دانلود رایگان مقاله بررسی ارتباط بین نابرابری درآمد و فقر
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله بررسی ارتباط بین نابرابری درآمد و فقر

عنوان فارسی مقاله: بررسی ارتباط بین نابرابری درآمد، فقر و جهانی شدن
عنوان انگلیسی مقاله: The Relationship between Income Inequality, Poverty and Globalisation
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
مجله/کنفرانس: مطالعات اقتصاد توسعه و سیاست - Studies in Development Economics and Policy
رشته های تحصیلی مرتبط: علوم اجتماعی - اقتصاد - علوم سیاسی
گرایش های تحصیلی مرتبط: پژوهشگری اجتماعی - جامعه شناسی - توسعه اقتصادی و برنامه ریزی - سیاست گذاری عمومی - جامعه شناسی سیاسی - اقتصاد نظری
کلمات کلیدی فارسی: جهانی شدن - نابرابری درآمد - فقر - شاخص - مولفه های اصلی
کلمات کلیدی انگلیسی: globalisation - income inequality - poverty - indices - principal component
نوع نگارش مقاله: مقاله پژوهشی (Research Article)
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1057/9780230625501_3
صفحات مقاله انگلیسی: 19
صفحات مقاله فارسی: 27
ناشر: اسپرینگر - Springer
نوع ارائه مقاله: ژورنال
سال انتشار مقاله: 2007
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
کد محصول: F1920
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده

      در این مقاله دو شاخص ترکیبی از جهانی شدن معرفی شده است. اولی بر اساس در مجله سیاست خارجی/کرنی است و دومی از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی به دست می آید. آنها نشان دهنده سطح جهانی شدن هستند و نشان می دهند که چگونه جهانی شدن در طول زمان برای کشورهای مختلف توسعه یافته است. این شاخص ها از چهار جزء تشکیل شده اند: یکپارچگی اقتصادی، تماس شخصی، فن آوری و مشارکت سیاسی که هر یک از تعدادی از شاخص ها ایجاد شده اند. یک تجزیه از این شاخص به اجزای اصلی، احتمالات برای شناسایی منابع جهانی شدن در سطح کشور را فراهم می کند و آن را با اقدامات سیاست های اقتصادی مرتبط می کند. نتایج تجربی نشان می دهد که رتبه پایین در روند جهانی شدن به علت عوامل سیاسی و شخصی با امکان محدود برای کشورهای در حال توسعه تحت تاثیر است. کشورهای توسعه یافته رتبه بالا در توزیع اجزای مختلف الگوهای مشابهی به اشتراک می گذارند. این شاخص ها نیز در تجزیه و تحلیل رگرسیون به منظور بررسی روابط علت و معلولی بین نابرابری درآمد، فقر و جهانی شدن مورد استفاده قرار می گیرد. نابرابری به طور منفی با جهانی شدن ارتباط دارد و جهانی شدن فقر را کاهش می دهد .

مقدمه

      جهانی شدن به یک روش برای توصیف تغییرات در اقتصاد بین الملل و در سیاست جهانی تبدیل شده است. به عنوان حرکت آزاد کالا، خدمات، نیروی کار و سرمایه در سراسر مرزها تعریف می شود. جهانی شدن نتیجه کاهش هزینه های حمل و نقل و ارتباطات، کاهش موانع تجاری، ارتباطات سریع تر، افزایش جریان سرمایه، افزایش رقابت، استانداردسازی، و مهاجرت به ذکر چند عامل کلیدی علت و معلولی است. این فرایند، اقتصادهای توسعه یافته را به هم نزدیک نموده و آنها را به شدت به هم مرتبط ساخته است. در عصر جدید از یکپارچگی رو به رشد اقتصادها و جوامع، افراد و شرکت ها در سراسر جهان بیشتر، سریع تر، و اقتصادی تر نسبت به قبل به همه چیز می رسند. جهانی سازی، دولت ها و افراد را با ایجاد تغییرات سریع در روابط تجاری، جریان مالی، و تحرک نیروی کار در سراسر جهان تحت نیروهای شدید توسعه یافته بازار قرار داده است. با این حال، یک ناهمگنی زیاد در درجه ای از روند جهانی شدن در طول زمان و در سراسر کشورها و مناطق و همچنین در داخل کشور وجود دارد. این ناهمگونی باعث اختلاف در توسعه، به خصوص سبب اثرات منفی مانند افزایش نابرابری در درون و بین دو کشور، و نیاز به پیدا کردن منابع از اختلاف و دامنه و اثرات آن بر شرایط زندگی جمعیت جهان می شود.

       در سال های اخیر، تحقیقات نظری در مورد ارتباط بین جهانی شدن و جهان نابرابری و فقر شدید بوده است. با این حال، تجزیه و تحلیل پیوندها در سطح تجربی کمیاب است. به طور کلی جهانی شدن به منظور کاهش فقر از طریق رشد در اقتصادهای یکپارچه تر سریعتر انتظار می رود. تحقیقات گسترده تجربی در مورد ارتباط علت و معلولی بین جهانی شدن و نابرابری در کشورهای در حال توسعه در طول فاز پیش از جهانی شدن نشان می دهد که هیچ رابطه ساختاری بین رشد و نابرابری وجود ندارد، و سطوح نابرابری درآمد به طور کلی بی حرکت و بدون روند بوده اند. با وجود اهمیت زیادی که در دهه های اخیر در فرایند جهانی شدن قرار گرفته است، منابع و نتایج آن کمتر شناخته شده است. کانال هایی که از طریق آنها جهانی شدن بر نابرابری جهانی تاثیر می گذارد، به عنوان برابری قیمت کالا، قیمت عامل همگرایی، تحرک سرمایه و تفاوت در محصولات حاشیه ای و نرخ بازگشت سرمایه در میان کشورها، و همگرایی پویا در رشد درآمد سرانه شناخته شده است.

        هدف از این مطالعه بررسی کارایی دو شاخص جهانی شدن ( Kearney و تجزیه و تحلیل مولفه های اصلی بر اساس آن) برای مقایسه نمونه های بزرگ صنعتی، انتقال و کشورهای در حال توسعه با یکپارچگی آنها در اقتصاد جهانی است. دو شاخص هریک بر اساس یکپارچگی اقتصادی کشورها، تماس شخصی، تکنولوژی و تعامل سیاسی هستند. تجزیه شاخص ها به اجزای اساسی سهم عوامل فردی را برای یکپارچگی تعیین می کند. علاوه بر بررسی سطح بین المللی جهانی شدن، شاخص ها بین و درون منطقه مقایسه استفاده می شوند. انتظار می رود این شاخص ها به عنوان ابزار مفیدی در ارزیابی تأثیر جهانی شدن بر رفاه مردم، ملتها و مناطق به کار گرفته شوند. آنها در تجزیه و تحلیل رگرسیون به منظور مطالعه رابطه علت و معلولی بین نابرابری درآمد، فقر و جهانی شدن استفاده می شوند.

       بقیه مقاله به شرح زیر سازماندهی شده است. در بخش 2، نوشته ها در مورد دیدگاه های مختلف در جهانی شدن، ارتباط بین جهانی شدن و نابرابری و فقر، و اقدامات لازم برای کاهش اثرات منفی آن بررسی می شود. در بخش 3، شاخص های ترکیبی Kearney و هم جزء اصلی جهانی شدن معرفی می شود. داده ها در بخش 4 شرح داده شده است. نتایج در مورد تفاوت ها در دو شاخص جهانی شدن، رتبه بندی کشورها و مناطق با درجه جهانی شدن و توسعه جهانی شدن در طول زمان در بخش 5 بررسی می شود. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل رگرسیون از اثرات جهانی شدن بر نابرابری درآمد و فقر در بخش 6 و 7 مورد بحث قرار می گیرد و بخش 8 خلاصه یافته ها است.

2. مروری بر نوشته ها

امواج جهانی شدن و ارتباطات آن

       جهانی شدن دارای ریشه های خود در نیمه دوم قرن هجدهم است . دوره 1870 تا 2000 به رده های زیر طبقه بندی می شود: موج اول جهانی شدن 1870-1930- دوره ضد جهانی شدن از 1913-1950، دوره  طلایی 1950-1973 و موج دوم از جهانی شدن از 1973 به بعد (نگاه کنید به 'Rurke و Williamsn 2000، 'Rurke 2001 ؛ Maddisn 2001, Williamsn 2002 و گروه توسعه تحقیقات بانک جهانی 2002). شواهد تجربی نشان می دهد که در مدت اولین موج از جهانی شدن، همگرایی در درآمد سرانه و دستمزدهای واقعی در اقتصاد Atlantic صورت گرفت. دوره ضد جهانی شدن به عنوان یک اختلاف گسترش یافته بین ثروتمندترین و فقیرترین مناطق، و در اقتصاد Atlantic مشخص می شود. عصر طلایی یک دوره رشد سریع، ثبات نسبی و کاهش نابرابری است. برای جزئیات بیشتر به Sliman (2001) نگاه کنید.

      نوشته ها در مورد جنبه های مختلف از موج اخیر جهانی شدن در حال توسعه است. چند مسئله خاص در مورد جهانی شدن در مطالعات توسعه آکسفورد، مجله تحقیقات سیستم های جهانی و مجله اقتصاد آفریقایی منتشر شده است. معرفی تحریریه به این مسائل خاص توسط Wds (1998)، Manning (1999)، Bata و Bergesen (2002a,2002b)و Bevan و Fsu (2003) ارائه شده است. علاوه بر این، تعدادی از کتاب ها در مورد این مسئله توسط مطبوعات دانشگاهی منتشر شده است. Dllar و Cllier (2001) و گروه بانک جهانی تحقیقات و توسعه ( 2001 ) به بررسی رابطه بین جهانی شدن، رشد و فقر پرداختند؛ James ( 2002 )  تجزیه و تحلیل فن آوری، جهانی شدن و فقر را انجام داد در حالی که Aghin و Williamsn(1998) با تمرکز روی تاریخ و سیاست به بررسی رابطه بین جهانی شدن، رشد و نابرابری پرداختند. Riskin  و Khan (2001) جهانی شدن، رشد، نابرابری و فقر را مورد مطالعه قرار دادند اما مطالعه آنها محدود به توسعه در چین بود. . 'Rurke و Williamsn ( 2000 )  به تکامل اقتصاد  Atlanticدر قرن نگاه نمود و Tusch و Herman  به تجزیه و تحلیل جهانی شدن و پیوستن به اتحادیه اروپا پرداختند.

ارتباطات بین جهانی شدن و نابرابری

       در سال های اخیر، تحقیقات در مورد ارتباط بین جهانی شدن و نابرابری جهانی شدید بوده است. رشد اقتصادی اغلب اولویت معینی برای یک اقدام ضد فقر بوده است، در حالی که ارتباطات منفی بین رشد و نابرابری تا حد زیادی توسط سیاست گذاران نادیده گرفته شده است. Crnia  و Curt (2001) در یک پوشش مختصر سیاست موج دوم جهانی شدن، پنج موضوع اصلی را برجسته نموده اند. اول، نابرابری از اوایل تا اواسط دهه 1980 افزایش یافته است. دوم، عوامل سنتی مشترک که باعث نابرابری می شوند از قبیل غلظت زمین، تعصب شهری و نابرابری در آموزش و پرورش، مسئول بدتر شدن اوضاع نیستند. سوم، تداوم نابرابری در سطوح بالا کاهش فقر را دشوار می سازد. چهارم، سطح بالایی از نابرابری می تواند نرخ رشد را کاهش دهد و اثرات نامطلوب سیاسی و اجتماعی داشته باشد. ( همچنین نگاه کنید به Birdsal, 2000). پنجم، تحولات در کانادا و تایوان نشان می دهد که نابرابری کم را می توان در نرخ رشد سریع حفظ نمود.

       علل جدید نابرابری غیرسنتی به عنوان رژیمهای لیبرال سیاست های اقتصادی و روشی شناخته شده است که در آن سیاست های اصلاحات اقتصادی انجام شده است. اصلاحات ارضی، گسترش آموزش و پرورش و سیاست های منطقه ای فعال، به عنوان اقدامات لازم برای کاهش نابرابری توصیه می شود. رویکرد توسعه جدید به نام « اجماع واشنگتن » ( استیگلیتز، 1998 ) شامل اقدامات لازم برای جبران اثرات فن آوری های جدید و تجارت، ثبات اقتصاد کلان، آزادسازی مالی دقیق و مقررات، سیاست های بازار کار عادلانه، و مالیات و انتقال سیاست های نوآورانه  می شود.

نمونه متن انگلیسی مقاله

ABSTRACT

      This paper introduces two composite indices of globalisation. The first is based on the Kearney/Foreign Policy magazine and the second is obtained from principal component analysis. They indicate the level of globalisation and show how globalisation has developed over time for different countries. The indices are composed of four components: economic integration, personal contact, technology and political engagement, each generated from a number of indicators. A breakdown of the index into major components provides possibilities to identify sources of globalisation at the country level and associate it with economic policy measures. The empirical results show that a low rank in the globalisation process is due to political and personal factors with limited possibility for the developing countries to affect. The high ranked developed countries share similar patterns in distribution of various components. The indices were also used in a regression analysis to study the causal relationships between income inequality, poverty and globalisation. Inequality is negatively correlated to globalisation, and globalisation reduces poverty.

1 INTRODUCTION

      Globalisation' has become a way to describe changes in international economy and in world politics. It is defined as the free movement of goods, services, labour and capital across borders. Globalisation is a result of reduced transportation and communication costs, lower trade barriers, faster communication, rising capital flows, increased competition, standardization, and migration to mention a few key causal factors. The process has brought the developed economies closer together and made them more strongly interrelated. In the new era of growing integration of economies and societies, individuals and corporations reach around the world further, faster, and more economically than before. This subjects states and individuals to more intense developed market forces by causing rapid changes in trade relations, financial flows, and the mobility of labour across the world. However, there is a large heterogeneity in the degree of the process of globalisation over time and across countries and regions and also within countries. This heterogeneity causes disparity in development, especially in the negative effects such as rising inequality within and between countries, and urges the need to find the sources of disparity and the quantification of its magnitude and impacts on the living conditions of the world population.

      In recent years, theoretical research on the link between globalisation and world inequality and poverty has been intense. However, analysis of the link at the empirical level is scarce. Globalisation generally is expected to reduce poverty through faster growth in more integrated economies. Extensive empirical research on the causal connections between globalisation and inequality in developing nations during the preglobalisation phase show that there is no structural relationship between growth and inequality, and income inequality levels were generally immobile and trendless. Despite the great importance that in recent decade is placed on the globalisation process, its sources and consequences remain poorly understood. The channels through which globalisation affect world inequality have been identified as commodity price equalisation, factor price convergence, capital mobility and differentials in marginal products and rates of return of capital among countries, and dynamic convergence in per capita income growth.

      The objective of this study is to investigate the usefulness of two indices of globalisation (Kearney and principal component analysis based) to compare a large sample of industrialised, transition and developing countries by their integration in the world economy. The two indices each are based on the countries' economic integration, personal contact, technology and political engagement. A decomposition of the indices into underlying components quantifies the individual factors' contribution to the integration. In addition to investigating the international level of globalisation, the indices are used for between and within region comparisons. The indices are expected to serve as useful tools in the evaluation of the impact of globalisation on the welfare of nations and regions. They are used in regression analysis to study the causal relationship between income inequality, poverty and globalisation.

       Rest of the paper is organised as follows. In Section i the literature on different perspectives on globalisation, the links between globalisation and inequality and poverty, and measures to reduce its negative impacts is reviewed. In Section i the Kearney and principal component composite indices of globalisation is introduced. The data is described in Section f. Results on variations in the two globalisation indices, ranking of countries and regions by degrees of globalisation and development of globalisations over time is discussed in Section O. Results from regression analyses of the impacts of globalisation on income inequality and poverty are discussed in Section 7 and V, respectively. Section A. summarises the findings.

2. A REVIEW OF THE LITERATURE

Waves of giobalisation and its links

       Globalisation has its roots in the second half of the eighteenth century. The period 1870 -  2000 is classified into: the first wave of globalisation 1870-1930, the de-globalisation period of 1913-1950, the golden age of 1973 qvr, and the second wave of globalisation of 1973 onwards (see O'Rourke and Williamson 2000, O'Rourke 2001; Maddison; Williamson; and World Bank Development Research Group). The empirical evidence shows that during the first wave of globalisation convergence in per capita income and real wages took place within the Atlantic economy. The de-globalisation period is characterized as a widening disparity between the richest and the poorest regions, and within the Atlantic economy. The golden age was a period of rapid growth, relative stability and declining inequality. For more details see Solimano (2001).

      A literature on various aspects of the recent wave of globalisation is developing. Several special issues on globalisation have been published in Oxford Development Studies, Journal of World-Systems Research and Journal of African Economies. Editorial introduction to these special issues are provided by Woods , Manning , Bata and Bergesen (2002a,2002b), and Bevan and Fosu (2003). In addition, a number of books on the issue have been published by the academic press. Dollar and Collier  and the World Bank Development Research Group explored the relationship between globalisation, growth and poverty; James analysed technology, globalisation and poverty, while Aghion and Williamson nqqfl.) examined the relationship between globalisation, growth and inequality, focusing on history and policies. Khan and Riskin studied the globalisation, growth, inequality and poverty issues but limited their study to the development in China. O'Rourke and Williamson (2001) look at the evolution of the qth century Atlantic economy, and Tousch and Herrmann (2000) analysed globalisation and European integration.

The links between giobalisation and inequality

       In recent years, research on the link between globalisation and world inequality has been intense. Economic growth has often been given priority as an anti-poverty measure, while the negative links between growth and inequality have been largely ignored by policy makers. Cornia and Court (2001), in a policy brief covering the second wave of globalisation, highlight five main issues. First, inequality has risen since the early-mid )qfI.·s. Second, the traditional common factors causing inequality, such as land concentration, urban bias and inequality in education, are not responsible for worsening the situation. Third, the persistence of inequality at high levels makes poverty reduction difficult. Fourth, a high level of inequality can depress the rate of growth and have undesirable political and social impacts (see also Birdsall, 2000). Fifth,developments in Canada and Taiwan show that low inequality can be maintained at a fast growth rate.

      The non-traditional new causes of inequality are identified as liberal economic policy regimes and the way in which economic reform policies have been carried out. Land reform, expanding education and active regional policy are recommended as measures to reduce inequality. The new development approach called the 'Post-Washington Consensus' (Stiglitz, 1998) includes measures to offset the impacts of new technologies and trade, macroeconomic stability, careful financial liberalization and regulation, equitable labour market policies, and innovative tax and transfer policies.

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده

مقدمه

2. مروری بر نوشته ها

امواج جهانی شدن و ارتباطات آن

ارتباطات بین جهانی شدن و نابرابری

ارتباط بین جهانی شدن و فقر

دیدگاه های مختلف در مورد جهانی شدن

اقدامات لازم برای کاهش اثرات منفی جهانی شدن

3 . یک شاخص جهانی ترکیبی

4 . داده ها

5. تنوع در شاخص جهانی شدن

رتبه بندی کشور ها بر اساس جهانی شدن

رتبه بندی مناطق به واسطه جهانی شدن

توسعه جهانی شدن در طول زمان

مقایسه با نتایج قبلی

6. اثرات جهانی شدن بر نابرابری درآمدی

مشخصات ارتباط

 ارتباط بین جهانی شدن، نابرابری و فقر 

نتایج برآورد

برخی از دستورالعمل ها

V.  اثرات جهانی شدن بر فقر

مشخصات مدل

نتایج برآورد

خلاصه

فهرست مطالب (انگلیسی)

ABSTRACT 

1.INTRODUCTION 

2. A REVIEW OF THE LITERATURE

Waves of giobalisation and its links 

The links between giobalisation and inequality 

The link between globalisation and poverty 

Different perspectives on globalisation 

Measures to reduce negative impacts of glob ali sat ion 

3. A COMPOSITE GLOBALISATION INDEX 

4. THE DATA 

5. VARIATIONS IN THE GLOBALISATION INDEX 

Ranking countries by globalisation 

Ranking regions by globalisation 

Development of globalisation over time 

A comparison with previous results 

6. THE IMPACTS OF GLOBALISATION ON INCOME INEQUALITY

Specification of the relationship 

Correlation between globalisation, inequality and poverty 

Estimation results 

Some guidelines 

7. THE IMPACTS OF GLOBALISATION ON POVERTY

Model specification

Estimation results 

8.SUMMARY