابری برای بهداشت و درمان

         داده های زیادی روزانه در تجارت بهداشت و درمان تولید می شود. زمان برای ارائه دهندگان و بیماران ضروری است تا این داده ها را به صورت ایمن از راه دور در دسترس قرار دهند. رایانش ابری سلامت به سازمان‌ها اجازه می‌دهد تا از آن خلاص شوند محدودیت ها در عین حال نتایج بهتری برای بیماران فراهم می کند. پردازش ابری هزینه های عملیاتی را کاهش می دهد و درمان فردی را ارائه می دهد ارائه دهندگان بهداشت و درمان علاوه بر این، اتخاذ راه حل های ابری به گردش کار کارآمد و بهبود خدمات کمک می کند. همزمان، بیماران پاسخ های صنعت بهداشت سریع تری را دریافت می کنند. راه حل های ابری ارائه می کنند و دسترسی به اطلاعات بهداشت و درمان این اجازه می دهد تا افراد بهتر نظارت کنند. (دوکاس و همکاران، 2010، الموگازی و باماساک، 2013، گائو وSunyaev، 2019، مسروم و رحیملی، 2014)

          پزشکان و متخصصان بهداشت راه حل های سطح جهانی را با خدمات رایانش ابری با استفاده از ابزارهای ابری کاربر پسند برای تولید اطلاعات مختصر و با ارجاع آسان، سریع و سریع پردازش می‌شود را ارائه می کنند که تحلیلگران را قادر می سازد تا درمان های هدایت شده را ارزیابی و ارائه دهند. نیاز به صرفه جویی در زمان هم برای بیماران و هم برای متخصصان بهداشت و درمان به تقویت مشاوره سلامت آنلاین و پشتیبانی یکپارچه از بهداشت و درمان از راه دور کمک می کند. (حلیم و جاوید، 2020، اسکوندراس و همکاران، 2018). بهداشت و درمان کار کرده است در سیستم های سنتی برای مدت طولانی اما اخیرا نیازهای متعددی را دیده است برای تحول دیجیتال پوشیدنی ها و پزشکی مجازی را فعال کرده اند بیماران در مواقع ضروری مراقبت های شخصی را دریافت کنند. افزایش و تقاضا برای قابلیت همکاری در سراسر پلتفرم های فناوری پرونده الکترونیک سلامت، تقاضا برای فناوری مبتنی بر ابر را به وجود آورده است که راه حل های ایمن، سریع و مقرون به صرفه را برای بسیاری فراهم می کند. برنامه های کاربردی (لی و همکاران، 2015، محمد و همکاران، 2019).

نمونه متن انگلیسی مقاله

Abstract

         Cloud computing is one of the significant facilitators of the health information revolution in the healthcare business. The global exchange of records in the health sector through electronic media is facilitated by cloud computing. In healthcare, this technology increases safety and creates innovation. Communication with the health matrix throughout the world makes feasible by the application of this technology. Cloud computing has been utilised in health care for many years and has evolved in conjunction with developments in business. This technology establishes standard accessible hardware for diverse healthcare applications via a network connection. Cloud computing and processing ensure safe communication, and the cloud servers secure all essential data. Doctors can counsel their individuals on their health and broadcast their patient’s daily health regimes, typically keeping their minds and bodies healthy. Psychologists and psychiatrists can use videoconferencing that makes patients comfortable with their patients. This paper discusses cloud computing and its need for healthcare. Major key advantages, barriers, and challenges of Cloud computing for the healthcare industry are identified. Finally, it discusses the significant applications of cloud computing for healthcare. Today more and more healthcare suppliers are providing Internet of Things (IoT) enabled gadgets to patients, and patient data are instantly communicated to their doctors by linking such devices to the cloud system of hospitals. As a result, cloud computing, in conjunction with fast-expanding technologies such as Big Data analytics, artificial intelligence, and the internet of medical things, improves efficiencies and expands the number of ways to streamline healthcare delivery. It improves resource availability, improves interoperability, and reduces costs.

1. Introduction

           Cloud computing is the next turning point, despite all the concerns, in the digital transformation of the healthcare business. Hospitals and other non-IT-specific enterprises take full advantage of this technology. In healthcare, this technology is helpful for a digital medical component that captures data from hospitals, other institutions, and patient records and reports on the diagnosis. The global health cloud computing market will increase rapidly over the next few years with favourable signals from the healthcare industry (Liao and Qiu, 2016, Roy et al., 2018, Sultan, 2014). A comprehensive list of functions is supplied for various cloud computing providers’ healthcare industry-related demands and requirements. Thus, health practices quickly deactivate, extend, and contract new capabilities (Ahuja et al., 2012, Griebel et al., 2015).

          The health organisation’s objective is to enhance clinical results and people’s quality of life. The flow of improvement in a person’s health improves the general population’s health, reducing the financial expenses of maintaining a healthcare system. Many healthcare organisations still have traditional IT systems or technologies that cannot interact (Doukas & Maglogiannis, 2012, Dang et al., 2019). This limits clinicians’ capacity to acquire information promptly and accurately, helping them make better educated clinical judgments. The extensive use of cloud-based patient care documentation facilitates sharing of information among doctors, the outcomes of interactions between other doctors and patients, and treatment. Cloud computing outlines how remote servers to store, save, manage, and process data over the internet, rather than constructing an on-site data centre, using servers, or hosting the information on a computer (Calabrese & Cannataro, 2015, Sobhy et al., 2012, Chauhan & Kumar, 2013).

          A health service would need to spend considerably on the infrastructure and maintenance to handle all the internal operations connected to storage, data processing, transfer, and cooperation. Things have altered substantially with the introduction of cloud computing, even though much growth is already taking place in healthcare institutions. This has aided in the development of facilities and infrastructure and has also opened up new paths in medical research, making it multidisciplinary for the benefit of humanity. Cloud computing has found its way through technological breakthroughs to allow medicine in various ways. There are certain evident instances where cloud computing has aided inpatient treatment, such as offering medical facilities virtual consultation even in the most remote places (Darwish et al., 2019, Hanen et al., 2016, Mehraeen et al., 2017, Ma et al., 2015)

         Cloud-based infrastructures have contributed to the discovery of various vaccines by clinical scientists and health professionals worldwide, supporting specialists to provide the necessary information to produce a potent antigen. Cloud-based services provide colossal support and strengthen the health infrastructure by enhancing the accessibility and interoperability of information. The cloud brings value to the organisation with various methods to save costs, simple data access, enhanced security, and efficiency. Efficiency and productivity improvements are typically far more than cloud and safety. Healthcare companies can improve productivity and deliver better services to their clients, which are essential because they can consider their business (Kumar & Nirmalkumar, 2019, Hu et al., 2012, Cimler et al., 2014). This paper discusses the significant potential of cloud computing for healthcare.

2. What is cloud computing?

          In its most basic form, Cloud computing entails storing and accessing data and programs over the internet rather than on the computer’s hard drive. Customers who use cloud computing do not own the infrastructure; instead, they rent it from a third-party supplier. On-demand self-service, broad network access, resource pooling, and rapid elasticity are essential properties of cloud computing and cloud services. Cloud computing’s popularity is growing because of its multiple advantages. One element that allows organisations to deliver cloud services is avoiding high software license expenses. They rely on the internet. Cloud resources are accessible across the network at any time and through a standard method that encourages the usage of various platforms (Cho et al., 2014, Fong & Chung, 2013, Rallapalli et al., 2016).

          Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS), and Software as a Service (SaaS) are the three basic categories of cloud computing. IaaS is the foundation for cloud computing. It usually gives users access to networking capabilities, computers, and data storage. IaaS allows one to have the most flexibility and control over the IT resources. It is comparable to existing IT resources that many IT departments and developers are already familiar with. The second type, PaaS, eliminates the need to manage the underlying infrastructure, allowing one to focus on application deployment and management. This allows one to be more productive because one will not have to worry about resource procurement, capacity planning, software maintenance, patching, or any other undifferentiated heavy lifting that comes with running an application. The third type, SaaS, gives a fully functional product managed and maintained by the service provider. Most of the time, when people talk about SaaS, they are talking about end-user applications (such as web-based email). The service is well maintained, along the underlying infrastructure is managed (Stantchev et al., 2014, He et al., 2012, Lubamba & Bagula, 2017, Singh et al., 2021).

3. Need for cloud computing for healthcare

         Much data is produced daily in the healthcare business. The time is necessary for providers and patients to make these data securely available remotely. Health cloud computing allows organisations to get rid of limits while providing better results for patients. Cloud computing reduces operational expenses and provides individualised treatment for healthcare providers. In addition, the adoption of cloud solutions contributes to efficient workflows and improves service. At the same time, patients obtain faster health industry replies. Cloud solutions provide access to healthcare information. It allows individuals better to monitor their health (Doukas et al., 2010, Elmogazy & Bamasak, 2013, Gao & Sunyaev, 2019, Masrom & Rahimli, 2014).

          Doctors and health professionals deliver world-class solutions with cloud computing services. It is processed fast and quickly using userfriendly cloud tools to generate concisely, easy-to-refer information that enables analysts to evaluate and deliver guided therapies. The need to save time for both patients and healthcare professionals helps boost online health consultation and seamless support for remote health care (Haleem & Javaid, 2020, Skondras et al., 2018). Healthcare has worked on traditional systems for a long time but has recently seen several needs for digital transformation. Wearables and virtual medicine have enabled patients to receive personalised care at times necessary. The increase and the demand for interoperability across electronic health record technology platforms have given birth to a demand for cloud-based technology, which provides secure, fast, and cost-effective solutions for many applications (Lee et al., 2015, Muhammad et al., 2019).

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده

1. مقدمه 

2. رایانش ابری چیست؟

3. نیاز به رایانش ابری برای بهداشت و درمان

4. اهداف تحقیق

5. مزایای کلیدی رایانش ابری برای بهداشت و درمان

6. محرک های بالقوه رایانش ابری برای بهداشت و درمان صنعت

7. موانع و چالش ها در اتخاذ رایانش ابری برای بهداشت و درمان

8. برنامه های کاربردی رایانش ابری برای بهداشت و درمان

9. بحث

10. محدوده آینده

11. نتیجه گیری

منابع

فهرست مطالب (انگلیسی)

ABSTRACT

1. Introduction

2. What is cloud computing?

3. Need for cloud computing for healthcare

4. Research objectives

5. Key advantages of Cloud computing for healthcare

6. Potential drivers of cloud computing for the healthcare industry

7. Barriers and challenges in adopting cloud computing for healthcare

8. Cloud computing applications for healthcare

9. Discussion

10. Future scope

11. Conclusion

References