دانلود رایگان مقاله جهانی شدن و استراتژی تنوع
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله جهانی شدن و استراتژی تنوع

عنوان فارسی مقاله: جهانی شدن و استراتژی تنوع: یک دیدگاه مدیریتی
عنوان انگلیسی مقاله: Globalization and diversification strategy: A managerial perspective
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
مجله/کنفرانس: مجله مدیریت اسکاندیناوی - Scandinavian Journal of Management
رشته های تحصیلی مرتبط: مدیریت
گرایش های تحصیلی مرتبط: مدیریت بازرگانی - مدیریت کسب و کار - مدیریت استراتژیک - استراتژی های توسعه صنعتی - مدیریت عملکرد - بازرگانی بین الملل
کلمات کلیدی فارسی: جهانی شدن - تنوع بین المللی - تنوع تولید - عملکرد شرکتی
کلمات کلیدی انگلیسی: Globalization - International diversification - Product diversification - Firm performance
نوع نگارش مقاله: مقاله پژوهشی (Research Article)
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1016/j.scaman.2014.08.003
لینک سایت مرجع: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S095652211400089X
دانشگاه: دانشکده تجارت مک کول، دانشگاه کوئینز شارلوت، شارلوت، ایالات متحده آمریکا
صفحات مقاله انگلیسی: 15
صفحات مقاله فارسی: 33
ناشر: الزویر - Elsevier
نوع ارائه مقاله: ژورنال
نوع مقاله: ISI
سال انتشار مقاله: 2015
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
شناسه ISSN: 0956-5221
کد محصول: F1975
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده

       این پژوهش در مورد دیدگاه های مدیریتی، در خصوص تاثیر جهانی شدن بر تصمیمات استراتژیک مدیران، با توجه به اهداف بین المللی و بازار فروش شرکت شواهد عینی ارائه می دهد. هدف ما این است که دریابیم آیا رفتارهای مدیریتی با پیش بینی های تئوری، و تصمیمات مدیریتی در مورد اهداف شرکت با نتایج اخیر پژوهش عینی مطابقت دارند یا خیر. یافته های ما عموما تحقیقات آکادمیک را در مورد تاثیرات جهانی شدن بر تصمیمات مدیریتی مرتبط با اهداف استراتژیک شرکت پشتیبانی میکنند، اما پرسش هایی نیز در مورد یافته ها و تعیین رابطه بین تنوع محصول و تنوع بین المللی و تاثیر آنها بر عملکرد شرکت به وجود می آورند. یافته های ما در واقع بررسی نتایج تحقیقات موجود محسوب می گردند و رهنمودی برای تحقیقات آینده ارائه می دهند.

مقدمه

         رشد جهانی شدن در بازارها و صنایع یکی از مهم ترین تغییرات در فضای تجاری شرکت ها است. به طور کلی سطوح بالاتر رقابت خارجی، برون سپاری بین المللی، و برون مرزی سپاری رقابت را در عرصه ملی و بین المللی افزایش داده است (OECD,2003). بسیاری از شرکت ها به افزایش رقابت و تفاوت منابع در این رقابت با گسترش اهداف بین المللی فعالیت فروش خود (Denis, Denis, & Yost, 2002; Hautz, Mayer, & Stadler, 2014; Hutzschenreuter & Gro¨ne, 2009; Wiersema & Bowen, 2008)، گسترش و عمیق نمودن فعالیت های شبکه بین المللی زیرشاخه هایشان (Wiersema & Bowen, 2011) و کاهش گستره بازار محصولشان (Gro¨ne, 2009& Bowen & Wiersema, 2005; Hautz et al., 2014; Hutzschenreuter) واکنش نشان داده اند.

          علی رغم این باور شایع که روند جهانی شدن تاثیراتی اساسی بر استراتژی تنوع شرکت های بزرگ گذاشته است، اخیرا به طور رسمی تحقیقاتی به ارزیابی پیامدهای آنها برای استراتژی تنوع پرداخته است (e.g., Bowen & Wiersema, 2005; Hautz et al., 2014; Hutzschenreuter & Gro¨ne, 2009; Kumar, 2009; Wiersema & Bowen, 2008) . همچنین پژوهشگران کم کم به این موضوع که چطور محصول و استراتژی-های تنوع بین المللی ممکن است در روند تصمیم گیری مدیران با هم مرتبط گردند (برای مثال، آیا این دو شیوه گسترش شرکت به عنوان استراتژیهای جایگزین یا مکمل در نظر گرفته می شوند)، و اینکه طبیعت رابطه آنها در نهایت بر عملکرد شرکت چه تاثیری خواهد گذاشت (برای مثال، Hautz,  & Bowen & Wiersema, 2007; Kumar, 2009; Mayer, 2014; Meyer, 2006 Stadler,) توجه عمیق تری نشان دادند. نتایج این موج نوپای تحقیقات نشان می دهد که بازخورد مدیریتی به تغییرات در محیط رقابتی که از جهانی شدن نشئت می-گیرد، تا حد زیادی روند گسترش اهداف بین المللی و کاهش گستره بازار محصول در فعالیت شرکت ها را طی سه دهه گذشته توضیح می دهد. گرچه، تحقیقات بیشتری لازم است تا این نتایج اولیه را تایید گردند. تلاش بسیار بیشتری نیاز است تا به درک بهتری از رابطه استراتژی های شرکت ها و تنوع بین المللی و اثر آنها بر عملکرد شرکت بدست آید.

          برای دستیابی به این هدف، ما در این مقاله به گزارش نتایج یک نظرسنجی برای استخراج دیدگاه مدیران در مورد تاثیر روند جهانی شدن بر رفتارها و تصمیمات استراتژیک آنها، بر حسب گستره فعالیت های شرکت پرداختیم. هدف ما این است که دریابیم آیا رفتارهای مدیریتی با پیش بینی های تئوری  در مورد چگونگی واکنش مدیران به نیروهای جهانی شدن، و از سوی دیگر تصمیمات استراتژیک مدیران در مورد گستره فعالیت های شرکت در بازار بین المللی و محصول با نتایج اخیر تحقیقات تجربی مطابقت دارد یا خیر. نظرسنجی همچنین برای تکمیل و گسترش تحقیقات آکادمیک اخیر، بخاطر بررسی دیدگاه های مدیریتی درخصوص تاثیر تصمیمات در مورد کالای یک شرکت و ارتباط آن با استراتژی تنوع بین المللی، مناسب است. در ادبیات تجارت بین المللی تا کنون هنگام تعیین رابطه بین تنوع بین المللی و عملکرد شرکت، از تنوع محصول به عنوان یک متغیر کنترل و یا یک متعادل کننده جهت ارزیابی استفاده شده است (Hitt, Tihanyi, Miller, & Connelly, 2006). با این حال، تحقیقات جدید نشان داده است که تصمیمات گرفته شده در مورد استراتژی تنوع بین المللی و محصول احتمالا با هم مرتبطند، و در مورد رابطه درونی این دو با بکارگیری متدهای مناسب، بررسی میدانی سختی را آغاز کرده اند ((Bowen & Wiersema, 2007; Kumar, 2009; Mayer et al., 2014). بنابراین در خصوص این موضوع نظرسنجی ما رویکردی عملگرایانه دارد و در واقع بررسی نتایج تحقیقات موجود محسوب می گردد و رهنمودی برای تحقیقات آینده ارائه می دهد.

         پژوهش ما شامل به یافته های موجود در مورد استراتژی تنوع کمک می کند. ابتدا، زمانی که ادبیات با آزمون های عملی در مورد رابطه بین استراتژی تنوع و عملکرد شرکت غنی شده است، یک نظرسنجی کوچک ارزیابی خواهد کرد که چطور تغییرات در محیط کسب و کار یک شرکت بویژه نیروهای رقابتی که به روند جهانی شدن شکل می دهند، بر استراتژی های تنوع یک شرکت موثرند. بنابراین نتایج ما اطلاعاتی منحصربفرد از چگونگی تاثیر تغییرات اینچنینی بر استراتژی های یک شرکت فراهم می آورد و شیوه ای نو و خلاقانه برای شناسایی مباحث تئوری به نمایش می گذارد و مثل یک فشارسنج برای تفکرات مدیران عمل می کند.

          دوم، چون ما نظرسنجی خود را جهت ترکیب فرضیه ها و یافته های مختلف بدست آمده از مطالعات اخیر و سنجش واکنش مدیریت به این یافته ها طراحی کردیم، مطالعات ما پلی میان تحقیقات تئوری و مشاهدات مدیریتی برقرار می کند و به عنوان راهنمای شرکت های امروزه عمل خواهد کرد. همانطور که برونر گفته است "هدف باید جستجوی الگوهای مواجهه در میان شیوه ها و پژوهش ها باشد درست همانطور که فرد در میان موزاییک سنگ ها یک تصویر می بیند". روش های تجربی ما چیزی بین یک بررسی موردی و یک تحلیل آماری بر اساس نمونه های داده  است. اولین مورد به ما در مشاهده هرچه بیشتر جزئیات روند کمک می کند، در حالیکه دومین مورد به ما برای مشاهده محرک های کلی در بسیاری از شرکت ها کمک می کند. بنابراین، نتایج نظرسنجی ما شواهد مکمل جدیدی به دیگر مطالعات تجربی در مورد استراتژی تنوع می افزاید. نهایتاً درک نظرات مدیران در مورد مشکلاتی که در نظرسنجی ما لحاظ شده است دیدی ارزشمند جهت پیش بینی چگونگی واکنش شرکت ها به نیروی جهانی شدن و چگونگی تصمیم گیری در مورد ارتباط استراتژی تنوع بین المللی و محصولی فراهم می آورد. 

            باقی مقاله همانطور که در ادامه می آید تنظیم شده است. ما با بحث در مورد روش شناسی و ابزار نظرسنجی شروع خواهیم کرد. سپس نتایج بدست آمده به این صورت ارائه می دهیم که ابتدا چکیده ای از ایده اصلی و یافته های تحقیقات آکادمیک در خصوص موضوع مورد بحث ارائه داده، و سپس میزان ارتباط آنها را به یافته های خود ارزیابی می کنیم. در آخر، ما خلاصه ای و نتیجه گیری خواهیم داشت.

روش شناسی

         به طور خلاصه، ما از یک ابزار نظرسنجی که نتایج آن برای نشان دادن تعداد مدیران موافق و یا مخالف با جملات متعددی از گزاره های تئوری و مرتبط با یافته های تجربی در مورد یک موضوع خاص استفاده کردیم. تحلیل ما نشان می دهد که مدیران در مورد اثر گزاره های مختلف فکر می کنند، اما به طور رسمی گزاره های تئوری و روابط اتفاقی را تست نمی کنند. در تهیه نظرسنجی، ما لزوماً مدیران را نسبت به تئوریهای موجود و ارزش مطالعات تجربی آگاه تر نمی دانستیم. در عوض، شهود مدیران یک منبع اطلاعاتی به مطالعات پیشین می افزود که ممکن بود شواهد موجود را تایید یا تکذیب کند. بنابراین شهود مدیران می تواند نوعی بررسی واقع گرایانه باشد برای اینکه بدانیم آیا محققیت بر مشکلات صحیحی تمرکز کرده اند یا خیر.

          مثل هر روش شناسی دیگر، نظرسنجی محدودیت و ضعف هایی دارد. برای مثال، پاسخ دهندگان ممکن است نماینده جمعیت نباشند. گرچه، راهکارهای طراحی شده (که در این مقاله بکار رفته) جهت تست کسانی که از پاسخ دهندگان نیستند در دسترس است. داده های نظرسنجی ممکن است سطحی باشند زیرا طراحی سوالاتی که وارد جزئیات قابل توجه شوند مشکل است. به علاوه، نظرسنجی ها رویکردها، باورها و رفتارها را می سنجید اما لزوماً عملکرد حقیقی را بررسی نمی کرد. همچنین پاسخ دهندگان ممکن است مایل نباشند به سوالات حساس صادقانه پاسخ دهند. در عوض ممکن است پاسخی دهند که تصور می کنند طبق باورعمومی پاسخ "صحیح و سیاست-مدارانه " است. گرچه نظرسنجی ها به ندرت در مداخلات در مورد یک جمعیت زیاد از یک نمونه خوب عمل می-کنند، بدون شک آنها نهایتاً متناسب با منابع اختصاص یافته برای طراحی و اجرایشان، یک دید مکمل در مورد مسئله فراهم می کنند (Baker, Singleton, & Veit, 2011).

پرسشنامه و نمونه نظرسنجی 

           ابزار نظرسنجی ما شامل دو بخش اصلی است. اولین بخش دارای چهار پرسش است که اطلاعات زمینه ای در مورد پاسخ دهندگان و شرکت های انها فراهم می آورد. دومین بخش شامل 28 عبارت است که سه حوزه اصلی مورد نیاز را پوشش می دهند: (1) اثرات جهانی سازی صنعت بر تصمیمات مربوط به اهداف شرکت ها (12 سوال)، (2) طبیعت رابطه بین تنوع محصول و تنوع بین المللی (11 سوال)، (3) طبیعت رابطه بین اهداف شرکت و عملکرد شرکت (5 سوال).  نظرسنجی ما از پاسخ دهندگان می خواهد میزان موافقت یا مخالفت  خود را با هر گزاره در یک مقیاس 5 موردی با مقیاس های SD= کاملا مخالف (2-)، D = مخالف (1-)، UND = ممتنع (0)، A = موافق  (1+)، و SA= کاملا موافق (2+) تعیین کنند. این پرسشنامه شامل یک شناساگر کمپانی است که اجازه می دهد کسانی که از پاسخ دهندگان نبودند نیز بعدها بتوانند از آن استفاده کنند و نتوان پاسخ ها را کپی کرد. ابزار نظرسنجی در صورت درخواست از مولفین در دسترس است.

نمونه متن انگلیسی مقاله

Summary

          This study presents survey evidence about managerial views on how the processes of globalization affect managers’ strategic decisions regarding a firm’s international and product market scope. Our purpose is to assess whether managerial behaviors are consistent with theoretical predictions and whether managerial decisions about firm scope are consistent with the findings of recent empirical research. Our findings generally support those of academic research on the impacts of globalization on managerial decisions concerning firms’ strategic scope, but raise questions about findings to date on the nature of a relationship between product and international diversification and their impacts on firm performance. Our findings serve as a check on the results of extant research and offer guidance for future research. # 2014 Elsevier Ltd. All rights reserved.

Introduction

         The ongoing globalization of markets and industries constitutes one of the most important changes in the business environment of firms. In general, higher levels of foreign competition, international outsourcing, and off-shoring have meant heightened competition both domestically and internationally (OECD, 2003). Many firms have responded to the rising levels of competition and the different sources of this competition by increasing the international scope of their sales activity (Denis, Denis, & Yost, 2002; Hautz, Mayer, & Stadler, 2014; Hutzschenreuter & Gro¨ne, 2009; Wiersema & Bowen, 2008), broadening and deepening the activities of their international network of subsidiaries (Wiersema & Bowen, 2011), and narrowing their product market scope (Bowen & Wiersema, 2005; Hautz et al., 2014; Hutzschenreuter & Gro¨ne, 2009).

          Despite widespread recognition that the processes of globalization have had fundamental impacts on corporate diversification strategy, only recently has empirical research formally examined theirimplications for diversification strategy (e.g., Bowen & Wiersema, 2005; Hautz et al., 2014; Hutzschenreuter & Gro¨ne, 2009; Kumar, 2009; Wiersema & Bowen, 2008). Within this general theme, researchers have also started to consider more deeply how product and international diversification strategies may interrelate in the decision-making processes of managers (e.g., whether these two modes of firm expansion are viewed as substitute or complementary strategies), and how the nature of their interrelationship ultimately affects firm performance (e.g., Bowen & Wiersema, 2007; Kumar, 2009; Mayer, Stadler, & Hautz, 2014; Meyer, 2006). The findings of this nascent research stream suggest that managerial reactions to the changes in the competitive environment arising from globalization largely explain the observed trends over the past three decades of an increasing international scope and a narrowing product market scope of firms’ activities, particularly U.S. firms. However, further studies are needed to cement support for these initial findings. Considerably more work is called for to better understand how the strategies of corporate and international diversification interrelate and impact firm performance.

          Toward this end, we report in this paper the results of a survey designed to elicit manager’s views on how the processes of globalization affect their strategic behaviors and decisions regarding the scope of a firm’s activities. Our purpose is to assess whether managerial behaviors are consistent with theoretical predictions of how manager’s will respond to the forces of globalization, and whether managers’ strategic decisions about the international and product market scope of a firm’s activities are consistent with the findings of recent empirical research. The survey also serves to complement and extend recent academic research by investigating managerial views of how decisions about a firm’s product and international diversification strategy interrelate. In the international business literature, the nature of such interrelationship has until recently been examined empirically using product diversification as either a control variable or as a moderator of international diversification when estimating an international diversification-firm performance relationship (Hitt, Tihanyi, Miller, & Connelly, 2006) However, recent research recognizes that product and international diversification strategies are likely simultaneous (endogenous) decisions and have begun to more rigorously investigate empirically for the nature of their interrelationship using methods that account for such simultaneity (Bowen & Wiersema, 2007; Kumar, 2009; Mayer et al., 2014). Therefore, on this topic, our survey evidence has a pragmatic orientation and serves as a check on recent results and offers guidance for further research.

          Our study contributes to the extant literature on diversification strategy. First, while the literature is rich with empirical tests of the relationship between diversification strategy and firm performance, little survey evidence examines how changes in a firm’s business environment, especially the competitive forces that characterize the process of globalization, affect the diversification strategies of firms. Therefore, our results provide unique information on how such changes affect firm strategies and represent an unconventional and innovative attempt to verify theoretical arguments and serve as barometer of what managers are thinking.

          Second, because we designed our survey instrument to incorporate various hypotheses and findings of recent empirical studies and the evaluation of management responses to these research findings, our study helps to bridge the gap between theoretical research issues and management perceptions and practices that guide today’s corporations. As Bruner (2002:50) notes, ‘‘The task must be to look for patterns of confirmation across approaches and studies much like one sees an image in a mosaic of stones.’’ Our empirical method fitssomewhere between a case study and a statistical analysis based on large data samples. The former enables us to observe much detailed processes and rich contexts whereas the later enables us to observe general dynamics across many firms. Thus, our survey results add new and complementary evidence to other empirical studies of diversification strategy. Finally, understanding the perceptions of managers on the issues addressed by our survey provides valuable insights that can help predict how firms respond to the forces of globalization and how decisions about international and product diversification strategy interrelate.

         The remainder of the paper is organized as follows. We begin by discussing our methodology and survey instrument. Next, we present our results by first summarizing the main ideas and findings of academic research on a given topic and then assess the extent of correspondence with the findings from our survey. Finally, we provide a summary and conclusions.

Methodology

          In brief, we use a survey instrument whose results are used to indicate how many managers agree or disagree with various statements about theoretical propositions and associated empirical findings on a given topic. Our analysis indicates what managers think about the efficacy of various propositions, but it does not formally test theoretical propositions and causal relationships. In conducting our survey we do not necessarily assume that managers are better informed than existing theories and the wealth of empirical studies.3 Instead, manager’s perceptions provide a complementary source of information to conventional studies, which may provide confirmatory or conflicting evidence relating to available evidence. Thus, managers’ perceptions can provide a type of reality check on whether researchers are focusing on the right issues.

        As with any research methodology, survey research has potential limitations and weaknesses. For example, respondents may not be representative of the population. However, established procedures (as used in this paper) are available for testing for non-response bias. Survey data may be superficial because designing questions that go into considerable detail can be difficult. Further, surveys measure attitudes, beliefs, and behaviors but not necessarily actual actions. Additionally, respondents may be unwilling to answer sensitive questions truthfully. Instead, they may express what they believe is the common understanding of the different issues or some ‘‘politically correct’’ response. Although surveys rarely achieve perfection in making inferences about a large population from a sample (Chaudhuri & Stinger, 2005; Lohr, 1999; Scheaffer, Mendenhall, & Lyman, 2005), they nonetheless provide a complementary view of an issue, with their ultimate worth proportionalto the resources devoted to their design and implementation (Baker, Singleton, & Veit, 2011).

Survey questionnaire and sample

         Our survey instrument contains two main sections. The first has four questions that provide background information about respondents and their firms. The second section consists of 28 closed-end statements that cover three main areas of inquiry: (1) the impacts of industry globalization on decisions regarding firm scope (12 questions), (2) the nature of a relationship between product diversification and international diversification (11 questions), and (3) the nature of the relationship between firm scope and firm performance (5 questions). Our survey asks respondents to indicate their level of agreement or disagreement with each statement on a five item Likert scale where SD = strongly disagree (2), D = disagree (1), UND = undecided (0), A = agree (+1), and SA = strongly agree (+2). The questionnaire contains a company identifier to permit later testing for non-response bias and to avoid duplicate responses. The survey instrument is available from the authors upon request.

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده

مقدمه

روش شناسی

پرسشنامه و نمونه نظرسنجی 

ویژگی¬های پاسخ دهنده و شرکت

اعتبار و سوگیری عدم پاسخ

دیگر محدودیت¬ها

مشکلات تحقیق و مدارک نظرسنجی

تاثیر رقابت خارجی بر استراتژی تنوع محصول

پژوهش¬های پیشین

مدرک نظرسنجی

تاثیر رقابت خارجی بر استراتژی تنوع بین¬المللی 

تحقیقات پیشین

مدرک نظرسنجی

تاثیر جهانی¬سازی صنعت بر تنوع بین المللی

تحقیقات پیشین

مدارک نظرسنجی

رابطه بین تنوع بین¬المللی و تنوع محصول

تحقیقات پیشین

مدارک نظرسنجی 

استراتژی تنوع شرکت و عملکرد شرکت 

تحقیقات پیشین

مدارک نظرسنجی

نتیجه گیری

منابع

فهرست مطالب (انگلیسی)

Summary

Introduction

Methodology

Survey questionnaire and sample

Respondent and firm characteristics

Reliability and non-response bias

Other limitations

Research issues and survey evidence

Impact of foreign competition on product diversification strategy

Prior research

Survey evidence

Impact of foreign competition on international diversification strategy

Prior research

Survey evidence

Impact of industry globalization on international diversification

Prior research

Survey evidence

Relationship between international and product diversification

Prior research

Survey evidence

Firm diversification strategy and firm performance

Prior research

Survey evidence

Summary and conclusions

References