دانلود رایگان مقاله ارتقا نتایج زنجیره تامین از طریق فناوری اطلاعات و اعتماد
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله ارتقا نتایج زنجیره تامین از طریق فناوری اطلاعات و اعتماد

عنوان فارسی مقاله: ارتقا نتایج زنجیره تامین از طریق فناوری اطلاعات و اعتماد
عنوان انگلیسی مقاله: Enhancing supply chain outcomes through Information Technology and Trust
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
مجله/کنفرانس: کامپیوتر در رفتار انسان - Computers in Human Behavior
رشته های تحصیلی مرتبط: مهندسی صنایع - مدیریت
گرایش های تحصیلی مرتبط: لجستیک و زنجیره تامین - مدیریت بازرگانی - سیستم های اطلاعاتی پیشرفته - مدیریت فناوری اطلاعات - مدیریت عملکرد
کلمات کلیدی فارسی: اعتماد - حکمرانی رابطه ای - سیستم های اطلاعات بین سازمانی - عملکرد زنجیره تامین (عرضه) - هزینه معامله (تراکنش)
کلمات کلیدی انگلیسی: Trust - Relational governance - Inter-organizational information systems - Supply chain performance - Transaction cost
نوع نگارش مقاله: مقاله پژوهشی (Research Article)
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1016/j.chb.2015.07.051
لینک سایت مرجع: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0747563215300637
دانشگاه: گروه سیستم های اطلاعاتی و مدیریت عملیات، کالج مدیریت بازرگانی، دانشگاه تگزاس در آرلینگتون، ایالات متحده
صفحات مقاله انگلیسی: 11
صفحات مقاله فارسی: 32
ناشر: الزویر - Elsevier
نوع ارائه مقاله: ژورنال
نوع مقاله: ISI
سال انتشار مقاله: 2016
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
شناسه ISSN: 1873-7692
کد محصول: F2263
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده

          تحت چالش فشارهای رقابتی و توسط توانمند شدن به واسطه فناوری های اطلاعات (IT)، سازمان ها, مشارکت های استراتژیک را شکل می دهند و مشارکت، همکاری و تصمیم گیری های جمعی را در سراسر زنجیره تامین (SC) انجام می دهند. برای مطالعه این پدیده، محققان بر یک یا چند مورد از پنج عامل برجسته تمرکز کرده اند: ادغام (یکپارچه سازی) فناوری اطلاعات (IT)، اعتماد بین سازمانی (TR)، اداره امور به صورت رابطه ای (RG)، هزینه معامله (TC) و عملکرد زنجیره تامین (PE). در این مطالعه، ما یک مدل تحقیقاتی را توسعه می دهیم که با ترکیب و ادغام دیدگاه های نظری زیر, شامل همه این پنج عامل می شود: اقتصاد هزینه معامله و حکمرانی رابطه ای (اداره امور به صورت رابطه ای). مدل نظری ما، روابط پیچیده بین پنج عامل را با قرار دادن دو منبع مشترک برای زنجیره تامین: اعتماد بین سازمانی و فناوری اطلاعات (IT)، به عنوان متغیرهای مستقل که بر نتایج ارزیابی تاثیر می گذارند, تشریح می کند: عملکرد و کاهش هزینه های معامله. نظریه حکمرانی رابطه ای یا ارتباطی، که تصمیم گیری مشترک را تسهیل می کند، نقش مرکزی بین منابع و معیارهای سنجش نتیجه ایفا می کند. داده های جمع آوری شده از 167 مدیر خرید و مدیر زنجیر, پشتیبانی قوی از مدل تحقیق ما تأمین می کند. یافته های ما باید به محققان و متخصصان کمک کند تا به یک درک کامل و شفاف از مکانیزم های مربوطه که با آنها, منابع مشارکتی، تاثیرات مثبتی بر نتایج زنجیره تامین داشته باشند برسند.

1. مقدمه   

           دو منبع مشارکت مشترک: اعتماد و IT (فناوری اطلاعات) را می توان به عنوان دو اهرم اصلی در نظر گرفت که در ارتقاء به اشتراک گذاری و تصمیم گیری همکارانه در میان شرکا مفید هستند. تعدادی از مطالعات انجام شده, بر این دو عامل مهم در عملکرد زنجیره تامین (SC) تمرکز نموده اند (Ganesan، 1994؛ Rai، Patnayakuni & SET، 2006). محققان نشان داده اند که ساختارهای اداره امور (حکمرانی) می تواند در ارتباط با فناوری اطلاعات و اعتماد کار کنند و از طریق معیارهای سنجش نتیجه به موفقیت کلی این زنجیره کمک کنند: عملکرد و کاهش هزینه های معامله (TC) (Dehnen، Richardson، & Zmud، 2007؛ Grover، Teng، & Fiedler، 2002) این ساختار اداره امور که به عنوان اداره امور یا حکمرانی رابطه ای (RG) شناخته می شود، به این معنی است که گسترده رابطه بین شرکای SC اکیداً به ساختار سلسله مراتب یا بازار محدود نمی شود، بلکه یک قرارداد ضمنی, انعطاف پذیر، و رابطه مبتنی بر اعتماد و انتظار همکاری مداوم می باشد (Pilling، Crosby، & Jackson، 1994).

            مطالعات قبلی، تنها قسمت های پراکنده ای از این پدیده کلی را کاوش نموده اند و از این طریق پیوندهای مهم در حضور دیگر عوامل تاثیرگذار را نادیده گرفته اند. ما در پی توسعه و اعتبارسنجی یک مدل منسجم تر هستیم که روابط پیچیده در میان مجموعه ای از سه عامل را در بر گیرد: ادغام IT، اعتماد، RG و ارتباط آنها با معیارهای SC: عملکرد SC و کاهش در TC (شکل 1) .

             ما دو هدف گسترده تحقیقاتی داریم. اولاً، تأثیر مستقیم ادغام فناوری اطلاعات، اعتماد، RG بر نتایج دوگانهSC را بررسی می کنیم: عملکرد و کاهش در TC. دوم، و مهمتر از همه، ما به دنبال اعتبارسنجی یک مجموعه پیچیده از روابط نظری هستیم که از طریق آن, ادغام و اعتماد IT تاثیر خود را بر نتایج SC می گذارند. این روابط در هم تنیده که به طور برجسته نقش RG را دارند, بر اساس نظریه ها و مطالعات قبلی (شکل 1) هستند.

2. مبانی نظری

            در این مطالعه، نوشته های تحقیق متنوعی درباره SCs را ترکیب و ادغام می کنیم، به این معنا که این مطالعه پنج عامل برجسته را مرتبط می کند: یکپارچه سازی فناوری اطلاعات (IT), اعتماد بین سازمانی (TR), اداره امور به صورت رابطه ای (RG), هزینه معامله (TC) و عملکرد SC  (PE). مدل این تحقیق (نگاه کنید به شکل 1) برای توضیح روابط پیچیده بین این عوامل توسعه داده شده است.

2.1 منبع مشترک زنجیره تامین: یکپارچگی فناوری اطلاعات (IT)

             یک سیستم اطلاعاتی بین سازمانی (IOIS), یک کاربرد از IT در سطح واحد اقتصادی است که به بازسازی تعاملات با شرکای تجاری کمک می کند (Sun & Teng، 2012). سیستم های اطلاعاتی بین سازمانی, نقش مهمی در تسهیل و توانمندسازی همکاری سازمانی بین سازمانی ایفا می کنند، زیرا شرکت ها در منابع مشترک برای مدیریت سیستم های ادغام شده به طور فزاینده پیچیده سرمایه گذاری می کنند (Aleksic-Miric، 2014؛ Chi & Holsapple، 2005؛ Konsynski & Tiwana، 2004 ؛ تلوری و سیلبرمن، 2000). در یک محیط زنجیره تأمین، عمق و گستردگی ادغام IT بین شرکا، ارتباطات به واسطه رایانه ها، فرایندها، اشتراک گذاری، نظارت، هماهنگی و تصمیم گیری مشترک را تحت پوشش قرار می دهد.

            سطح ادغام در چنین سیستم ها با واسطه کامپیوتری می تواند موجب تسهیل مشارکت های ارزش افزوده، کاهش هزینه ها و تأثیرگذاری بر ساختارهای مشارکتی شود (Grover et al.، 2002). چنین عمق یکپارچگی، تصمیم گیری مشترک، خودکارسازی رویه های مبادله و اسناد، و به اشتراک گذاری برنامه ها و پایگاه های داده و غیره، بین شرکا را تسهیل می کند. نظریه IT به مدت طولانی برای کاهش عدم قطعیت و ارتقای توانایی پردازش اطلاعات سازمان ها (Daft & Lengel، 1986) به وجود آمده است. برای محیط معمول معامله ای در یک زنجیره تأمین که از فرصت گرایی و متعاقباً TC پیروی می کند، ادغام فناوری اطلاعات می تواند برای افزایش قابلیت های پردازش اطلاعات تعاملی مشترک و بهبود مدیریت این TC ها استفاده شود. برای مثال، با کارایی و خودکارسازی بیشتر در فعالیت های روتین تبادل، مدیران می توانند توجه بیشتری به فعالیت های همکاری با شرکای SC داشته باشند (Bensaou، 1997).

2.2 منبع مشترک زنجیره تامین: اعتماد بین سازمانی (TR)

          اعتماد یک مقوله کلیدی در روابط بین سازمانی است (Talay & Akdeniz، 2014). برخلاف ادغام فناوری اطلاعات، اعتماد یک مقوله شناختی است؛ یک تکنیک قدیمی که قبل از ظهور فناوری, به مدت طولانی بر بر روابط تأثیر می گذاشت. اعتماد (TR) بدین صورت تعریف می شود: (1) اطمینان و پیش بینی پذیری انتظارات یک فرد در مورد رفتار فرد دیگر (Zaher، McEvily، & Perron، 1998)، و (2) یک باور مشترک که شخص دیگر, با توجه به تعهدات, تلاش هایی با حسن نیت در رفتار انجام می دهد، صادق است و حتی زمانی که فرصت در دسترس باشد، زیاده خواهی نمی کند (Cummings & Bromiley، 1996). در سطح بین سازمانی، اعتماد بین سازمانی می تواند به عنوان محدوده اعتماد به سازمان شریک توسط اعضای سازمان کانونی تعریف شود (Zaheer et al.، 1998).

           برای SCها، بهینه سازی جمعی، همراه با به اشتراک گذاری و همکاری، کلید موفقیت است. بنابراین اعتماد میان شرکای IOIS ضروری است. با این حال، شرکت ها از اشتراک اطلاعات در مرزهای سازمانی مراقبت می کنند. به غیر از درگیری های آشکار بین شرکت کنندگان، مسائلی نظیر تلاش ها برای تسلط، برخورد شخصیت ها، ناسازگاری فرهنگی و ارزش های سازمانی، ارتباطات نامناسب و خیانت نیز می تواند موجب از بین بردن این اتحادها شوند (Mentzer، Foggin، Golicic، 2000). یکی از راه حل های این چالش ها این است که سطح بالایی از اعتماد میان شرکا پرورش یابد، زیرا مشخص شده است که عدم وجود آن مانع ارتباط روابط خوب SC ها (Moberg، Speh، Freese، 2003) می باشد.

نمونه متن انگلیسی مقاله

Abstract

        Challenged by competitive pressures, and enabled by information technologies (IT), organizations are forming strategic partnerships that share, collaborate, and make collective decisions across the supply chain (SC). To study this phenomenon, researchers have focused on one or some of these five salient factors: Information Technology Integration (IT), Inter-organizational Trust (TR), Relational Governance (RG), Transaction Cost (TC), and Supply Chain Performance (PE). In this study, we develop a research model that includes all these five factors by synthesizing and integrating theoretical perspectives: transaction cost economics, and relational governance. Our theoretical model clarifies the intricate relationships between the five factors by positioning two common resources for the supply chain: Interorganizational Trust and IT, as the independent variables that influence outcome measures: performance, and reduction in transaction costs. Relational governance, which facilitates joint decision making, is theorized as playing a central role between the resources and the outcome measures. Data collected from 167 purchasing and supply chain managers provides strong support to our research model. Our findings should help researchers as well as practitioners to develop a more complete and transparent understanding of the relevant mechanisms with which the partnership resources, exert their beneficial effects on supply chain outcomes.

1. Introduction

          The two joint partnership resources: Trust and IT (Information Technology), may be viewed as two principle levers helping to promote sharing and collaborative decision making among partners. A number of research studies have focused on these two important factors in supply chain (SC) performance (Ganesan, 1994; Rai, Patnayakuni, & Seth, 2006). Researchers have shown that governance structures may work in conjunction with IT and trust and contribute to the overall success of the chain through outcome measures: Performance and reduction in Transaction Cost (TC) (Dehning, Richardson, & Zmud, 2007; Grover, Teng, & Fiedler, 2002) This governance structure, known as relational governance (RG), refers to the extent that the relationship between SC partners is not strictly limited to hierarchy or market structure, but rather a flexible, implicit “relational contract” based on trust and mutual expectation of continued cooperation (Pilling, Crosby, & Jackson, 1994).

          Previous studies, explore only fragmented parts of the whole phenomenon thereby missing crucial links in the presence of other influential factors. We seek to develop and validate a more integrated model that captures the intricate relationships among a set of three factors: IT integration, trust, RG, and their relationship with SC outcome measures: SC Performance and reduction in TC (Fig. 1).

           We have two broad research objectives. First, we examine the direct influence of IT integration, trust, RG on SC dyad outcomes: Performance and reduction in TC. Second, and more importantly, we seek to validate an intricate web of theoretical relationships through which IT integration and trust exert their influence on SC outcomes. These interlocking relationships, prominently featuring the role of RG, are based on theories and previous studies (Fig. 1).

2. Theoretical bases

          In this study, we synthesize and integrate the diverse research literature on SCs as it relates to these five salient factors: Information Technology Integration (IT), Inter-organizational Trust (TR), Relational Governance (RG), Transaction Cost (TC), and SC Performance (PE). The research model (see Fig. 1) is developed to elucidate the intricate relationships between these factors.

2.1. Supply chain joint resource: Information Technology Integration (IT)

         An Inter-organizational Information System (IOIS) is an application of enterprise level IT that helps restructure interactions with business partners (Sun & Teng, 2012). Inter-organizational Information Systems are assuming an increasing role in facilitating and enabling Inter-organizational collaboration as companies invest in joint resources to manage increasingly complex merged systems (Aleksic-Mirc, 2014; Chi & Holsapple, 2005; Konsynski & Tiwana, 2004; Talluri & Silberman, 2000). In a supply chain environment, the depth and breadth of IT integration between partners, covers computer mediated communications, processes, sharing, monitoring, coordination and joint decision making.

         The level of integration in such computer mediated systems is capable of facilitating value added partnerships, reducing costs, and influencing partnership structures (Grover et al., 2002). Such depth facilitates collaborative decision making, automation of exchange procedures and documents, and the sharing of applications and databases, etc, between the partners. IT has long been theorized to reduce uncertainty and enhance organizations' information processing capability (Daft & Lengel, 1986). For the typical transactional environment in a Supply Chain that is laden with opportunism and the consequent TC, IT integration can be used to enhance collaborative inter-organizational information processing capabilities and improve the management of these TC. For example, with higher efficiency and automation in routine exchange activities, managers may afford more attention to cooperative activities with SC partners (Bensaou, 1997).

2.2. Supply chain joint resource: inter-organizational trust (TR)

         Trust is a key construct in Inter-organizational relationships (Talay & Akdeniz, 2014). Unlike IT integration, trust is a cognitive construct; an age old technique that influenced relationships long before the advent of technology. Trust (TR) is defined by: (1) confidence or predictability in one's expectations about another's behavior (Zaheer, McEvily, & Perrone, 1998), and (2) a common belief that another individual makes good-faith efforts to behave according to commitments, is honest and does not take excessive advantage of another even when the opportunity is available (Cummings & Bromiley, 1996). At the inter-organizational level, Inter-organizational trust can be defined as the extent of trust placed in the partner organization by the members of a focal organization (Zaheer et al., 1998).

         For SCs, collective optimization, with sharing and cooperation is key to success. Therefore, trust between IOIS partners is essential. However, firms are wary of sharing information across organizational boundaries. Apart from the obvious conflict between participants, issues such as quests for dominance, clash of personalities, incompatibility of organizational culture and values, inadequate communication and betrayal can also underlie the demise of these alliances (Mentzer, Foggin, & Golicic, 2000). One solution to the above mentioned challenges, is to foster higher level of trust between partners, lack of which was found to be a barrier to good SC relationships (Moberg, Speh, & Freese, 2003)

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده

1. مقدمه   

2. مبانی نظری

2.1 منبع مشترک زنجیره تامین: یکپارچگی فناوری اطلاعات (IT)

2.2 منبع مشترک زنجیره تامین: اعتماد بین سازمانی (TR)

2.3 ساختار رابطه زنجیره تامین: اداره امور رابطه ای (RG)

2.4 نتیجه زنجیره تامین: عملکرد (PE)

2.5 نتیجه زنجیره تامین: کاهش هزینه های معامله (TC)

3. مدل تحقیق و فرضیه

3.1 نقش ادغام IT (IT)

3.2 نقش اعتماد بین سازمانی (TR)

3.3 نقش حاکمیت رابطه ای (RG)

4. روش تحقیق و داده ها

4.1 اندازه گیری الگو

4.2 منبع داده و مشخصات نمونه

5. تجزیه و تحلیل داده ها

5.1 روش های تحلیل

5.2 مدل اندازه گیری

5.3 آزمایش فرضیه

6. بحث و بررسی

6.1 ادغام فناوری اطلاعات

6.2 اعتماد بین سازمانی

6.3 حکمرانی رابطه ای

6.4 پیامدها برای عمل

6.5 محدودیت ها و مطالعات آینده

منابع

فهرست مطالب (انگلیسی)

Abstract

1. Introduction

2. Theoretical bases

2.1. Supply chain joint resource: Information Technology Integration (IT)

2.2. Supply chain joint resource: inter-organizational trust (TR)

2.3. Supply chain relationship structure: relational governance (RG)

2.4. Supply chain outcome: performance (PE)

2.5. Supply chain outcome: reduction in transaction costs (TC)

3. Research model and hypothesis

3.1. Role of IT integration (IT)

3.2. Role of inter-organizational trust (TR)

3.3. Role of relational governance (RG)

4. Research method and data

4.1. Construct measurement

4.2. Data source and sample characteristics

5. Data analysis

5.1. Analysis methods

5.2. Measurement model

5.3. Hypothesis testing

6. Discussion

6.1. Information Technology Integration

6.2. Inter-organizational trust

6.3. Relational governance

6.4. Implications for practice

6.5. Limitations and future studies

References

دانلود رایگان مقاله ارتقا نتایج زنجیره تامین از طریق فناوری اطلاعات و اعتماد
مشاهده خریدهای قبلی
مقالات مشابه
نماد اعتماد الکترونیکی
پیوندها