دانلود رایگان مقاله تدارکات معکوس و زنجیره‌ تامین حلقه بسته
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله تدارکات معکوس و زنجیره‌ تامین حلقه بسته

عنوان فارسی مقاله: تدارکات معکوس و زنجیره‌ تامین حلقه - بسته: بررسی جامع برای کشف آینده
عنوان انگلیسی مقاله: Reverse logistics and closed-loop supply chain: A comprehensive review to explore the future
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
مجله/کنفرانس: مجله اروپایی تحقیقات عملیاتی - European Journal of Operational Research
رشته های تحصیلی مرتبط: مهندسی صنایع
گرایش های تحصیلی مرتبط: لجستیک و زنجیره تامین - بهینه سازی سیستم ها - برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها
کلمات کلیدی فارسی: مدیریت زنجیره تامین - لجستیک معکوس - زنجیره تامین حلقه بسته - روش شناسی - مرور
کلمات کلیدی انگلیسی: Supply chain management - Reverse logistics - Closed-loop supply chain - Methodology - Review
نوع نگارش مقاله: مقاله پژوهشی (Research Article)
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1016/j.ejor.2014.07.012
لینک سایت مرجع: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0377221714005633
دانشگاه: قزوین، ایران، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک
صفحات مقاله انگلیسی: 24
صفحات مقاله فارسی: 61
ناشر: الزویر - Elsevier
نوع ارائه مقاله: ژورنال
نوع مقاله: ISI
سال انتشار مقاله: 2015
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
شناسه ISSN: 0377-2217
کد محصول: F2188
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده

        بر اساس عوامل محیطی، حقوقی، اقتصادی و اجتماعی، مساعل تدارکات معکوس و زنجیره‌ی تامین حلقه-بسته در میان هر دو قشر پزشکان و دانشگاهیان، توجه را به خود جلب کرده‌اند. این توجه توسط تعداد زیادی از انتشارات در مجلات علمی که در سال‌های اخیر منتشر شده‌اند، مشهود است. از این‌رو، بررسی جامع ادبیات مقالات پیشرفته‌ی اخیر به منظور دریافت چارچوبی از گذشته و برای روشنی مسیر آینده، حیاتی است. هدف این مقاله، بررسی مقالات به تازگی منتشر شده در زنجیره‌ی تامین حلقه بسته و تدارکات معکوس در مجلات علمی است. مجموعاً ۳۸۲ مقاله‌ی منتشر شده بین ژانویه‌ی ۲۰۰۷ و مارس ۲۰۱۳ انتخاب و مورد بررسی قرار گرفتند. این مقالات سپس تجزیه و تحلیل و برای ساخت بنیان (یا اساس) مفیدی از تحقیقات گذشته طبقه‌بندی شدند. نهایتا، شکاف‌های در این نوشتجات برای روشن کردن و نشان دادن فرصت‌های پژوهشی آینده شناسایی شدند. 

1. پیشگفتار

        در ابتدا، توجه رو به رشد در مساعل تدارکات معکوس (RL) و زنجیره‌ی تامین حلقه-بسته (CLSC) با آگاهی عمومی سرچشمه گرفت (بحث شده در Dowlatshahi, 2000). سپس قانون دولتی، تولید کنندگان را وادار کرد که به تاریخ انقضای (EOL) محصولات خود دقت کنند. برای مثال، بخشنامه‌ی تجهیزات الکترونیکی و برقی ضایعات (WEEE) (بخشنامه‌ی 2002/96/EC)، قانون اروپایی در سال ۲۰۰۳ شد که شامل الزامات اجباری در جمع‌آوری، بازیافت، و بهبود برای تمام انواع محصولات الکتریکی با حداقل میزان ۴ کیلوگرم در هر نفر جمعیت در سال می‌شود (Georgiadis & Besiou, 2010). قانون مشابه WEEEنیز در کانادا، ژاپن، چین و بسیاری از کشورهای در ایلات متحده معرفی شد (Quariguasi Frota Neto, Walther, Bloemhof, Van Nunen, & Spengler, 2011). نهایتا،  RL/CLSC اکنون یک فرصت درآمدی برای تولید کنندگان بجای یک رویکرد حداقل کردن هزینه است (Guide & Van Wassenhove, 2009). یک زنجیره‌ی تامین، در شکل کلاسیک خود (زنجیره‌ی تامین به سمت جلو)، ترکیبی از فرایندها برای به انجام رساندن درخواست‌های مشتریان است و شامل موجودیت‌هایی مانند تامین کنندگان، تولیدکنندگان، حمل و نقل کنندگان، انبارها، خرده‌فروشان، و خود مشتریان می‌شود (Chopra and Meindl, 2010). بر طبق شورای اجرایی تدارکات معکوس آمریکا، تدارکات معکوس به عنوان «فرایند برنامه‌ریزی، اجرا و کنترل جریان موثر بر هزینه و کارآمد مواد خام، فهرست اموال موجود، کالاهای تمام شده، و اطلاعات مرتبط از نقطه‌ی مصرف تا نقطه‌ی مبدا به منظور ارزش تصرف مجدد یا دفع مناسب» تعریف می‌شود (Rogers & Tibben-Lembke, 1998). در واقع، تدارکات معکوس، در شکل‌های کلی، از کاربران نهایی (اولین مشتریان)، آغاز می‌شود که در آن محصولات مصرف شده از مشتریان جمع‌آوری می‌شوند (بازگشت محصولات) و سپس اقدام به مدیریت محصولات EOL (تاریخ انقضا گذشته) از طریق تصمیمات مختلف انجام گرفته از قبیل بازیافت (داشتن مواد خام و قطعات خام بیشتر)، بازسازی (فروش مجدد آن‌ها به بازارهای دست دوم و در صورت امکان به مشتریان اولیه)، تعمیر (برای فروش در بازارهای دست دوم از طریق تعمیر)، و نهایتا دفع بخشی از قطعات مصرف شده، می‌شود. 

        اگر ما زنجیره‌های تامین معکوس و به سمت جلو (غیر معکوس یا روند معمولی) را به‌طور همزمان در نظر بگیریم، شبکه‌ی به دست آمده، یک زنجیره‌ی تامین حلقه-بسته خواهد ساخت. شکل ۱، یک زنجیره‌ی تامین کلی را برای هر دوی تدارکات معکوس و به سمت جلو نشان می‌دهد. در این شکل، زنجیره‌های تامین کلاسیک (به سمت جلو) و معکوس به ترتیب توسط خطوط توپر و خط تیره ارائه شده‌اند. در مرحله‌ی ارزیابی بازگشت، تصمیمات ممکن در مورد محصولات بازگشتی گرقته می‌شود (تصویر دیگری از یک شکل عمومی زنجیره‌ی تامین حلقه-بسته در Beamon, 1999 یافت می‌شود).

         با در نظر گرفتن تعریف اخیر از زنیره‌ی تامین حلقه-بسته، ما باید توصیف عالی از CLSC را بر اساس ملزومات فلی یافت شده در Guide and Van Wassenhove (2009)  ذکر کنیم. بر اساس تعریف جدید، مدیریت زنجیره‌ی تامین حلقه-بسته، طراحی، کنترل و عملیات یک سیستم برای به حداکثر رساندن ایجاد ارزش در طی کل چرخه‌ی عمر محصول همراه با بهبود پویای ارزش از انواع  حجم‌های مختلف بازگشت‌ها در طی زمان است. 

         اهمیت این تعریف، دیدگاه صریح و روشن تجارتی به جای عواملی مشابه مسعولیت‌های حقوقی و اجتماعی یا حتی جزئیات فنی و عملیاتی است. در واثع، پزشکان می‌توانند بر سودآوری و ارزش RL/CLSC خود به جای کارامدی هزینه یا سایر اهداف پر هزینه تمرکز کنند. بر اساس تعاریف جدید CLSC، که الزامات اخیر و موقعیت‌های جدید را آشکار می‌کنند، لازم است که بررسی جامعی برای کمک به محققان در تمرکز به جهات آینده داشته باشیم. اخیرا هیچ مقاله‌ی مروری را نمی‌توان در این زمینه یافت که یک تجزیه و تحلیل طبقه‌بندی شده‌ی سازمان یافته از مقالات اخیر برای روشن کردن راه آینده، در بر داشته باشد. این مقاله، سعی در پوشش این شکاف بوسیله‌ی بررسی، طبقه‌بندی و تجزیه و تحلیل ۳۸۲ مقاله‌ی منتشر شده در بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۳ دارد. بقیه‌ی مقاله به صورت زیر ساختاربندی می‌شود: بخش ۲، برخی از مقالات مروری/جزئا مروری اولیه را بحث می‌کند. روش‌شناسی‌های پژوهش در بخش ۳، واضح‌سازی می‌شوند. تجزیه و تحلیل مفصل و طبقه‌بندی‌های مقالات بررسی شده، در بخش ۴ بحث می‌شوند. نتایج تجزیه و تحلیل شکاف‌های فعلی و فرصت‌های پژوهشی آینده در بخش پنج ارائه و مورد بحث قرار می‌گیرند. در نهایت، بخش ۶ شامل نتیجه‌گیری و تحقیقات آینده است.

2. مرور نوشتجات

         برخی مطالعات مروری باید در اینجا ذکر شود تا نیاز به این مطالعه آشکار شود. به منظور مدیریت یک مرور سازمان‌یافته، ویژگی‌های مقالات مروری/جزئا مروری در جدول ۱ نشان داده شده است. در پرتوی جدول ۱، هیچ مطالعه‌ی مروری جامع در RL/CLSC، که مقالات پیشرفته‌ی جدید را تجزیه و تحلیل کند یافت نمی‌شود. به غیر از طول مدت مطالعه، محدودیت مروری‌ترین مقالات در جدول ۱، دامنه‌ی مطالعات آن‌ها است. برخی هر دوی RL یا CLSC را پوشش می‌دهند، و برخی، مرورهای (یا بررسی‌های) جزئی با اهداف خاص هستند، برای مثال، در JIT (Chan, Yin, & Chan, 2010)، یا بررسی مدل‌های طراحی شبکه (Chanintrakul, Coronado Mondragon, Lalwani, & Wong, 2009). در میان همه‌ی مقالات مروری/جزئا مروری در جدول ۱، مقالات Pokharel and Mutha (2009) و Sasikumar and Kannan (2009) را می‌توان ذکر کرد که همه‌ی ناحیه‌ی روی تدارکات معکوس را تجزیه و تحلیل کرده‌اند. اگرچه، هر دو مقاله‌ی پوشش داده شده قبل از سال ۲۰۰۸ منتشر شدند و آن‌ها شامل انتشارات زنجیره‌ی تامین حلقه-بسته نبودند. از طرف دیگر، Pokharel and Mutha (2009) تنها سعی در یک انتخاب خوب در میان همه‌ی مقالات مروریشان داشتند به‌طوری‌که تعداد انتشارات در مقاله‌ی آن‌ها پایین است. Fang, Cote, and Qin (2007) حالت توسعه‌ی اکو-صنعتی در چین را مطالعه کردند. آن‌ها گزارشات در طیف وسیعی از مطالعات موردی را بررسی کردند و ترکیبی از نوع و مقیاس توسعه‌ی اکو-صنعتی تجربی، زنجیره‌های تامین و همزیستی‌ها (یا تجانس‌ها) در توسعه‌ی اکو-صنعتی، و موانع اصلی و CE در توسعه‌ی اکو-صنعتی را فراهم کردند. به دنبال این ترکیب، آن‌ها تجزیه و تحلیل از فرصت‌ها و موانع با در نظر گرفتن پیشرفت بیشتر در توسعه‌ی اکو-صنعتی در چین ارائه دادند.

         در نتیجه، بعد از سال ۲۰۰۷، ما نمی‌توانیم یک بررسی یکپارچه در RL/CLSC مشاهده کنیم که بتوانیم یک بررسی (غیر جزئی) جامع در این زمینه علی‌رغم تعداد زیاد مقالات منتشر شده ارائه دهیم (شکل ۲ را ببینید). علاوه‌براین، به منظور داشتن یک بررسی کلی از جهت‌گیری‌های آینده در مطالعات RL/CLSC، در حال حاضر لازم است مجددا که یک مطالعه‌ی مروری جامع مقالات بر اساس انتشارات اخیر در این ناحیه داشته باشیم. این خط آخر جدول ۱ می‌تواند نقش این مقاله را در پوشش شکاف ارائه شده‌ی نوشتجات ارائه دهد. 

 3. روش‌ پژوهش

        بر طبق Mayring (2003)، تجزیه و تحلیل محتوی و توصیف روش‌ پژوهشی، باید شامل چهار گام باشد: جمع‌آوری مواد، تجزیه و تحلیل توصیفی، انتخاب دسته، و ارزیابی مواد. در این مقاله با بهره‌گیری از مراحل ذکر شده در Mayring (2003) برای بحث و روشن کردن روش تحقیق این مقاله بهره می‌بریم.

3.1. جمع‌آوری مواد

         مواد بررسی ادبیات و واحد تجزیه و تحلیل در این بخش شرح داده می‌شوند. این مطالعه از دسامبر ۲۰۱۲ تا می ۲۰۱۳ با پوشش مقالات پذیرفته شده (به صورت آنلاین در دسترس) در مجلات انگلیسی زبان علمی از ژانویه‌ی ۲۰۰۷ تا مارس ۲۰۱۳ انجام شده است. فرایند جستجو در سه مرحله با کلمات کلیدی «تدارکات معکوس و زنجیره‌ی تامین حلقه بسته» در موتور جستجوی گوگل-اسکالر (http://www.scholar.google.com/) با این اصلاحات مدیریت شد: جستجو برای مقالات در زبان انگلیسی، و طیف زمانی سفارش بین ۲۰۰۷ و ۲۰۱۳، مرتب شده بوسیله‌ی ارتباط. لازم است ذکر شود که این موتور جستجو به صورت دوره‌ای به دلیل کسب نشریات جدید، ارتباط، استنادها، و غیره به روز رسانی می‌شود به طوری که فرایند جمع‌آوری مقالات در یک دوره‌ی زمانی کوتاه انجام می‌شود. 

نمونه متن انگلیسی مقاله

Abstract

         Based on environmental, legal, social, and economic factors, reverse logistics and closed-loop supply chain issues have attracted attention among both academia and practitioners. This attention is evident by the vast number of publications in scientific journals which have been published in recent years. Hence, a comprehensive literature review of recent and state-of-the-art papers is vital to draw a framework of the past, and to shed light on future directions. The aim of this paper is to review recently published papers in reverse logistic and closed-loop supply chain in scientific journals. A total of 382 papers published between January 2007 and March 2013 are selected and reviewed. The papers are then analyzed and categorized to construct a useful foundation of past research. Finally, gaps in the literature are identified to clarify and to suggest future research opportunities.

1. Introduction

        Initially, the growing attention on Reverse Logistics (RL) and Closed-Loop Supply Chain (CLSC) issues originated with public awareness (discussed in Dowlatshahi, 2000). Then governmental legislation forced producers to take care of their End of Life (EOL) products. For instance, the Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE) directive (directive 2002/96/EC) became European law in 2003, which contains mandatory requirements on collection, recycling, and recovery for all types of electrical goods, with a minimum rate of 4 kilograms per head of population per annum (Georgiadis & Besiou, 2010). WEEE-like legislation was also introduced in Canada, Japan, China, and many states in the US (Quariguasi Frota Neto, Walther, Bloemhof, Van Nunen, & Spengler, 2010). Finally, RL/CLSC is now a revenue opportunity for manufacturers instead of a cost-minimization approach (Guide & Van Wassenhove, 2009). A supply chain, in its classical form (forward supply chain), is a combination of processes to fulfill customers’ requests and includes all possible entities like suppliers, manufacturers, transporters, warehouses, retailers, and customers themselves (Chopra and Meindl, 2010). According to the American Reverse Logistics Executive Council, reverse logistics is defined as ‘‘The process of planning, implementing, and controlling the efficient, cost effective flow of raw materials, in-process inventory, finished goods and related information from the point of consumption to the point of origin for the purpose of recapturing value or proper disposal’’ (Rogers & Tibben-Lembke, 1998). Indeed, reverse logistics, in general forms, start from end users (first customers) where used products are collected from customers (return products) and then attempts to manage EOL products through different decisions are undertaken including recycling (to have more raw materials or raw parts), remanufacturing (to resale them to second markets or if possible to first customers), repairing (to sell in the second markets through repairing), and finally, disposing of some used parts.

        If we consider forward and reverse supply chains simultaneously, the result network will construct a closed-loop supply chain. Fig. 1 illustrates a generic supply chain for both forward and reverse logistics. In this figure, the classical (forward), and reverse supply chains are presented by solid lines and dashes, respectively. In return evaluation stage, possible decisions on return products are made. (Another illustration of a generic form of closed loop supply chain is found in Beamon, 1999).

        Regarding the recent definition of a closed-loop supply chain, we should mention the elevated description of CLSC based on current requirements found in Guide and Van Wassenhove (2009). Based on the new definition, closed-loop supply chain management is the design, control, and operation of a system to maximize value creation over the entire life cycle of a product with dynamic recovery of value from different types and volumes of returns over time. The importance of this definition is the explicit business point of view instead of other factors like legal, social responsibilities, or even operational and technical details. Indeed, practitioners can focus on the profitability and value of their RL/CLSC instead of cost efficiencies or other costly objectives. Based on the new definitions of the CLSC revealing recent requirements and new situations, it is necessary to have a comprehensive review to help researchers focus on future directions. Recently, no review papers could be found in this field that had undertaken a systematic classified analysis of recent papers to spot future avenues. This paper tries to cover this gap by reviewing, categorizing, and analyzing 382 papers published between 2007 and 2013. The remainder of the paper is structured as follows: Section 2 discusses some earlier review/partial-review papers. Research methodologies are clarified in Section 3. Detailed analyses and classifications of reviewed papers are discussed in Section 4. The current gaps analysis results and future research opportunities are presented and discussed in Section 5. Finally, Section 6 contains the conclusion and future research.

2. Literature review

          Some review studies should be mentioned here to clarify the need for this study. In order to manage a structured review, the characteristics of the earlier review/partial review papers are illustrated in Table 1.

        In the light of Table 1, no comprehensive review study in RL/CLSC, which analyzes state-of-the-art recently published papers, is found in the literature. Apart from the duration of the study, the limitation of most review papers in Table 1 is the scope of their studies. Some cover either RL or CLSC, and some are partial reviews with specific aims, for instance in JIT (Chan, Yin, & Chan, 2010) or reviewing network design models (Chanintrakul, Coronado Mondragon, Lalwani, & Wong, 2009). Among all mentioned review/partial review papers in Table 1, the papers of Pokharel and Mutha (2009) and Sasikumar and Kannan (2009) can be mentioned as they analyzed the whole area on reverse logistics. However, both covered papers were published before 2008 and they did not include closed-loop supply chain publications. On the other hand, Pokharel and Mutha (2009) just try to make a good selection among all publications in their review paper so the number of publications in their paper is low. Fang, Cote, and Qin (2007) studied the state of eco-industrial development in China. They reviewed reports on a range of case studies and provided a synthesis of type and scale of experimental eco-industrial development, supply chains and symbioses in eco-industrial development and the CE, and major constraints to eco-industrial development. Following this synthesis, they presented an analysis of the opportunities and constraints with respect to making further progress in ecoindustrial development in China.

        Consequently, after 2007, we cannot observe an integrated review in RL/CLSC, which can present a comprehensive (not partial) review in this field despite the vast number of published papers (see Fig. 2). Besides, in order to have an overall view of the future directions in RL/CLSC studies, it is now necessary to reconstruct a new literature review study based on recent publications in the area. This last line of the Table 1 can present the role of this paper in covering the presented gap of the literature.

3. Research methodology

         According to Mayring (2003) content analysis and description of research methodology should include four steps: material collection, descriptive analysis, category selection, and material evaluation. This paper utilizes the steps mentioned in Mayring (2003) to discuss and clarify the research methodology of the paper.

3.1. Material collection

        The material of the literature review and the unit of analysis are detailed in this part. The study was conducted from December 2012 to May 2013 covering the accepted papers (available online) in scientific English language journals from January 2007 to March 2013. The search procedure was managed in three stages with the ‘‘reverse logistics and closed loop supply chain’’ keywords in the Google-scholar search engine (www.scholar.google.com) with these modifications: searching for articles in English language, and custom time range between 2007 and 2013, sorted by relevance. It should be mentioned that the search engine is updated periodically due to the acquisition of new publications, relevance, citations, and so forth, so the process of collecting papers is undertaken in a short period of time.

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده 

1. پیشگفتار

2. مرور نوشتجات

3. روش‌ پژوهش

3.1. جمع‌آوری مواد

3.2. تجزیه و تحلیل توصیفی

3.3. انتخاب دسته

3.4. ارزیابی مواد

4. تجزیه و تحلیل مفصل نوشتجات

4.1. طبقه ‌بندی مساله

4.1.1. مرورها (نظرسنجی‌ها) در تدارکات معکوس

4.1.2. نظرسنجی‌ها در زنجیره‌ی تامین حلقه-بسته

4.1.3. نظرسنجی‌های در سبز (یا فضای سبز)

4.1.4. نظرسنجی‌های در پایداری

4.1.5. مطالعات مختلف در تدارکات معکوس

4.1.6. مطالعات مختلف در زنجیره‌ی تامین حلقه-بسته

4.1.7. مطالعات مختلف در پایداری

4.2. در نظر گرفتن عدم قطعیت‌ها

4.3. تجزیه و تحلیل روش‌های مدل‌بندی

4.4. روش‌های حل

4.5. تجزیه و تحلیل متغییرهای تصمیم‌گیری

4.6. دوره، محصول و هدف

5. تصمیم‌گیری و فرصت‌های آینده

5.1. فرصت‌های طبقه‌بندی مساله

5.1.1. روابط متقابل مشترک

5.1.2. دید جامع

5.2. فرصت‌های برای در نظر گرفتن عدم قطعیت‌ها

5.2.1. مطابقت با رویکردهای غیر قطعی فعلی

5.2.2. رویکردهای بهینه‌سازی قوی و تصادفی دو مرحله‌ای

5.2.3. پیشبینی

5.2.4. پارامترهای عدم قطعیت

5.3. فرصت‌های در تجزیه و تحلیل رویکردهای مدل‌بندی

5.3.1. برنامه‌نویسی غیر خطی و بهینه‌سازی محدب

5.3.2. سایر رویکردها

5.4. فرصت‌های در روش‌های حل

5.4.1. روش‌های حل دقیق در برابر اکتشافی

5.4.2. فراتر از قوانین

5.5. فرصت‌های در تجزیه و تحلیل متغییرهای تصمیم‌گیری

5.5.1. یکپارچگی (یا ادغام)

5.5.2. متغییرهای جدید

5.6. فرصت‌های رویکردهای تک هدفی و چند هدفی

5.6.1. رویکردهای جدید و چند هدفی

5.6.2. مساعل، سبز، پایدار و زیست محیطی

6. نتیجه‌گیری

منابع

فهرست مطالب (انگلیسی)

Abstract

1. Introduction

2. Literature review

3. Research methodology

3.1. Material collection

3.2. Descriptive analysis

3.3. Category selection

3.4. Material evaluation

4. Detailed analyses of the literature

4.1. Problem classifications

4.1.1. Surveys in reverse logistics

4.1.2. Surveys in closed-loop supply chain

4.1.3. Surveys in green

4.1.4. Surveys in sustainability

4.1.5. Different studies in reverse logistics

4.1.6. Different studies in closed-loop supply chain

4.1.7. Different studies in sustainability

4.2. Considering uncertainties

4.3. Analysis of modeling approaches

4.4. Solution methodologies

4.5. Decision variables analysis

4.6. Period, product, and objective

5. Discussion and future opportunities

5.1. Problem classification opportunities

5.1.1. Mutual interrelations

5.1.2. Comprehensive view

5.2. Opportunities for considering uncertainties

5.2.1. Modification to current nondeterministic approaches

5.2.2. Two-stage stochastic and robust optimization approaches

5.2.3. Forecasting

5.2.4. Uncertain parameters

5.3. Opportunities in the analysis of modeling approaches

5.3.1. Nonlinear programming and convex optimization

5.3.2. Other approaches

5.4. Opportunities in solution methodologies

5.4.1. Exact solution methods vs. heuristics

5.4.2. Beyond the rules

5.5. Opportunities in decision variables analysis

5.5.1. Integration

5.5.2. New variables

5.6. Opportunities of single and multiple objective approaches

5.6.1. Multi objective and new approaches

5.6.2. Green, sustainable and environmental issues

6. Conclusion

References

دانلود رایگان مقاله تدارکات معکوس و زنجیره‌ تامین حلقه بسته
مشاهده خریدهای قبلی
مقالات مشابه
نماد اعتماد الکترونیکی
پیوندها