دانلود رایگان مقاله یکپارچه سازی راهنمای ISO 21500 در مدیریت پروژه
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله یکپارچه سازی راهنمای ISO 21500 در مدیریت پروژه

عنوان فارسی مقاله: یکپارچه سازی راهنمای ISO 21500 در مدیریت پروژه، ساخت و ساز ناب و PMBOK
عنوان انگلیسی مقاله: Integrating ISO 21500 Guidance on Project Management, Lean Construction and PMBOK
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
مجله/کنفرانس: پروسدیا مهندسی - Procedia Engineering
رشته های تحصیلی مرتبط: مدیریت - مهندسی معماری - مهندسی صنایع
گرایش های تحصیلی مرتبط: مدیریت پروژه - مدیریت پروژه و ساخت - بهینه سازی سیستم ها - مدیریت استراتژیک
کلمات کلیدی فارسی: ISO 21500 - ساخت و ساز ناب - تحویل پروژه یکپارچه - طراحی ارزش هدف - PMBOK
کلمات کلیدی انگلیسی: ISO 21500 - Lean Construction - Integrated Project Delivery - Target Value Design - PMBOK
نوع نگارش مقاله: مقاله پژوهشی (Research Article)
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1016/j.proeng.2015.10.060
لینک سایت مرجع: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877705815031616
دانشگاه: دانشیار، محقق و رئیس گروه تحقیقاتی مدیریت و فناوری ساخت و ساز (GETEC)، دانشگاه کاتولیک پاپی پرو، پرو
صفحات مقاله انگلیسی: 9
صفحات مقاله فارسی: 12
ناشر: الزویر - Elsevier
نوع ارائه مقاله: ژورنال - کنفرانسی
سال انتشار مقاله: 2015
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
کد محصول: F2034
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده

         این مقاله پیشنهاد ی را برای ترکیب استاندارد هدایتی  ISO 21500 در مدیریت پروژه و پروژه و سیستم های مدیریت ساختمان، با تاکید بر ادغام آنها با PMBOK و فلسفه  ساخت و ساز ناب ارائه می کند. مدیریت پروژه و ساخت و ساز از یک نقطه نظر جهانی، اتصال، تطبیق، تکمیل و یا ترکیب ابزارها، تکنیک ها و شیوه های سیستم های مدیریت فوق الذکر،به پروژه های ساخت و ساز اعمال می گردند. در این چارچوب، مشارکت سهامداران  در طول اعمال و تحویل پروژه ادغام شده  (IPD) و طراحی ارزش هدف  (TVD)؛ و همچنین توالی که در آن فرآیندها، ورودیها و خروجیهای در طول زمان بهم مرتبط میشوند و سرچشمه تنوع ها  در تلاش برای دستیابی به سازگاری مطلوب تحلیل می گردد .

1. مقدمه

         از آنجا که آغاز فلسفه ساخت و ساز ناب، در مورد انطباق آن با سیستم های مدیریت سنتی است . برخی از نویسندگان بیان می کنند که تفاوت های فلسفی بین آنها وجود دارد، در حالی که دیگران  اثبات کرده اند  که آنها سازگار هستند . ان چه بین  تمام سیستم  ها مشترک است این است که آنها   بهبود مستمر یا دایره کیفیتی را اعمال می کنند و، بنابراین، همه آنها   با استانداردهای ISO ، به خصوص با استاندارد کیفیت ISO 9000 سازگار هستند. این نشان می دهد که هیچ استاندارد ISO نمی تواند همه آنها را گرد هم آورد. استاندارد هدایتی "ISO 21500   در مدیریت پروژه ,  راهنمایی هایی را  برای مدیریت پروژه ارائه میدهد و می تواند توسط هر نوع سازمان، از جمله سازمان های دولتی، خصوصی و یا جامعه استفاده   شود، و برای هر نوع پروژه، صرف نظر از پیچیدگی، اندازه یا مدت زمان ان اعمال گردد . "[1]. می توان گفت که  21500 ISO , یک پاسخ به جهانی شدن در حال رشد   پروژه ها، می باشد  و نیاز به   ایجاد اصول مشترکی دارد  و این اصول باید  با استانداردهای  جهانی  و سیستم های مدیریت  جهانی سازگار باشد . به همین ترتیب، باید برای اعمال  انها در هر سازمان و یا پروژه تلاش شود .

2. استاندارد هدایتی ISO 21500 در مدیریت پروژه، PMBOK و PRINCE2

2.1 ISO 21500

          "این استاندارد بین المللی ,  توضیحات سطح بالایی از مفاهیم و فرآیندها  را ارائه می کند  که در  مدیریت پروژه دارای عملکرد خوبی می باشد . پروژه ها در زمینه برنامه ها و اوراق بهادار   هستند ، با این حال، این استانداردها  راهنمایی های دقیقی را  در مورد  مدیریت برنامه ها   و سهم پروژه فراهم نمی کنند . مباحث مربوط به مدیریت عمومی، فقط در چارچوب مدیریت  پروژه مورد خطاب قرار می گیرند  . شکل 1 نشان می دهد که چگونه مفاهیم مدیریت پروژه با یکدیگر مرتبط میشوند . استراتژی سازمانی فرصت ها را شناسایی می کند  . فرصت ها باید  ارزیابی و ثبت  شوند. فرصت های انتخاب شده    در طرح تجاری یا زمینه  مشابه دیگر , بیشتر توسعه یافته، و می تواند در چارچوب  یک یا چند پروژه قابل تحویل  ارائه شود .  انهایی  که قابل تحویل هستند  می توانند   برای تحقق بخشیدن به منافع مورد استفاده قرار گیرند . منافع را می توان بعنوان یک ورودی به منظور تحقق و   توسعه بیشتر  استراتژی سازمانی در نظر گرفت . "[1].

         علاوه بر این، اهداف استراتژیک ممکن است شناسایی و توسعه فرصت ها را  هدایت کنند. انتخاب شامل در نظر گرفتن عوامل مختلف، از جمله  این امر است که چگونه مزایا می تواند  بدست اید  و چگونه خطرات را می توان مدیریت نمود به منظور موفقیت پروژه , پروژه باید برای ذینفعان با جزئیات کافی   توصیف شود  ؛ و نقش ها و مسئولیت های ذینفعان باید بر اساس اهداف  سازمان ها و پروژه تعیین گردد.

2.2 سازگاری   ISO 21500، PMBOK و PRINCE2

         ایزو 21500 اشاره می کند که فرآیندهای مدیریت پروژه یک ترتیب زمانی را  برای  انجام   فعالیت ها مشخص نمی کنند  [1]. فرایندها  ممکن است با توجه به آنچه مدیریت  سیستم   پیش بینی  میکند در روند توالی , ترکیب و مرتب شوند . این  در زمانی که  برخی از فرایندهای درگیر باهم  تعامل می یابند  و نظم  سنتی خود را تغییر میدهند  و همچنین  برای تخمین هزینه و طراحی آنها، بسیار مهم است . 

         از سوی دیگر، ISO 215000 عاقلانه ابزارها و تکنیک های فرآیندها را حذف نموده ،  و  راه  را  برای متخصصان به منظور  ترکیب و به کار بردن ابزارها و تکنیک هایی که   بهترین تناسب را  با پروژه دارند ، و  انتخاب  بهترین سیستم مدیریت از  میان سیستم های مدیریت   مختلف بازمی گذارد . این امر به ویژه در پروژه های ساخت و ساز مفید است. هنگامی که یک متخصص با استفاده از یک سیستم   که دارای یک کتاب راهنما یا کتابچه راهنما است ابزارها و تکنیک های خاصی را  برای فرآیندها توصیه می کند ، یک مانع ممکن است  در  استفاده از یکی که بهتر از  بقیه است  ایجاد شود ؛ به این ترتیب، چشم انداز  وجود  انواع زیادی از ابزارهای  مبتکرانه  و تکنیک های موجود    -که   به طور فزاینده ای در سطح جهانی در حال تولید هستند - ممکن است باشکست مواجه شود . علاوه بر این، ISO 21500  ورودی و خروجی فرآیندها را ، توصیف نمی کند و به مراحل یک پروژه اشاره نمی کند؛ این امر ظرفیت خود انطباقی با هر سیستم مدیریتی ، از جمله انهایی  که   در پروژه های ساخت و ساز مورد استفاده قرار میگیرند را افزایش میدهد . این انعطاف پذیری در ورودی، خروجی، مراحل، ابزارها، و تکنیک ها  اجازه  ترکیب  دیگر عناصر اضافی را با عناصر ی که معمولا در  فرآیندهای معمولی استفاده می شوند امکان پذیر می کند . 

          می توان گفت که PRINCE2 و PMBOK با یکدیگر رقابت نمی کنند: هر دو روش  اگر بصورت مناسب استفاده شوند با هم سازگار هستند  . PMBOK   روشی است  که نشان دهنده  تمام اطلاعات مورد نیاز از نقطه نظر   نویسندگان، از جمله   ابزارها و تکنیک ها، و  توالی  مورد استفاده برای اجرای فرآیند می باشد . [2]. PRINCE2، از سوی دیگر  ، دستورالعمل های مورد نیاز  در مورد چگونگی استفاده از [3] چنین اطلاعاتی  را فراهم می کند. 21500 ISO کاملا این سازگاری. را هماهنگ می کند . 

            تمام پروژه  ها نیاز به یک توجیه کسب و کار مبتنی بر  ISO 21500  ، PRINCE2 یا PMBOK،  دارند که در طرح تجاری ثبت شده و ،   دلیل این که چرا این پروژه باید آغاز شود  و گزینه های   موجود  در کسب و کار ، هزینه های مورد انتظار، خطرات (تهدیدها و فرصتها)، منافع، ضایعات ممکن  ، شرایط و   سرمایه گذاری پیش بینی شده را شرح می دهد . هدف از طرح تجاری ,   توجیه هزینه های این پروژه با شناسایی مزایای ان است . به  منظور انجام این کار، باید مشکل کسب و کار و راه حل های جایگزین آن با دقت  مورد اشاره قرار گیرد ، و  بهترین راه حل،  توصیه شده و   روش پیاده سازی ان شرح داده شود .

          PRINCE2   ایجاد یک  طرح تجاری    مقدماتی را توصیه می کند ، که همه اطلاعات در دسترس  را    به عنوان مرجع برای شروع تجزیه و تحلیل یک پروژه  جمع اوری می کند .  آن  بعدا  توسط  نسخه  نهایی، که  در طول چرخه عمر پروژه به روز  رسانی میشود جایگزین می گردد.

        با توجه به PMBOK،  طرح تجاری  یک سند خارجی است که از قبل آماده شده است. آن   بخشی از ورودی به شکل داده های مورد نیاز برای راه اندازی منشور پروژه است . برای اسپانسر  و مدیر آینده یک  پروژه , مشارکت  در آماده سازی آن  ضروری نیست . 

نمونه متن انگلیسی مقاله

Abstract

        This paper develops a proposal for the combination of the Standard ISO 21500 Guidance on Project Management and the Project & Construction Management Systems, with emphasis in their integration with the PMBOK and the Lean Construction philosophy. The Project & Construction Management is studied from a global point of view, connecting, matching, supplementing, and/or combining the tools, techniques, and practices of the afore-mentioned management systems, applied to construction projects. Within this framework, the stakeholder participation is analyzed during the application of Integrated Project Delivery (IPD) and Target Value Design (TVD); as well as the sequences in which the processes, inputs, and outputs relate in time, originating variants in the effort for the achievement of optimum compatibility.

1. Introduction

         Since the beginnings of the Lean Construction philosophy, much has been written about its compatibility with traditional management systems. Some authors state that there are philosophical differences between them, while others affirm that they are compatible. What all systems have in common is that they apply continuous improvement or the quality circle and, therefore, they are all compatible with ISO standards, especially with the ISO 9000 quality standard; this shows that no ISO standard brought them all together. “ISO 21500 Guidance on Project Management provides guidance for project management and can be used by any type of organization, including public, private or community organizations, and for any type of project, irrespective of complexity, size or duration.” [1]. It could be said that the ISO 21500 was created as an answer to the growing globalization of the projects, and the need to establish common principles and make them compatible with the most applied standards and management systems in the world. Likewise, their application to any organization or project is sought.

2. ISO 21500 Guidance on Project Management, PMBOK and PRINCE2

2.1. ISO 21500

        “This International Standard provides high-level description of concepts and processes that are considered to form good practice in project management. Projects are placed in the context of programmes and Project portfolios, however, this International Standard does not provide detailed guidance on the management of programmes and project portfolios. Topics pertaining to general management are addressed only within the context of project management. Figure 1 shows how project management concepts relate to each other. The organizational strategy identifies opportunities. The opportunities are evaluated and should be documented. Selected opportunities are further developed in a business case or other similar document, and can result in one or more projects that provide deliverables. Those deliverables can be used to realize benefits. The benefits can be an input to realizing and further developing the organizational strategy.” [1].

        Besides, strategic goals may guide the identification and development of opportunities. Selection includes consideration of various factors, such as how benefits can be realized and risks can be managed, among others. The project stakeholders should be described in sufficient detail for the project to be successful; and the roles and responsibilities of the stakeholders should be defined and communicated based on the organization and project goals.

2.2. Compatibility of the ISO 21500, PMBOK and PRINCE2

       The ISO 21500 points out that project management processes do not specify a chronological order to carry out the activities [1]. Processes may be combined and arranged in sequences according to what the management system has anticipated. This is very important when some of the processes involved interact and change their traditional order, as well as their cost and design, for example.

         On the other hand, the ISO 215000 wisely eliminates the processes’ tools and techniques, leaving the way open for specialists to combine and apply the tools and techniques that best suit the project, selecting them among the various management systems. This is especially useful in construction projects. When a specialist uses a system that has a guidebook or manual which recommends or suggests specific tools and techniques for processes, a barrier may be created to use one that is better than others; thus, the perspective of the great variety of innovating tools and techniques that exist —which are increasingly being generated worldwide— may be lost. Moreover, the ISO 21500 does not describe the processes’ inputs and outputs, and does not mention the stages of a project; this increases the capacity to self-adapt to any management system, including those used in construction projects. This flexibility in input, output, stages, tools, and techniques would allow the incorporation of other additional elements to those commonly used in the conversion of conventional processes.

        It can be stated that PRINCE2 and PMBOK do not compete with each other; both methodologies are compatible if used appropriately. PMBOK is a methodology that shows all the information required from the point of view of its authors, such as the tools and techniques, and the sequence used for process execution [2]. PRINCE2, on the other hand, provides guidelines about how to use such information [3]. The ISO 21500 perfectly harmonizes this compatibility.

         All projects require a business justification which, based on ISO 21500, PRINCE2 or PMBOK, will be documented in the Business Case, explaining the reasons why the project should be started, the existing business options, expected costs, risks (threats and opportunities), benefits, possible wastes, terms, and projected investment, among others. The purpose of a Business Case is to justify the expenses of the project by identifying the benefits. In order to do this, one must pinpoint the business problem and its alternative solutions, recommend the best solution, and describe the implementation approach.

        PRINCE2 recommends the creation of a preliminary Business Case, which collects all the data available to be used as reference to start the analysis of a project. It will be later replaced by the final one, which will be updated throughout the life cycle of the project.

       According to PMBOK, the Business Case is an external document prepared beforehand; it forms part of the input data required to set up the Project Charter. It is not necessary for the sponsor and the future manager of the project to participate in its preparation.

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده

1. مقدمه

2. استاندارد هدایتی ISO 21500 در مدیریت پروژه، PMBOK و PRINCE2

2.1 ISO 21500

2.2 سازگاری ISO 21500، PMBOK و PRINCE2

3. ساخت و ساز ناب ، طراحی ارزش هدف (TVD) و تحویل پروژه ادغام شده (IPD)

3.1 تکامل فلسفه ساخت و ساز ناب

3.2 طراحی ارزش هدف (TVD) و تحویل پروژه یکپارچه (IPD)

4. یکپارچه سازی IPD، TVD، ISO 21500، PMBOK و PRINCE2

5. نتیجه گیری  

منابع

فهرست مطالب (انگلیسی)

Abstract

1. Introduction

2. ISO 21500 Guidance on Project Management, PMBOK and PRINCE2

2.1. ISO 21500

2.2. Compatibility of the ISO 21500, PMBOK and PRINCE2

3. Lean Construction, Target Value Design (TVD) and Integrated Project Delivery (IPD)

3.1. Evolution of Lean Construction philosophy

3.2. Target Value Design (TVD) and Integrated Project Delivery (IPD)

4. Integrating IPD, TVD, ISO 21500, PMBOK and PRINCE2

5. Conclusions

References