دانلود رایگان مقاله استفاده از روش مصاحبه بالینی برای آزمایش تفکر ریاضی کودکان
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله استفاده از روش مصاحبه بالینی برای آزمایش تفکر ریاضی کودکان

عنوان فارسی مقاله: استفاده از روش مصاحبه بالینی برای آزمایش تفکر ریاضی کودکان
عنوان انگلیسی مقاله: Using the Clinical Interview Method to Examine Children’s Mathematical Thinking
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
رشته های تحصیلی مرتبط: روانشناسی - علوم تربیتی
گرایش های تحصیلی مرتبط: روانشناسی بالینی کودک و نوجوان - روانشناسی عمومی - مدیریت و برنامه ریزی آموزشی - تکنولوژی آموزشی
دانشگاه: دانشگاه راتگرز
صفحات مقاله انگلیسی: 15
صفحات مقاله فارسی: 13
نوع مقاله: ISI
سال انتشار مقاله: 2010
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
کد محصول: F1943
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده

       هدف از این مقاله مستندسازی زمان و چگونگی این مورد است که استفاده از مصاحبه های بالینی می تواند روی یک معلم نامنویسی شده در دوره روش های ریاضیات در برنامه تایید آموزش مقدماتی تاثیر داشته باشد. به خصوص، ما تغییرات یا جابجایی ها را به روش هایی ارائه می کنیم که در آنها: (1) ویدئوهای مصاحبه بالینی مصاحبه شونده را منعکس نمود (با استفاده از نرم افزار VITAL) و (2) از ایده هایی برای مصاحبه های بالینی خود با کودکان جوان استفاده نمود. نتایج مقدماتی به مهارت افزایش یافته در ماهیت مشاهدات صورت گرفته درباره کودکان در ویدئوهای VITAL اشاره دارد. بعلاوه، پیشرفتی در روشها وجود دارد که در آن این معلم قادر به دنبال نمودن تفکر دانش آموزان و پرسیدن سوالات پیگیری/گسترش در حال انجام مصاحبه های او است.

مقدمه

        فراهم نمودن فرصت هایی برای به دست آوردن دیدگاه نسبت به تفکر ریاضی کودکان برای معلمان آینده باید جزئی مهم از برنامه های آموزشی معلم باشد. یک روش برای انجام آن نشان دادن وضعیت هایی برای آنهاست که در آن آنها می توانند مشاهده کنند و با کودکان تعامل داشته باشند و از اینرو فرصتی را برای درک بهتر آنها فراهم می کند و روش هایی را درک می کنند که در آن کودکان، مفاهیم ریاضی مختلف را تفسیر، مقداردهی اولیه و ارائه می کنند (Schorr & Ginsburg, 2000). به ویژه، آنها می توانند از تفکر کودکان از طریق استفاده از روش مصاحبه بالینی مطلع شوند. Ginsburg (1997) نشان می دهد که درک تفکر ریاضی کودکان برای معلمان آینده می تواند از طریق مصاحبه های بالینی ارتقا یابد- چه با مصاحبه واقعی با خود کودکان یا مشاهده انتقادی برای انجام آن. روش مصاحبه بالینی به طور گسترده توسط Piaget (1952). استفاده شد. استفاده او از سبک انعطاف پذیر پرسش به او اجازه داد تا مشکل کودک را مشاهده نماید- رفتارهایی را که آنها در وظایف خود صورت می دادند حل نماید و سپس سوالاتی بپرسد که برای رفتار مشاهده شده کودک تنظیم شده بود. این نوع از مصاحبه دارای پتانسیلی برای فراهم نمودن مدهای مشاهده و سوال پرسیدن است که ما باور داریم که می توانیم به دستور العمل واقعی آنان انتقال داده شود. (Ginsburg, Jacobs, & Lopez, 1998).

        در حالیکه این مقاله به مطالعه موردی یک معلم محدود شده است، مطالعه وسیع تر با 17 معلم اینده مرتبط بود که تمام آنها در دوره روش های ریاضیات سطح درجه میانه/مقدماتی در دانشگاه راتگرز ثبت نام کرده بودند. دو تا از سوالات مهم که راهنمای مطالعه کلی است عبارتست از: چه انواعی از تغییرات در انعکاسات معلمان آینده در مصاحبه های بالینی بایگانی شده رخ داده و آیا آنها روش های خود را در درک تفکر کودکان جوان بازبینی نمودند همانطور که در مصاحبه های آنها با کودکان منعکس شد؟

روش ها

        افراد برای مطالعه در دوره روش های ریاضیات در مدت نیمسال پاییز 2008 (سپتامبر تا دسامبر) ثبت نام نمودند. یک طراحی از ترکیب روش ها برای مطالعه وسیع تر با داده های کمی آمده از یک بازبینی استفاده شد (White, Way, Perry & Southwell, 2006) که طرز برخوردها در ریاضیات و تدریس ریاضیات و دیدگاه هایی را در مورد آنچه که معلم فراهم می کند را اندازه گیری می نماید. این بازنگیری 20 سوالی ترکیبی از مقیاس های فرعی از مقیاس های رفتارهای ریاضیات فنما-شرمان (Fennema & Sherman, 1976) و مقیاس های موازی برای اندازه گیری رفتارهای ریاضیات تدریس به صورت استفاده شده توسط Nisbet (1991) بود. این بازبینی برای معلمان آینده در آغاز و انتهای دوره به منظور مستندسازی این مورد ارائه شد که آیا ایده های معلمان درباره آنچه به معنی دانستن و تدریس ریاضیات است می توانند تغییر یابد و آیا تغییرات یک تمایل کاهش یافته یا افزایش یافته را برای تدریس ریاضیات منعکس می نمایند یا خیر.

        داده های کیفی برای این مطالعه مقدمتاً از بررسی های کلاس درس ضبط شده صوتی و کار نوشته شده معلمان آینده می آمد. کار نوشته شده شامل برنامه ریزی های درسی، مشاهدات حوزه، انعکاسات در ویدئوهای بایگانی شده (با استفاده از VITAL) و انعکاسات در مصاحبه های بالینی آنها با کودکان می شود. انعکاسات VITAL به طور هفتگی منصوب شد، با جمع 11 تا در طول نیمسال. جدول 1 نشاندهنده توزیع موضوعات ریاضی پوشش داده شده در این انتصابات است:

       این مقاله در انتصابات VITAL و مصاحبه ها بالینی VITAL بسیار دقیق به نظر می رسد. برای دوره روش های ریاضیات، معلمان آینده مصاحبه های بالینی خود را در حداقل دو و اغلب سه بار در سراسر نیمسال انجام دادند. از آنها خواسته شد تا کاست های صوتی یا نوارهای ویدئویی مصاحبه ها را هرماه با موارد نوشته شده از تجربیات آنها، مشاهدات و دیدگاه های از این طرف و آن طرف جمع شده از مصاحبه (ها) را بگنجانند. اولین انتصاب مصاحبه بالینی تقریباً شش هفته بعد از اینکه معلمان آینده شروع به کار با نرم افزار VITAL نمودند رخ داد. این چارچوب زمانی آنها را مجاز ساخت تا افراد درگیر در اقدام مصاحبه بالینی را ببینند، درباره تکنیک های خاص استفاده شده بخوانند و سپس مصاحبه های خود را آماده ساخته و انجام دهند.

نتایج

       تحلیل اولیه ما برای نشان دادن یافته هایی مبتنی بر پاسخ ها برای مقالات VITAL و مصاحبه های بالینی شروع شد. یک یافته مهم برای نوع مفروضاتی که معلمان با توجه به تفکر ریاضی کودکان صورت داده بودند را مشاهده نمودند. به طور خاص، تقریباً بدون هیچ استثنای، اغلب معلمان احساس نمودند که کودکان گستره کلی ایده های ریاضیات را مبتنی بر شواهد واقعی بسیار کم می دانستند یا نمی دانستند. بنابراین به طور مثال، اگر یک کودک بتواند چندین عدد را با صدای رسا بخواند، معلمان اغلب تمایل به بیان این مورد دارند که کودک اضافی را می دانست. در طول دوره نیمسال، این نوع از گمان ها به رخ دادن ادامه یافت،  اما با فرکانس کمتر و معلمان آینده برای پشتیبانی از ایده ها با شواهد دقیق بودند (مبتنی بر خوانده ها/نوشته ها منصوب شده). دیگر یافته مهم مرتبط با زمان و چگونگی تحلیل مصاحبه های VITAL بود. معلمان شروع به یادآوری جنبه های حیاتی مصاحبه نمودند زمانی که زمان می گذشت (در جزئیات زیر توصیف شده است). بعلاوه، آنها قادر به کاربرد برخی از این آگاهی ها در مصاحبه های خود بودند.

        همانطور که در بالا ذکر شد، ما روی این گزارش در کار معلم آینده تمرکز می کنیم (Tania) که بدین دلیل انتخاب شد که او تغییر قابل توجهی را در باورهای او نشان داد درباره اینکه دانستن و تدریس ریاضیات چه معنی می دهد (در هر نتیجه بازبینی) و او تغییر مشخص شده را در درک ایده های ریاضیات برای کودکان نشان داد که او با استفاده از VITAL دید و مصاحبه نمود. در نگاهی به نوشته های VITAL در طول زمان، مشاهدات Tania به طور فزاینده پیشرفته شد که نشان دهنده سطح عمیقی از تحلیل و تفسیر بود. به عنوان یک مثال، ما جابجایی در روش هایی را نشان دادیم که در آن او توصیف نمود آنچه را که او فکر می کرد کودکان کم سن و سال قادر به انجام آن باشند. با گذشت زمان، او دریافت که بسیاری از تفکرات اولیه نسبثتاً غیردقیق بودند. به طور مثال، در انتصاب سومین VITAL در دوره، از معلمان خواسته شد تا به فعالیت نوشتن در عملیات های عددی پاسخ دهند (با استفاده از پنج ویدئوی VITAL منصوب) همانطور که در جدول 1 اشاره شده است). ما تحلیل rufus را توصیف نمودیم، یک پسر جوان مصاحبه شونده در ویدئوی VITAL ، rufus یک پسر درجه یک در زمان، به مصاحبه کننده پاسخ می دادمحقق: امیلی و گینگر دارای 12 کلوچه و آنها می خواستند تا آنها را تقسیم کنند. بنابراین دخترها تعدادی بسیار مشابه را گرفتند... آنها می خواستند تا آنها را بین دو تا از آنها تقسیم کنند به گونه ای که هر دختر تعداد مساوی از کلوچه ها را داشته باشد. در ویدئو، rufus شروع به ترسیم 12 نقطه در قسمتی از کاغذ نمود. سپس او دو کادر برای ارائه دو دختر رسم نمود. بعد، او خطی را از هر نقطه (کلوچه) برای هر کادر (دختر) رسم نمود و شمارش نمود تا نشان دهد هر دختر در نهایت 6 کلوچه خواهد داشت. مصاحبه کننده این را سوالی الحاقی دنبال نمود: "حال وانمود کنیم که پل دوستانش می آید و چند کلوچه می خواهد. بنابراین چند تا هر کودک کلوچه خواهد داشت، اگر این دو دختر برخی از کلوچه هایشان را به پل بدهند. Rufus با ترسیم 12 نقطه برای نمایش 12 کلوچه به همراه سه کادر برای نشان دادن سه بچه به این سوال پاسخ داد. بنابراین، با استفاده از همان راهبرد استفاده شده در سوال اولیه، او شروع به ترسیم خطوط از هر نقطه به هر کادر نمود. خطوط شروع به نامرتب شدن نمود. بنابراین Rufus دوباره نقطه ها را به صورت دایره هایی رسم نمود (بنابراین کلوچه ها بزرگتر به نظر رسیدند و می توانستند آسانتر توزیع شوند). راهبرد او برای توزیع کلوچه ها لزوماً مانند  قبل بود (ترسیم خطوط برای ارتباط کلوچه ها با بچه ها) اما او در بخشی اضافی یک حلقه را دور هر گروه از سه کلوچه رسم نمود و سپس خطوط را از هر کلوچه به یک کودک وصل نمود. دستورالعمل راهنمای این نوشته این بود: تلاش در ارتباطات به وان د وال (متن برای دوره) و دیگر خواندنی ها، درباره عملیات های عددی بیان شده در هر ویدئو صحبت می نمود، وظایفی که دانش آموزان روی ان کار می کردند در حالی که عملیات ها را بررسی می کردند و آنچه شما می توانید درباره دانش آموزان از درک آنها از این عملیات های عددی از طریق مصاحبه های بالینی و درس گروهی داده شده بگویید.

نمونه متن انگلیسی مقاله

Abstract

       The purpose of this paper is to document when and how the use of clinical interviews may have impacted a prospective teacher enrolled in a mathematics methods course within an elementary education certification program. In particular, we present changes or shifts in the ways in which she: (1) reflected on the clinical interview videos she viewed (using VITAL software); and, (2) applied the ideas to her own clinical interviews with young children. Preliminary results point to an increased sophistication in the nature of observations made about the children in the VITAL videos. In addition, there is a progression in the ways in which this teacher was able to follow student thinking and ask follow-up/extension questions while conducting her own interviews.

Introduction

       Providing prospective teachers with opportunities to gain insight into children’s 2 mathematical thinking should be an important component of teacher education programs. One way to do that is to expose them to situations in which they can observe and interact with children, thereby providing them with the opportunity to better understand and appreciate the ways in which the children interpret, internalize and represent various mathematical concepts (Schorr & Ginsburg, 2000). In particular, they can become better acquainted with children’s thinking through the use of the clinical interview method. Ginsburg (1997) notes that prospective teachers’ understanding of children’s mathematical thinking can be enhanced through clinical interviews—whether by actually interviewing the child themselves, or critically observing another do so. The clinical interview method was used extensively by Piaget (1952). His use of the flexible style of questioning allowed him to observe children’s problem-solving behaviors as they worked on tasks, and then ask questions that were tailored to the child’s observed behavior. This type of interview has the potential to provide prospective teachers with modes of observation and questioning we believe can be transferred to their actual instruction (Ginsburg, Jacobs, & Lopez, 1998).

       While this paper is limited to a case study of one teacher, the larger study involved 17 prospective teachers, all of whom were enrolled in an elementary/middle grade level Mathematics Methods Course at Rutgers University. Two of the main research questions guiding the overall study are: what (if any) types of changes occurred in prospective teachers’ reflections on the archived clinical interviews, and how, if at all, did they revise their ways of understanding young children’s thinking as reflected in their own interviews with children?

Methods

        The subjects for the study were enrolled in the mathematics methods course during the Fall 2008 semester (September through December). A mixed-methods design was used for the larger study, with quantitative data coming from a survey (White, Way, Perry & Southwell, 2006) measuring attitudes towards mathematics and mathematics teaching and perspectives on what that teaching entails. This 20-question survey was a composite of subscales from the Fennema-Sherman Mathematics Attitudes Scales (Fennema & Sherman, 1976) and parallel scales to measure Attitudes to Teaching Mathematics, as used by Nisbet (1991). The survey was given to the prospective teachers at the beginning and end of the course in order to document if indeed the teachers’ ideas about what it means to know and teach math might have changed, and if those changes reflected an increased or decreased willingness to teach math.

       The qualitative data for this study came primarily from the prospective teachers’ written work and audio-recorded classroom discussions. Their written work consisted of lesson plans, field observations, reflections on the archived videos (using VITAL), and their reflections on their own clinical interviews with children. The VITAL reflections were assigned weekly, totaling 11 throughout the semester. 

       This paper looks closely at the VITAL assignments and clinical interviews of one particular teacher. For the mathematics methods course, the prospective teachers conducted their own clinical interviews at least twice, and often three times, throughout the semester. They were asked to include either audiocassettes or videotapes of the interviews, along with a written account of their experiences, observations, and insights gleaned from the interview(s). The first clinical interview assignment occurred approximately six weeks after the prospective teachers began to work with the VITAL software. This time frame allowed them to view others engaged in the practice of clinical interviewing, read about particular techniques used, and then prepare and conduct their own interviews.

Results

       Our preliminary analysis has begun to reveal several findings based upon responses to the VITAL essays and clinical interviews. One major finding relates to the type of assumptions that the teachers made regarding the mathematical thinking of the children they observed. More specifically, early on, with almost no exceptions, most of the teachers felt that children either “knew” or “didn’t know” a whole range of mathematical ideas based upon very little actual evidence. So, for example, if a child could recite several number facts, the teachers often were willing to state that the child “knew 7 addition”. Over the course of the semester, these types of conjectures continued to occur, but with less frequency and the prospective teachers were more careful to support their ideas with evidence (based upon assigned readings/literature). Another major finding related to when and how the students analyzed the VITAL interviews. The teachers began noticing critical aspects of the interview as time went on (to be described in detail below). Further, they were able to apply some of this knowledge in their own interviews.

        As noted above, we focus this report on the work of one prospective teacher (Tania1 ) who was chosen because she exhibited a notable change in her own beliefs about what it means to know and teach mathematics (per the survey results) and she also showed marked change in her own understanding of the mathematical ideas of the children that she interviewed and viewed using VITAL. In looking at her VITAL essays over time, Tania’s observations became increasingly sophisticated, revealing a deeper level of analysis and explanation. As an example, we noticed a shift in the ways in which she described what she thought the young children were capable of doing. As time went on, she recognized that many of her initial thoughts were quite inaccurate. For example, in the third VITAL assignment of the course, the teachers were asked to respond to a writing prompt on Numerical Operations (using five associated VITAL videos, as noted in Table 1). We describe her analysis of Rufus, a young boy being interviewed in the VITAL video. Rufus, a 1st grade boy at the time, was responding to the interviewer’s probe: “Emily and Ginger have 12 cookies. And they want to split them all up… so both girls get the very same number… they want to split them between the two of them so that each girl gets the same number of cookies.” In the video, Rufus began by drawing twelve dots on a piece of paper. He then drew two boxes to represent the two girls. Next, he drew a line from each dot (cookie) to each box (girl) and counted as he was doing this, to show that each girl would end up with 6 cookies. The interviewer followed this with an extension question: “Now, let’s pretend that their friend Paul comes over, and he wants some cookies too. So how many would each child have, if these two girls each give some of their cookies to Paul.” Rufus responded by drawing twelve new dots to represent the twelve cookies along with three boxes to represent the three children. Then, using the same strategy he used in the initial question, he started to draw lines from each dot to each box. The lines started to get a bit messy, so Rufus redrew the dots as circles (so the cookies appear larger and can be distributed easier). His strategy to distribute the cookies was essentially the same as before (drawing lines to connect cookies to children), but he added in an additional piece—drawing a ring around each group of three cookies, and then drawing the lines from each cookie to a child. The instructions guiding this writing prompt were: Tying in connections to Van de Walle [the text for the course] & the other readings, talk about the numerical operations expressed in each video, the tasks that students worked on while exploring the operations, and what you can tell about the students’ understanding of these numerical operations through the clinical interviews & group lesson posed.

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده

مقدمه

روش ها

نتایج

نتیجه گیری ملاحظات

فهرست مطالب (انگلیسی)

Abstract

Introduction

Methods

Results

Concluding Remarks

References