دانلود رایگان مقاله آنالیز ریسک مالی پروژه ساخت و واگذاری برق آبی
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله آنالیز ریسک مالی پروژه ساخت و واگذاری برق آبی

عنوان فارسی مقاله: آنالیز ریسک مالی پروژه ساخت، بهره برداری و واگذاری برق آبی کامچای کامبوج
عنوان انگلیسی مقاله: Financial risk analysis of Cambodia Kamchay hydropower BOT project
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
مجله/کنفرانس: مطالعات موردی بازارهای نوظهور زمرد - Emerald Emerging Markets Case Studies
رشته های تحصیلی مرتبط: مدیریت - اقتصاد
گرایش های تحصیلی مرتبط: مهندسی مالی و ریسک - مدیریت پروژه - مدیریت مالی - اقتصاد مالی - توسعه اقتصادی و برنامه ریزی
کلمات کلیدی فارسی: ریسک مالی - حالت BOT - برق آبی - سرمایه گذاری در خارج از کشور
کلمات کلیدی انگلیسی: Financial risk - BOT mode - Hydropower - Overseas investment
نوع نگارش مقاله: مقاله پژوهشی (Research Article)
نمایه: scopus
نمایه: scopus
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1108/EEMCS-07-2013-0152
لینک سایت مرجع: https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/EEMCS-07-2013-0152/full/html
دانشگاه: مدرسه مدیریت، دانشگاه ژجیانگ، شهر هانگژو، چین
صفحات مقاله انگلیسی: 13
صفحات مقاله فارسی: 21
ناشر: امرالد - Emeraldinsight
نوع ارائه مقاله: ژورنال
نوع مقاله: ISI
سال انتشار مقاله: 2013
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
شناسه ISSN: 2045-0621
کد محصول: F2037
نمونه ترجمه فارسی مقاله

         در سال 1992 همکاری اقتصادی ناحیه‌ای گریت مکانگ  بین چین و کشورهای آ س آن به صورت رسمی شروع و به منطقه آزاد اقتصادی تبدیل شد. چین شروع به‌کارگیری راهبرد تشکیل شرکت‌هایی با سرمایه‌گذاری از خارج کرد. از آغاز سال 1993 حجم تجارت بین چین و کامبوج هر ساله افزایش یافته است. شرکت‌های چینی عمیقاً در تمامی زمینه‌ها در کامبوج سرمایه‌گذاری کرده که این کمک شایانی به توسعه اقتصادی و احداث زیرساخت‌های کامبوج کرده است. ساخت سازه‌های ملی راهبردی که برای مثال می‌توان نیروگاه‌های برق‌آبی را نام برد جایی است که شرکت‌های چینی سرمایه‌گذاری ویژه‌ای انجام داده‌اند. سرمایه‌گذاری شرکت ساخت نیروگاه الکتریکی چین در ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی کامبوج در قالب قرارداد سرمایه‌گذاری (BOT) ساخت، بهره‌برداری و واگذاری چین برای کامبوج است. اولین پروژه برق‌آبی، "پروژه برق‌آبی کامبوج" دارای بیشترین ظرفیت نصب و اولین نیروگاهی است که در قالب قرارداد BOT ساخته شده و فعالیت می‌کند. پیش‌بینی مقداری از ریسک‌های عملیاتی و سرمایه‌گذاری که ممکن است در مراحل مهندسی پروژه شرکت‌های چینی بر مبنای قرارداد ساخت، بهره‌برداری و واگذاری در کامبوج، از تأمین اعتبار تا عملیات ساخت تا واگذاری و برای تمامی سطوح دولت و شرکت‌ها که در عملیات پروژه ساخت، بهره‌برداری و واگذاری وجود داشته باشد؛ که تجربیات با ارزشی را به عنوان مرجع در اختیار می‌گذارد. 

معرفی

         کامبوج در قسمت جنوبی شبه جزیره هندوچین در جنوب شرقی آسیا واقع شده است. مساحت این کشور 181035 کیلومتر مربع بوده و از شمال غرب با تایلند و شمال شرق با لائوس و از شرق با ویتنام هم مرز است و در قسمت جنوب غربی این کشور خلیج تایلند واقع شده است. جنگ طولانی مدت منجر به نابودی زیربناهای اساسی شد و زیرساخت صنعتی ضعیفی بر جای گذاشت. بعدها همکاری اقتصادی ناحیه گریت مکانگ ارتباطات اقتصادی ملی را قوت بخشیده، رقابت‌پذیری منطقه‌ای را بهبود و توسعه مشترک اقتصاد این ناحیه و محیط اجتماعی را ارتقا داده است. همکاری اقتصادی محقق شده ارزش اقتصادی عملی و اهمیت راهبردی بیشتری دارد و تجربیاتی را برای رجوع شرکت‌های بین‌المللی که به آن ناحیه واردشده‌اند فراهم آورده است. (عکس 1 و 2)

1. پیش‌زمینه پروژه

         نیروگاه برق‌آبی کامچای در طول رودخانه کامچای در استان کامپوت در جنوب غرب کامبوج، حدود 150 کیلومتری پایتخت آن "پنوم پن" واقع شده است. کل سرمایه‌گذاری انجام شده 280 میلیون دلار آمریکا بوده و ظرفیت نصب شده در نیروگاه 19300 کیلووات است. نیروگاه برق‌آبی ساخته شده توسط شرکت تولید برق چین (با نام قبلی شرکت گروه ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی)؛ اولین نیروگاه برق‌آبی برون‌مرزی است که با سرمایه‌گذاری قرارداد ساخت، بهره‌برداری، واگذاری ساخته‌شده است. این پروژه به دلیل اینکه بزرگ‌ترین پروژه سرمایه‌گذاری نیروگاه برق‌آبی خارج از ساحل  است؛  اهمیت به خصوصی دارد. این پروژه به‌عنوان یک پروژه پیشرو راه‌اندازی شد و پروژه‌ای کلیدی در راهبرد توسعه‌ی جهانی‌سازی شرکت تولید برق چین است. از امضای قرارداد عملیات تبدیل قسمت اعظم نیروهای کاری پروژه تا ابداع شرکت‌هایی به منظور فرآیند مدیریت پروژه در راستای استانداردهای بین‌المللی؛ بنابراین برای شرکت به انجام رساندن این پروژه حائز اهمیت فراوان است. 

         قرارداد سرمایه‌گذاری ساخت، بهره‌برداری, واگذاری پروژه‌ای است که سرمایه‌های خصوصی را برای تأسیسات عمومی و کارهای زیربنایی جذب می‌کند. به دلیل اینکه فشار تأمین بودجه را از دولت کم می‌کند و استفاده از مدیریت و بازدهی کاری سرمایه‌های خصوصی و دیگر مزایا، به سرعت در عمل به کار گرفته شده است. در کامبوج که سطح ثروت جامعه در حد بسیار فقیر است؛ چین اولین سابقه‌ی قرارداد سرمایه‌گذاری ساخت، بهره‌برداری، واگذاری خارجی را با موفقیت پیاده‌سازی کرد. 

        بهره‌برداری رسمی از اولین نیروگاه برق‌آبی، چین را به عنوان اولین سرمایه‌گذار خارجی موفق در قرارداد ساخت، بهره‌برداری، واگذاری پروژه‌های نیروگاهی برق‌آبی معرفی می‌کند. این همچنین کامبوج را به عنوان نماد تمام‌ کننده‌ی پروژه‌ی راهبردی ملی نشان می‌دهد. با این حال، مهم‌تر از این منابع نیروی فراهم شده است که باعث توسعه سریع اقتصاد جامعه در کامبوج می‌شود. این نیروگاه ساخته شد تا نقش مهم و فعال خود را در بهبود منابع نیروی استان‌های کامپوت، تاکئو، سیهانوک و حتی پایتخت پنوم پن ایفا کند. به جای وارد کردن منابع نیرو از نواحی همسایه، این نیروگاه منبعی مستقل خواهد بود و تولید مردم محلی و وضعیت زندگی آن‌ها را بهبود می‌بخشد. با این حال سیاست‌های اقتصادی ناسالم کامبوج، سطح اجتماعی و اقتصادی رو به زوال و مبهم بودن اقتصاد جهانی و وضعیت اقتصادی جامعه چالش‌ها و آزمون‌هایی را برای این عملیات به همراه می‌آورد. اهمیت این پروژه در آینده این است که ارزیابی‌هایی را برای مقابله با مخاطرات احتمالی فراهم می‌آورد.

2.  استقرار پروژه برق-آبی کامچای(Kamchay)

         بعد از برقراری همکاری اقتصادی ناحیه‌ای مِکونگ(Mekong) و هم‌زمان با تشکیل رسمی منطقه آزاد تجاری  آسه  آن (ASEAN)، کامبوج از این فرصت استفاده کرد تا همکاری هایش با چین را استحکام بخشیده و روابط تجاری و اقتصادی خود را در سال های اخیر با تمام کشورها گسترش داده است. اما کامبوج با کمبود جدی منابع نیروی بومی مواجه است که توسعه سریع اقتصادی را محدود  می کند. بخش اصلی منابع نیرو از کشورهای همسایه وارد می شود؛ هزینه آن تقریباً سه برابر بیشتر از کشورهای مجاور است. هزینه بالای منابع نیرو باعث بی رونقی اقتصادی شده است، چرا که مشکلی پس از مشکلی دیگر به وجود می آید.

         در سال 2003، نخست‌وزیر کامبوج، هان سِن(Hun Sen)  در یک سخنرانی گفت: با فرصت های همکاری اقتصادی ناحیه ای مِکونگ، سرمایه‌گذاری خارجی به منظور گسترش شرکت های داخلی و منابع طبیعی بومی را ارائه می دهد، به همین دلیل، ما می خواهیم از این فرصت استفاده کنیم تا استانداردهای زندگی مردم را بهبود دهیم؛ به همین دلیل، کامبوج تصمیم به ساخت نیروگاه های برق-آبی گرفته تا هزینه ی برق را کاهش داده و همچنین سرمایه گذاران خارجی را به سرمایه‌گذاری در کامبوج جذب کند.

        در جولای 2004، وزارت صنعت، معدن و نیروی کامبوج، شروع به برگزاری مناقصاتی برای پروژه ساخت، بهره‌برداری و واگذاری (BOT) بین المللی مهندسی برق-آبی کرد. شرکت هایی که در این مناقصه شرکت کردند عبارت بودند از شرکت بین المللی برق-آبی چین، شرکت واردات و صادرات تکنولوژی نیروی برقی چین، گروه سرمایه گذاری گوانگژی (Guangxi)، شرکت میتسویی (Mitsui) ژاپن، شرکت بین المللی تخصصی کانادا و بسیاری از شرکت های شناخته شده بین المللی بودند.

        مناقصه نهایی با پیشتازی شرکت مهندسی بین المللی گروه احداث نیروی برق چین(Electric Power Construction Group International Engineering Co) ، شرکت هشت دفتربرق-آبی چین(Hydropower Eight Bureau Co. Ltd)  و موسسه بررسی و طراحی برق-آبی شمال غرب (Northwest Hydropower Survey and Design Institute) به طور مشترک اول در اولین معیارها برنده شدند.

نمونه متن انگلیسی مقاله

       In 1992, the Great Mekong sub-regional economic cooperation between China and ASEAN countries was officially launched and became a free economic zone. China began to implement a strategy of enterprises with investment from overseas. Since the beginning of 1993, the trade volume between China and Cambodia has increased year on year, Chinese enterprises have invested deeply in every field in Cambodia, and it has made an outstanding contribution to Cambodia’s economic development and infrastructure construction. With the national strategic facilities construction for example, hydropower has been an area in which Chinese enterprises have invested heavily. China Electric Power Construction Corporation investment in the construction of the Cambodian hydropower station is in build-operate-transfer (BOT) mode for Chinese Cambodian investment. The first hydropower project, the hydropower project in Cambodia, also has the largest installed capacity and is the first use of BOT mode construction and operation. The prediction of some operational or investment risk may exist during the engineering project of Chinese enterprises based on BOT mode in Cambodia from financing to construction to operation to transfer, and to all levels of government and enterprises in the operation of the BOT project that provides valuable experience as the reference.

Introduction

       Cambodia is located in the southern portion of the Indochina Peninsula in Southeast Asia. Its total land mass is 181,035 square kilometers (69,898 sq mi), it is bordered by Thailand to the northwest, Laos to the northeast, Vietnam to the east and the Gulf of Thailand to the southwest. The long-term war led to the destruction of a basic infrastructure and left a weak industrial base. Later, Great Mekong sub-regional economic cooperation has strengthened national economic links, improved regional competitiveness, promoted the common development of the region’s economic and social environment, made economic cooperation have a more practical economic value and strategic significance, and provided valuable experience for reference for international enterprises that entered the region (Figures 1 and 2).

1. The project background

       Kamchay hydropower station is located along the Kamchay River in Kampot Province in the southwest of Cambodia, about 150 km from the capital Phnom Penh. The project’s total investment is US$280 million, the total installed capacity is 19,300 kilowatts. The hydropower station is the work of China Electric Power Construction Corporation (formerly the China Hydropower Construction Group Company), the first overseas hydropower BOT investment mode project. The project is of great significance as it is the largest Chinese offshore BOT hydropower investment project. It was launched as a pioneer project, and is the key project of the China Electric Power Construction Corporation internationalization development strategy. From signing labor contract transformation capital operation mode of project operation, the innovation of enterprises is in line with international standards in the process of project management mode, so the group company leads the implementation of this project attaches great importance.

        The BOT investment mode is a project that absorbs private capital for public utilities and infrastructure works. Because it eases pressure on government funding, using the experience of management and the operational efficiency of private capital and other advantages, it has been applied rapidly in practice. In Cambodia’s economy where social wealth is extremely poor, China created the first successful precedents for foreign BOT investments.

       The formal operation of the hydropower station marks Chinese first successful overseas investment of a hydropower station BOT project. It also marks for Cambodia an important symbol of a national strategic project being completed. However, of more importance is the power resources it provides which will promote the rapid development of a social economy in Cambodia. It has been built to play an active and important role to improve the power supply to Kampot Province, Takeo Province, Sihanouk Province and even the capital Phnom Penh. Instead of importing the power supply from neighboring areas it will be an independent supply and will improve the local people’s production and living conditions. However, Cambodia’s unsound economic policies, the backward social and economic level, and the uncertainty of the future international and social economic situation will bring different challenges and test the operation. The significance of the project in future is that it provides some measures to guard against possible risks.

2. The establishment of Kamchay hydropower project

        After establishing Mekong sub-regional economic cooperation and with the ASEAN Free Trade Area officially launched, Cambodia took this opportunity to strengthen cooperation with China, and has expand economic and trade cooperation with all countries in recent years. But Cambodia has a serious shortage of a domestic power supply, restricting rapid development of the economy. The Cambodian power supply is mainly imported from neighboring countries; the cost is about three times higher than other the countries nearby. The high cost of power resources has made the economy sluggish as one disaster has followed another.

        In 2003, the Cambodian Prime Minister Hun Sen said in a speech that: with the Great Mekong sub-regional economic cooperation opportunities, introducing foreign capital to develop local enterprises, and domestic natural resources, so we want to take this opportunity to promote our local economic development. Since there is a great shortage of power supply in Cambodia, this has restricted Kampuchea’s economic development and the improvement of people’s living standards; so Cambodia will plan to build a hydropower station to reduce electricity cost and also to attract foreign investors to invest in Cambodia.

        In July 2004, Cambodia’s Ministry of Industry, Mines and Energy began the bidding for the hydropower engineering international BOT project. Companies that participated in the bidding included the Chinese Hydropower International Company, China Electric Power Technology Import and Export Company, Guangxi Investment Group, Mitsui Corp of Japan, Canada Expert co. International, and many international well-known companies.

       The final bidding was led by China’s Electric Power Construction Group International Engineering Co. the company, China Hydropower Eight Bureau Co. Ltd and Northwest Hydropower Survey and Design Institute jointly won the first standard.

فهرست مطالب (ترجمه)

معرفی

1. پیش‌زمینه پروژه

2.  استقرار پروژه برق-آبی کامچای(Kamchay)

3. توسعه پروژه نیروگاه برق-آبی کامچای 

3.1 موقعیت اولیه پروژه احداث نیروگاه برق-آبی

3.1.1 مرحله تصمیم‌گیری

3.1.2 مرحله ساخت

4. ساز و کار تأمین اعتبار و وضعیت نیروگاه برق‌آبی

  4.1 ارزیابی مالی 

4.1.1  حساسیت کامچای

4.2 ارزیابی دوره زمانی پروژه

4.3 طرح سرمایه‌گذاری و تأمین سرمایه

4.4 هزینه‌های تولید

4.5 مالیات 

4.6 درآمدهای فروش

4.7 محاسبه سود

4.8 بازپرداخت وام

5. نتیجه ارزیابی مالی

6. موفقیت پروژه برق-آبی کامچای

7. نتیجه

یادداشت

فهرست مطالب (انگلیسی)

Introduction

1. The project background

2. The establishment of Kamchay hydropower project

3. The development of Kamchay hydropower project

3.1 The basic situation of hydropower station construction project

3.1.1 Decision-making stage

3.1.2 Construction stage

4. Financing structure and condition of hydropower station

4.1 Financial evaluation

4.1.1 Sensitivity of Kamchay

4.2 Evaluation period of project

4.3 Investment plan and fund financing

4.4 Production cost

4.5 Tax

4.6 Sales income

4.7 Profit calculation

4.8 Loan repayment

5. Conclusion of financial evaluation

6. The success of Kamchay hydropower

7. Conclusion

Notes