دانلود رایگان مقاله ایجاد مطالب آموزشی مهارت های تندخوانی مبتنی بر چندگانگی فرهنگی
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله ایجاد مطالب آموزشی مهارت های تندخوانی مبتنی بر چندگانگی فرهنگی

عنوان فارسی مقاله: ایجاد مطالب آموزشی مهارت های تندخوانی مبتنی بر چندگانگی فرهنگی برای مقطع هشت دانش آموزان SMP (راهنمایی) در شهر مدان
عنوان انگلیسی مقاله: THE DEVELOPMENT OF THE TEACHING MATERIALS OF MULTICULTURALISM-BASED FAST READING SKILL FOR THE VIII GRADE OF SMP STUDENTS IN MEDAN CITY
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
مجله/کنفرانس: مجله بریتانیایی آموزش - British Journal of Education
رشته های تحصیلی مرتبط: علوم تربیتی - علوم اجتماعی
گرایش های تحصیلی مرتبط: مدیریت و برنامه ریزی آموزشی - تکنولوژی آموزشی - آموزش ابتدایی - پژوهشگری اجتماعی
کلمات کلیدی فارسی: مواد آموزشی - مهارت تندخوانی - چندفرهنگی
کلمات کلیدی انگلیسی: Teaching Materials - Fast Reading Skill - Multiculturalism
نوع نگارش مقاله: مقاله پژوهشی (Research Article)
دانشگاه: دانشگاه دولتی مدان (یونیمد)، دبیرستان تامان هاراپان، مدان، اندونزی
صفحات مقاله انگلیسی: 11
صفحات مقاله فارسی: 15
ناشر: Eajournals
نوع ارائه مقاله: ژورنال
سال انتشار مقاله: 2017
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
شناسه ISSN: 2054-636X
کد محصول: F2160
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده

     هدف این تحقیق شرح این موارد می باشد 1) امکان‌سنجی مطالب آموزشی مهارت های تندخوانی مبتنی بر چندگانگی فرهنگی، 2) نتایج یادگیری دانش آموزان مقطع هشت راهنمایی شهر مدان، از جمله مدارسSMP N 27 Medan وSMP Taman Harapan Medan درباره ی موضوع مهارت تندخوانی با مطالب آموزشی ایجاد شده مهارت های تندخوانی مبتنی بر چندگانگی فرهنگی، 3) تأثیرگذاری آموزش مطالب مهارت های تندخوانی مبتنی بر چندگانگی فرهنگی. این نوع تحقیق، تحقیق و توسعه ی بورگ و گال می باشد. افراد آزمایشی شامل کارشناسان موضوع، کارشناسان طراحی، معلمان زبان اندونزیایی، دانش آموزان راهنمایی مدارس Medan SMP N 27 وSMP Taman Harapan Medan که آزمون فردی، آزمون گروهی کوچک و آزمون گروهی محدود بودند. داده های مرتبط با این محصول توسعه از طریق یک پرسشنامه جمع آوری شدند. نتایج نشان دادند که: 1) تأیید کارشناس موضوع شامل امکان سنجی محتوا با میانگین 67،87 % با معیار بسیار خوب می باشد، امکان‌سنجی ارائه با میانگین 61،84 % با معیار بسیار خوب، جنبه ی زبانی با میانگین 53،86 % امکان‌سنجی زبان با معیار بسیار خوب، 2) تأیید کارشناس طراحی با میانگین 83،85 % با معیار بسیار خوب. 3) داده های واکنش معلمان زبان اندونزیایی با میانگین 19،94 % با معیار بسیار خوب. 4) آزمون فردی با میانگین 21،89 % با معیار بسیار خوب. 5) آزمون گروهی کوچک با میانگین 82،90 % در مدرسه ی راهنمایی دولتی 27 و میانگین 39،93 در مدرسه ی خصوصی Taman Harapan Medan با معیار بسیار خوب. 6) آزمون گروهی محدود با میانگین 3،92 % در SMP Negeri 27 Medan و میانگین 35.94% در مدرسه ی راهنمایی خصوصی Taman Harapan Medan با معیار بسیار خوب. 7) میانگین موفقیت در یادگیری دانش آموزان پیش از به کار بردن مطالب آموزشی با سرعت خواندن (تکمیل نشده) 158 کیلوپوند در SMP Negeri 27 Medan و موفقیت در یادگیری دانش آموزان پس از به کار بردن مطالب آموزشی 223 کیلوپوند (تکمیل شده) می باشد، سپس در مدرسه ی راهنماییn  Taman Harapan Meda سرعت خواندن 132 کیلوپوند (تکمیل نشده) پیش از به کار بردن مطالب آموزشی و سرعت خواندن 248 کیلوپوند پس از به کار بردن مطالب آموزشی مشاهده شد. 8) تأثیرگذاری مطالب آموزشی با معیار خوب. از این رو مطالب آموزشی ایجاد شده در مهارت های تندخوانی مبتنی بر چندگانگی فرهنگی، برای استفاده در فرآیند یادگیری به عنوان یک منبع یادگیری امکان پذیر هستند.

مقدمه

     قابلیت خواندن به معنای توانایی برای فهم ایده های مطرح شده توسط دیگران از طریق نوشتن است. معمولاً مهارت های خواندن از مطالب معتبری چون خواندن متون، روزنامه ها، مجلات، رمان ها، دفتر خاطرات و غیره به دست می آید. تمرکز آزمون خواندن بر فهمیدن محتوای خواندن است. مهارت های خواندن نقش مهمی در زندگی انسان دارند. یادگیری تندخوانی در واقع در مباحث مربوط به زبان اندونزیایی به کار رفته است.

     اگرچه اعتقاد بر این است که مهارت های خواندن از طریق تمرین گسترش پیدا می کند، متخصصان موافق اند که توانایی خواندن کودکان اندونزیایی هنوز نگران کننده است، این در تحقیقی توسط موسفیرو و بنیاتی (2016) توضیح داده شده است. جایگاه قابلیت خواندن دانش آموزان اندونزیایی در نتایج تحقیق پیشرفت در سواد خواندن بین المللی (PIRLS) در اندونزی رتبه ی 41 در میان 45 کشور را به دست آورد، این یعنی توانایی خواندن کودکان اندونزیایی هنوز تا حدی پایین است.

     در واقع این قابلیت به دست نیامده است. دانش آموزان علاقه ی چندانی به تندخوانی ندارند. این مطابق با مشاهده ی اولیه ی صورت گرفته در مدارس است، وقتی از دانش آموزان خواسته می شود که بخوانند، خیلی هیجان زده نمی شوند. این موضوع توسط نورهادی (2013) تأیید می شود، عوامل زیادی که زمینه ی عدم علاقه ی دانش آموزان به خواندن را ایجاد می کند از جمله عوامل عادت، روش ها، کتاب های خوانده شده یا تطبیق نامناسب مطالب خواندنی قابل دسترس.

      معلمان باید توجه داشته باشند که توانایی های دانش آموزان اساساً با هم فرق دارد، همین طور توانایی های خواندن. دانش آموزانی هستند که توانایی خواندن پایینی دارند و بعضی ها سریع هستند. این مطابق با نتایج مصاحبه با معلمان درباره ی متفاوت بودن توانایی خواندن دانش آموزان است. این به نظر نورهادی (2013) نیز شبیه است، سرعت کره ی چشم هر دانش آموز بسته به چابکی او در خواندن متن، متغیر است. ملاحظه ی دیگر، ویژگی هدف است. از نتایج مشاهده معلوم شد که مطالب آموزشی ایجاد شده توسط دیگران اغلب برای دانش آموزان مناسب نیستند. دلایل زیادی برای مطالب ناسازگار وجود دارد، برای مثال دلایل اجتماعی، جغرافیایی، فرهنگی و محیطی. اهمیت ایجاد مطالب آموزشی نیز به علت گروه های مختلف فرهنگی دانش آموزان می باشد، این ایده توسط لستری (2013) تقویت شده است، شرایط دیگری که از اهمیت مطالب آموزشی مرتبط با نیازهای دانش آموزان پشتیبانی می کند، این واقعیت است که دانش آموزان از گروه اجتماعی ای می آیند که دارای تنوع اجتماعی، فرهنگی، امیال سیاسی و همین طور شرایط اقتصادی است که طرح بندی یا ساختار ذهنی ای را که به نوبه ی خود بر فرآیند بادگیری و ماحصل یادگیری تأثیر خواهد گذاشت، رنگ آمیزی می کند.

     چندگانگی اندونزیایی ها در زبان، فرهنگ و مذهب به وسیله ی یادگیرنده های اولیه القا نشده است، این مطابق با نتایج تحقیق پریاتی و همکاران (2012) می باشد، چندگانگی ملت اندونزیایی ها که به سرعت پدید نیامده است، می تواند آغازگر کشمکش باشد. کشمکش های در حال ظهور خیلی زود با قرار دادن تحصیلات چندفرهنگی در برنامه ی درسی آموزشی از سنین پایین مغلوب خواهند شد. هدف اصلی تحصیلات چندفرهنگی پرورش بردباری نسبت به تنوع فرهنگی و پرورش تحمل، اتحاد و مشورت با دانش آموزان است. معلمان در حقیقت امر تحصیل در رشته از مطالب آموزشی متداول استفاده خواهند کرد که مطالب آماده برای استفاده و بدون تلاش برای برنامه ریزی، آماده سازی و منظم کردن می باشند. این با نظر تراینتو (2011) تثبیت شده است، اصولاً معلمان ملزوم به این هستند که مطالب مورد نیاز در یادگیری را سختگیرانه و با خلاقیت جستجو و جمع آوری کنند. موفقیت یک معلم در پیش بردن روند یادگیری بستگی به بصیرت، دانش، فهم و سطح خلاقیت در مدیریت مطالب آموزشی دارد. هر چه مطالب جمع آوری شده کامل تر باشد، عمل یادگیری نیز بهتر انجام می شود.

روش‌شناسی

ماهیت مطالب آموزشی

     به عقیده ی پراستووو (2015) مطالب آموزشی یک معضل اساسی است که نمی توان در بحث کاملاً یکپارچه ای درباره ی چگونگی اسجاد مطالب آموزشی از کنار آن رد شد. علاوه بر این به عقیده ی نورگیانتورو (2013) آموزش مطالب چیزی است که برای هدف و ابزار ارزیابی پادرمیانی می کند، یادگیری مطالب وسیله ای برای دستیابی به اهداف و در عین حال منبع آماده‌سازی ابزارهای ارزیابی است. فرآیند آموزش و یادگیری در کلاس درس بین اهداف یادگیری و ابزارهای ارزیابی مستقیماً دیده نمی شود. چیزی که مستقیماً مرتبط است، دقیقا آموزش مطالب می باشد؛ انتخاب مطالبی که مطابق با قابلیت هایی که منجر به دست نیافتن به اهداف یادگیری مورد نظر خواهند شد، نیستند. طبق مطالعه ی هاریاتی (2010) منابعی که می تواند در آموزش مطالب مورد استفاده قرار بگیرد، این موارد می باشد: مطالب آموزشی بصری مانند 1) کتاب های درسی، 2) گزارش های تحقیقاتی، 3) دفتر خاطرات، 4) مجلات علمی، 5) کتاب های برنامه ی درسی، بعلاوه مطالب آموزشی صوتی-تصویری مانند تلویزیون، رادیو، ویدئو سی دی، نوار و غیره.

مدول

      به عقیده ی داریانتو (2013) مدول را می توان به عنوان موضوعی تعریف کرد که به گونه ای سازماندهی و ارائه می شود که از خوانندگان انتظار می رود تا مطالب را فرا گیرند. علاوه بر این عقیده ی سومیاتی (2016) مدول یک سیستم یادگیری مستقل است. طبق نظر سابری (2010) مدول یک واحد کامل و شامل مجموعه ای از فعالیت های یادگیری است که برای کمک به دانش آموزان در دستیابی به اهداف ترسیم شده تنظیم می شود. به عبارت دیگر مدول یک مجموعه از برنامه های درسی تهیه شده برای خودآموزی است که دانش آموزان می توانند بدون حضور معلمان یاد بگیرند. یادگیری با مطالب آموزشی مدول دانش آموزانی را که سرعت یادگیری بالایی دارند قادر می سازد تا یک یا چند قابلیت اصلی را در مقایسه با دانش آموزان دیگر سریع تر فرا گیرند. مدول یک ابزار یادگیری یا ابزاری است که شامل مطالب، شیوه ها، محدودیت ها و راه هایی برای ارزیابی قاعده‌مند و طراحی های جذاب جهت دستیابی به قابلیت مطلوب بر اساس درجه ی پیچیدگی است. زمانی که مطالب آموزشی شکل بگیرد، مدول این کارکردها را خواهد داشت: 1) مطالب متکی به خود، 2) جایگزینی عملکرد مربی، 3) به عنوان ابزار ارزیابی و 4) به عنوان مطالب مرجع برای دانش آموزان.

     یکی از مشکلات مهمی که معلمان اغلب در فعالیت های یادگیری با آن مواجه هستند، انتخاب کردن یا تعیین کردن مطالب آموزشی یا مطالب یادگیری مناسب برای کمک کردن به دانش آموزان در دستیابی به قابلیت می باشد. دلیل آن این است که در برنامه ی درسی یا آموزشی، مطالب آموزشی تنها در مطالب اصلی مشخص شده است. این وظیفه ی معلم است که موضوع را شرح دهد تا آن را به مطلب آموزشی کامل تبدیل کند.

ماهیت مهارت تندخوانی

     اساساً بسیاری از دانش آموزان هرگز راهنمایی خاصی در تندخوانی، فعالیت های مرتبط با خواندن و مطالب خواندنی دریافت نکرده اند. خوانندگان خوب خوانندگانی هستند که سریع می خوانند و قادر اند محتوا را درک کنند. به عقیده ی نورهادی (2013) تندخوانی نوعی خواندن است که بر سرعت متکی است و درکی از جنبه ی خواندن به وجود نمی آورد. طبق نظر دالمان (2013) هدف آموزش ابتدایی تندخوانی به دانش آموزان این است که دانش آموزان بتوانند به طور مؤثر و کارآمد بخوانند و این به معنای دریافت اطلاعات فراوان در زمانی نسبتاً کوتاه است. از دانش آموزان راهنمایی تنها انتظار می رود تا بتوانند در هر دقیقه 200 کلمه بخوانند، اما افرادی هستند که قادر اند در هر دقیقه 1000 کلمه بخوانند، این مطابق با نظر ارمانتو (2008) می باشد، در تاریخ تمدن زندگی بشر ثبت شده که جان اف. کندی رئیس جمهور فقید ایالات متحده ی آمریکا در یک دقیقه 1000 کلمه خوانده بود. مشابه با آن تئودور روزولت رئیس جمهور سابق دیگری از آمریکا این رکورد را به نام خود ثبت کرده بود که قادر بود روزانه سه کتاب بخواند، در حالی که برنامه ی کاری بسیار شلوغی داشت.

نمونه متن انگلیسی مقاله

ABSTRACT:

     This research aims to describe (1) the feasibility of teaching materials of multiculturalism-based fast reading skills, (2) the results of the students' learning in grade VIII in SMP Medan City, namely SMP N 27 Medan and SMP Taman Harapan Medan on the subject of fast reading skill with the developed teaching materials of multiculturalism–based fast reading skills, (3) the effectiveness of teaching materials of multiculturalism-based fast reading skill. This type of research is the research and development of Borg and Gall. The test subjects consisted of material experts, design experts, Indonesian language teachers, junior high school students in Medan at SMP N 27 Medan and SMP S Taman Harapan Medan, which were individualized test, small group test and limited group test. The data on the quality of this development product were collected through a questionnaire. The results showed that: (1) the material expert validation includes the content feasibility with average of 86,76% at very good criteria, the feasibility of presentation with average 84,61% on very good criteria, the language aspect with language feasibility average of 86.53% with very good criteria, (2) the design expert validation with an average of 85.83% with very good criteria. (3) The data of Indonesian language teachers’ response with an average of 94.19% with very good criteria. (4) The individual test with an average of 89.21% on very good criteria. (5) The small group test with an average of 90,82% at State Junior High School 27 and average 93,39 at Private School Taman Harapan Medan with very good criterion. (6) The limited group test with an average of 92.3% at SMP Negeri 27 Medan and an average of 94.35% at Private Junior High School Taman Harapan Medan with very good criteria. (7) the students’ average learning achievement before using the teaching materials with 158 kpm reading speed (unfinished) at SMP Negeri 27 Medan and the students’ learning achievement after using the teaching materials is 223 kpm (finished), then at Taman Harapan Junior High School there is a speed reading 132 kpm (unfinished) before using the teaching materials, and the reading speed of 248 kpm after using the teaching materials. (8) the effectiveness of teaching materials with good criteria. Thus the developed teaching materials of multiculturalism-based fast reading skills are feasible to be used in the learning process as a learning resource.

INTRODUCTION

     Reading competence is the ability to understand the ideas submitted by others through writing. Usually reading skills are taken from authentic materials such as reading texts, newspapers, magazines, novels, journals and so forth. The focus of the reading test is to understand the content of the reading. Reading skills have an important role in human life. Fast reading learning has actually been applied in Bahasa Indonesia subjects.

     Although it is believed that reading skills are developed through practice, experts agree that effective reading can also be taught to the students. However, the fact shows that the reading ability of Indonesian children is still concerning, this is explained in a study conducted by Musfiroh and Beniati (2016), the position of Indonesian students' reading competency in the results of the Progress in International Reading Literacy Study (PIRLS) In Indonesia ranked 41st among 45 countries studied, this means the reading ability of Indonesian children is still relatively low.

     In fact, the competence has not been achieved. Students are less interested in reading fast. This is in accordance with the initial observations made in schools, students are less excited when being told to read. This is confirmed by Nurhadi (2013: 25), many factors that underlie the lack of interest in students’ reading, including the factors of habit, means, books read, or inappropriate matching of available reading materials.

      Teachers must recognize that essentially the students' abilities are different, as well as in reading. There are students who have low reading ability, some are quick. This is in accordance with the results of interviews with the teachers that students' reading ability is different. This is similar to Nurhadi's opinion (2013: 71), the speed of each child's eyeballs is various, depending on his agility of reading text becomes meaningful. Another consideration is the characteristics of the target. From the observation results revealed that the teaching materials developed by others are often not suitable for students. There are a number of reasons for the incompatible materials, for example, the social, geographical, cultural environment. The importance of the development of teaching materials is also due to the students coming from a different cultural group, this is reinforced by Lestari (2013: 84), other conditions that support the importance of teaching materials which are relevant to the needs of students is the fact that students come from a community group that has a diversity of social, cultural, political aspirations, and economic conditions as well that will color the schemata or mental structure which in turn will affect the learning process and learning outcomes to be achieved.

      The plurality of Indonesians in language, culture and religion is not instilled from early learners, this is in accordance with the research results of Priyatni, et al (2012), the plurality of Indonesian nation that is not planted early can be a conflict trigger. The emerging conflicts will soon be overcome by inserting the multicultural education in formal and non formal education curricula from an early age. The main purpose of multicultural education is to foster the tolerance to cultural diversity and to foster the tolerance, solidarity, deliberation to the students. The reality of education in the field, the teachers still use conventional teaching materials, which are ready-to-use materials, without the effort to plan, prepare, and arrange their own. This is reinforced by Trianto’s opinion (2011: 251), basically teachers are required to diligently and creatively seek and collect the necessary materials in learning. The success of a teacher in implementing learning depends on insight, knowledge, understanding, and level of creativity in managing the teaching materials, The more complete the material collected then the better the learning is carried out.

METHODOLOGY

The Nature of Teaching Materials

     According to Prastowo (2015: 16), teaching materials is a fundamental issue that cannot be ruled out in a whole unified discussion on how to manufacture the teaching materials. Furthermore according to Nurgiyantoro (2013: 72), teaching materials is something that mediates the purpose and assessment tool, learning materials is a means of achieving the goals and at the same time the source of the preparation of assessment tools.

     The process of teaching and learning in the classroom between the learning objectives and assessment tools in learning is not seen directly. The direct thing related is precisely the teaching materials; the selection of materials that are not in accordance with the competencies that will cause not achieving the desired learning objectives. According to Haryati (2010: 12), the sources that can be used in teaching materials are as follows: visual teaching materials such as (1) textbooks, (2) research reports, (3) journals, (4) scientific magazines, (5) curriculum books, besides the teaching materials of audio-visual such as TV, vidio, VCD, tapes and so forth.

Module

     According Daryanto (2013: 31), module can be defined as a subject matter that is organized and presented in such a way that the readers are expected to absorb the materials. Furthermore, according to Sumiati (2016: 113), module is an individual learning system. According to Sabri (2010: 143), module is a complete unit consisting of a series of learning activities which are arranged to help the students achieve the goals that have been formulated. In other words module is a package of curriculum provided for self-study, students can learn without the presence of teachers. Learning with module teaching materials enables the students who have high speeds in learning to more quickly complete one or more basic competencies compared to other students. A module is a learning tool or tool that contains materials, methods, limitations, and ways of evaluating systematically and attractively designed to achieve the desired competence according to the degree of complexity. As one of teaching material forms, module has the following functions: (1) self-supporting materials, (2) substitution of educator function, (3) as evaluation tool and (4) as reference material for students.

     One of the important problems that the teachers often encounter in learning activities is choosing or determining the teaching materials or appropriate learning materials in order to help the students achieve the competence. This is due to the fact that in the curriculum or syllabus, the teaching material is only outlined in basic material. It is the teacher's duty to describe the subject matter so that it becomes a complete teaching material.

The Nature of Fast Reading Skill

     Basically, many students who have never received specific guidance in fast reading, reading activities relate to the readers and the reading materials. Good readers are readers who can read quickly and be able to understand the contents. According to Nurhadi (2013: 32), fast reading is reading that counts on speeed, leaving no understanding of the reading aspect. According to Dalman (2013: 36), the purpose of early instruction to fast reading to the students is that students can read effectively and efficiently, that is getting much information in a relatively short time. Students in junior high school are only required to be able to read 200 words per minute, but there are people who can even read 1,000 words per minute, this is in accordance with the Ermanto’s opinion (2008: 4), in the history of civilization of human life, recorded the late US president John F. Kennedey had read at a rate of 1,000 words per minute. Similarly, another former US president, Theodore Roosevelt, was recorded to be able to read three books each day, whereas his schedule was very crowded.

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده

مقدمه

روش‌شناسی

ماهیت مطالب آموزشی

مدول

ماهیت مهارت تندخوانی

پایه ی چندگانگی فرهنگی

جمع آوری داده ها

مشاهده تکنیکی

گفتگو با متخصصان

تکنیک مصاحبه جامع

تست قابلیت

تکنیک تحلیل داده ها

گفتگو

امکان‌سنجی مطالب آموزشی

دستاورد یادگیری دانش آموزان

تأثیرگذاری مطالب آموزشی

نتیجه گیری

فهرست مطالب (انگلیسی)

ABSTRACT

INTRODUCTION

METHODOLOGY

The Nature of Teaching Materials

Module

The Nature of Fast Reading Skill

The Multiculturalism Base

Introduction Study

Data Collection Technique

Observation

Discussion with experts

In-depth interview technique

Competency test

Data Analysis Technique

DISCUSSION

Feasibility of the Teaching Materials

Students’ learning Achievement 

The Effectiveness of Teaching Materials

CONCLUSION

REFERENCES