دانلود رایگان مقاله بررسی ترکیب پایداری و مدیریت زنجیره تامین
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله بررسی ترکیب پایداری و مدیریت زنجیره تامین

عنوان فارسی مقاله: بررسی ترکیب پایداری و مدیریت زنجیره تامین: وضعیت فعلی و فرصت‌ ها برای تحقیقات آینده
عنوان انگلیسی مقاله: Exploring the integration of sustainability and supply chain management Current state and opportunities for future inquiry
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) (ترجمه به صورت خلاصه انجام شده است)
مجله/کنفرانس: مجله بین المللی توزیع فیزیکی و مدیریت لجستیک - International Journal of Physical Distribution & Logistics Management
رشته های تحصیلی مرتبط: مهندسی صنایع - مدیریت
گرایش های تحصیلی مرتبط: لجستیک و زنجیره تامین - مدیریت بازرگانی - مدیریت اجرایی
کلمات کلیدی فارسی: پایداری - مدیریت زنجیره تامین - مروری بر ادبیات موضوع - خط سه گانه پایین - توسعه پایدار
کلمات کلیدی انگلیسی: Sustainability - Supply chain management - Literature review - Triple bottom line - Sustainable development
نوع نگارش مقاله: مرور ادبیات (Literature Review)
نمایه: Scopus - Master Journals List - JCR
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1108/09600031311293237
لینک سایت مرجع: https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/09600031311293237/full/html
دانشگاه: موسسه لجستیک تجاری و مدیریت عمومی، دانشگاه صنعتی هامبورگ، هامبورگ، آلمان
صفحات مقاله انگلیسی: 23
صفحات مقاله فارسی: 24
ناشر: امرالد - Emeraldinsight
نوع ارائه مقاله: ژورنال
نوع مقاله: ISI
سال انتشار مقاله: 2013
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
شناسه ISSN: 0960-0035
کد محصول: F2419
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده 


هدف : هدف از این مقاله، بررسی تحقیقات موجود و تحقیقات آکادمیک مربوط به مفهوم مدیریت زنجیره پایدار می باشد. 


طراحی/ روش شناسی/ رویکرد : محققان بیشتر به بررسی ادبیات مربوط به ( پایداری ) و ( مدیریت زنجیره تامین ) پرداخته اند. این ادبیات به کمک ماتریس طبقه بندی، دسته بندی شده اند تا بررسی های اخیر را در سه دسته ( لجستیک/ مدیریت زنجیره تامین، عملکرد/ مدیریت تولید و مدیریت اجتماعی/ محیطی) طبقه بندی کند. آنالیز انجام شده در این مقاله نیز به فرصت های تحقیقاتی آتی در این زمینه اشاره خواهد کرد.


یافته ها : یافته ها نشان می دهند که ادبیات موجود بیشتر بر روی پایداری و ابعاد زنجیره تامین تمرکز می کنند. به علاوه پیشنهاد یافته ها، پیدایش گروهی از برنامه ها در بعد منحصر به فرد مانند لجیستیک سبز در بعد محیطی و همچنین دسته ای از برنامه ها که نسبت به ابعاد ثابت هستند می باشد. این آنالیز، پایه گذار زمینه های متعددی برای تحقیقات آتی خواهد بود. 


ابتکار/ ارزش : این مقاله به افزایش اطلاعات ما در زمینه پایداری که وابسته به مدیریت زنجیره تامین می باشد، کمک خواهد کرد. در این مقاله از روش خط سه گانه پایین استفاده می شود و از المان های مدیریت زنجیره تامین استفاده خواهد شد که قبلا در ادبیات موضوع به آنها اشاره شده است و از آن برای طبقه بندی ادبیات موضوع به صورت سیستماتیک استفاده می شود. 

 

معرفی


             امروزه آگاهی مدیران درباره مسئولیت اجتماعی و محیطی شرکتشان در حال افزایش است. چند موضوع مهم در زمینه زنجیره تامین باید در نظر گرفته شوند تا یه صورت موثر و کارا، این مسئولیت ها را به انجام برسانند. در نتیجه مدیران به دنبال راه هایی برای موفقیت در این گونه مسئولیت ها می باشند تا بتوانند ابزارهایی را که می توانند انها را در این زمینه یاری کنند، توسعه داده و مکانیزمی را پایه گذاری کنند تا اهداف آنها را در مورد پایداری با سایر اجزاء زنجیره تامین به صورت اقتصادی دنبال کند. با وجود اینکه تحقیقات آکادمیک فراوانی در زمینه مدیریت زنجیره تامین پایدار ( SCM ) در دو دهه اخیر انجام شده است، این تحقیقات باید به شیوه ای ادامه یابند که مشکلات اساسی در زمینه زنجیره تامین را برطرف کنند.


           زمینه و مفهوم SCM، ارتباطی ذاتی با مفهوم پایداری داشته و بیان می کند که مفاهیم پایداری، سودآوری محرک های کاربردی و ارتباط آنها با مردم و محیطی که در ان زندگی می کنیم را در بر می گیرد. این ارتباط طبیعی، فرصت مناسبی را در اختیار محققین زمینه زنجیره تامین قرار می دهد تا اختلاف اجتماعی عمیقی در کارشان ایجاد کنند. با وجود اینکه اصول و تئوری های مدیریتی وابسته به زنجیره تامین پایدار، در حال توسعه می باشند، نیاز است که بدانیم در این زمینه، در حال حاضر در کجا قرار داریم و به کجا می رویم.


           ادبیات موجود در زمینه SCM پایدار، شامل موضوعات متنوعی مانند خرید سبز، بازتولید، مدیریت امنیت، گواهی تامین کننده، و لجستیک معکوس می باشد. همچنین تا به امروز، اغلب این تحقیقات بر جنبه فردی پایداری تمرکز کرده اند و تحقیقاتی که به بررسی چندین بعد پرداخته اند، ابسیار کم می باشند. برای مثال، جامعه محققین، به جنبه های محیطی پایداری نسبت به سایر اجزاء آن بیشتر تاکید داشته اند( لهتونن-2004). به علاوه این مورد در ادبیات موجود، درصد زیادی از مقالات تئوری/ مفهومی را به خود اختصاص داده است( سئورینگ-2004 ). می توان گفت این موضوع، اساس تحقیقات این زمینه را پایه گذاری کرده است. در نتیجه هدف اصلی این مقاله، مروری سیستماتیک بر توسعه تحقیقات در زمینه پایداری و SCM می باشد تا بتوان زمینه های تحقیق در آینده را مشخص نمود.


            در کل این مقاله به صورت زیر سازماندهی شده است: ابتدا تعریفی از SCM بر پایه مکان زنجیره تامین محلی (GSCF) ارائه و اجزائ کلی آن مشخص شده است. در بخش دوم، پایداری با استفاده از روش خط سه گانه پایین بررسی می شود تا میزان پایداری در یک زنجیره تامین براورد شود. در بخش سوم، روش ها و نتایج طبقه بندی سیستماتیک حاصل از ادبیات موجود، در سه دسته ( لجستیک/SCM، عملکرد/ مدیریت تولید و مدیریت محیطی / اجتماعی ) و در چهار دوره زمانی ( 1995-1998، 1992-2002، 2003-2006 و 2007-2010) شرح داده می شوند. سپس فرصت های تحقیقاتی با توجه به آنالیز ماتریس طبقه بندی ارائه شده و در نهایت به نتایج حاصل از بررسی اشاره خواهد شد.

 

اجزاء SCM


           عبارت ( زنجیره تامین ) در دهه 80 وارد طبقه بندی موجود شد. هدف زنجیره تامین، تولید ارزش به شکل محصول یا سرویس می باشد که به مشتری ارائه می شود. زنجیره های تامین به صورت زنجیره های خطی نیستند و ارتباطات آنها نسبتا پیچیده می باشد.

یک زنجیره تامین، شبکه ای از سازمان هاست که با ارتباطات جریان بالا و جریان پایین به یکدیگر وصل شده اند تا به شکل محصول یا سرویس، تولید ارزش کرده و به دست مشتری برسانند( کریستوفر-1998).


           شکل 1 نشان دهنده ساختار شبکه زنجیره تامین برای یک تولید کننده با دو ردیف تامین کننده و دو ردیف مشتری می باشد. عبارت SCM برای اولین بار در سال 1980 ( الیور-وبر ) استفاده شد. با این وجود، محققین تعریف های متعددی را برای آن ارائه کرده اند( منترز-2001).


           تعریف SCM در این مقاله به صورت زیر می باشد: ترکیب فرایندهای اصلی تجاری شامل مصرف کننده و تامین کننده، که موجب فراهم کردن محصول، سرویس و اطلاعات شده و آن را به صورت ارزش به مشتری عرضه می کند. این تعریف در تحقیقات بسیار مفید می باشد زیرا که فعالیت های SCM را به صورت کاربردی و قطعی نشان می دهد. این امر نیز بسیار مهم خواهد بود، زیرا که بررسی یکپارچگی در پایداری SCM نه تنها بر فرایندهای تجاری متنوع و فعالیت ها در یک شرکت متمرکز می شود، بلکه عملکرد قسمتهای مختلف و ارتباط بین آنها را نیز بررسی می کند.


           همانند تنوع تعریف ها برای SCM، چهارچوب های مدیریتی رقابتی توسعه یافته اند تا ساختاری را برای سازمان دهی و استانداردسازی فرایندها در زنجیره تامین ایجاد کنند(موبرگ و همکاران). همچنین چهارچوب GSCF نیز به عنوان اساس آنالیز SCM در نظر گرفته می شود.


          چهارچوب GSCF شامل سه عضو وابسته می باشد : ساختار شبکه، فرایند تجاری و اجزاء مدیریتی( لامبرت 2008). ساختار شبکه شامل اعضاء و ارتباط آنها می باشد. فرایند های تجاری، فعالیت هایی هستند که موجب تولید یک خروجی خاص به صورت ارزش شده و در اختیار مشتری قرار می گیرد. اجزاء مدیریتی را می توان همان روش های مدیریتی نامید که توسط آنها، فرایندهای تجاری یکپارچه می شوند. این اجزاء موجب ایجاد ماتریس طبقه بندی شده و تحقیقات آتی را جهت دهی می کند که بر روی یکپارچگی، پایداری و SCM  متمرکز می شوند.

نمونه متن انگلیسی مقاله

Abstract

Purpose – The aim of this paper is to provide a snapshot of the existing research and suggest potential opportunities for academic inquiry related to the concept of sustainable supply chain management.

Design/methodology/approach – The researchers review the extant literature at the intersection of “sustainability” and “supply chain management”. This literature is subsequently categorized with the aid of a classification matrix derived from the literature in order to review the current state of thought development across three distinct disciplines (logistics/supply chain management, operations/production management and social/environmental management). The analysis suggests future research opportunities in this area.

Findings – The findings indicate that the existing literature is primarily focused on individual sustainability and supply chain dimensions rather than taking a more integrated approach. In addition, the findings suggest both the emergence of a group of themes within an individual dimension, such as green logistics within the environmental dimension as well as a set of themes that are consistent across dimensions. The analysis establishes several areas of opportunity for future inquiry.

Originality/value – The paper contributes to our knowledge on sustainability as it relates to supply chain management by using the triple bottom line approach and supply chain management elements that had been previously established in literature as a means to classify extant literature in this space and identify specific research opportunities in a systematic manner.

Introduction

           There is an increasing realization by managers that their company’s social and environmental accountabilities do not fall solely under the control of any individual organization; multiple entities across supply chains must be involved to efficiently and effectively fulfill these societal responsibilities. As a result, managers are looking to identify ways to successfully meet these responsibilities, develop relevant tools that they can use to assist their efforts, and establish mechanisms for pursuing their sustainability goals in coordination with other members of their supply chain in an economically viable manner. While academic research related to sustainable supply chain management (SCM) has emerged over the past two decades, academic inquiry must continue to evolve in ways that help supply chain managers meet these critical challenges.

           The field of SCM has an inherent connection to sustainability, and it has been recognized that the concept of sustainability extends to both the operational drivers of profitability and their relationship to people and the environment we all live in. This natural relationship gives supply chain researchers exciting opportunities to make a profound societal difference through their work. As management principles and theories associated with sustainable supply chains continue to develop, there is a need to examine where we have been and consider where we should be going as we move forward.

           The extant literature on sustainable SCM contains studies on a diverse set of topics such as green purchasing, purchasing ethics, remanufacturing, safety management, supplier certification, carbon footprint and reverse logistics. However, to date, much of this research has been focused on individual aspects of sustainability; studies that examine multiple dimensions are the exception. For example, it has been established that the research community has placed much more emphasis on the environmental as compared to other aspects of sustainability (Lehtonen, 2004). In addition, the extant literature has been characterized by a large percentage of papers that are theoretical/conceptual in nature as well as having a large percentage of studies-based on case analysis (Seuring, 2004). This is not to be unexpected given the stage of development of this research stream. Thus, a primary goal of this manuscript is to systematically review the development of research focused on the integration of sustainability and SCM in order to propose future research opportunities.

           The manuscript is organized as follows. First, a conceptualization of SCM-based on the work of the global supply chain forum (GSCF) is presented and elements of the framework are established. Second, the area of sustainability is examined with a particular focus on using the triple bottom line (3BL) approach to evaluate sustainability efforts in a supply chain context. Third, the methods and results of a systematic classification of the existing literature within leading journals across three disciplines (logistics/SCM, operations/production management, and social/environmental management) during four distinct time periods (1995-1998, 1999-2002, 2003-2006, and 2007-2010) are described. Next, research opportunities are proposed based on an analysis of the classification matrix. Finally, conclusions are drawn based on the results of the study.

Elements of SCM

           The term “supply chain” has been a focus of organizations ever since its inception in the early 1980’s (Harland, 1997). The objective of a supply chain is to produce value in the form of products and services that are delivered to a customer. Supply chains are not linear chains, but rather complex relationship networks. According to this network-oriented view, a supply chain is:

[...] a network of organizations that are linked through upstream and downstream relationships in the different processes and activities that produce value in the form of products and services in the hands of the ultimate customer (Christopher, 1998).

          Figure 1 shows the supply chain network structure of a manufacturer with two tiers of suppliers and two tiers of customers.The related term SCM was introduced in the early 1980’s (Oliver and Webber, 1992). However, since its introduction researchers have proposed a variety of competing definitions for “SCM” (Mentzer et al., 2001). For the purposes of this article, SCM is defined as:

[...] the integration of key business processes from end-user through original suppliers that provides products, services, and information that add value for customers and other stakeholders (Lambert, 2008).

           This definition is very useful for the current study because it emphasizes SCM activities in a cross-functional and cross-firm manner. This is essential because an examination of the integration of sustainability concepts into SCM concerns not only diverse business processes and activities across functional silos within a single company, but also cooperation between parties across the network of relationships that form a supply chain.

           Similar to the diversity of definitions for SCM, competing managerial frameworks have been developed to create a structure for organizing and standardizing processes used to manage the supply chain (Moberg et al., 2008). While multiple perspectives exist in the literature, the GSCF framework for SCM serves as the basis of analysis for the current study. This framework has been implemented within major corporations, thus providing face validity for its applicability across both academics and practitioner groups (Lambert et al., 2005).

          The GSCF framework consists of three closely inter-related elements: network structure, business processes and management components (Lambert, 2008). The network structure is comprised of the member firms and the links between these firms. Business processes are the activities that produce a specific output of value to the customer. The management components are the managerial methods by which the business processes are integrated and managed across the supply chain. In this framework, the business processes cut across the different functions within the firm and also across other firms within the supply chain (Ellram et al., 2004; Mortensen and Lemoine, 2008; Lambert, 2008). The establishment of these elements serves as a basis for a proposed classification matrix that can be used to provide direction as to future research opportunities focused on the integration of sustainability and SCM (Figure 2).

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده 
معرفی
اجزاء SCM
فرایندهای تجاری
ساختار شبکه
اجزاء مدیریتی
ابعاد پایداری
محیطی
اقتصادی
مروری بر ادبیات قبلی موضوع
روش تحقیق
یافته ها 
فرصت هایی برای تحقیقات آتی
نتیجه گیری
منابع

فهرست مطالب (انگلیسی)

Abstract
Introduction
Elements of SCM
Business processes
Network structure
Management components
Dimensions of sustainability
Environmental
Economic
Previous literature reviews
Research methodology
Findings
Opportunities for future research
Conclusions
References

محتوای این محصول:
دانلود رایگان مقاله بررسی ترکیب پایداری و مدیریت زنجیره تامین با فرمت pdf و ورد ترجمه به همراه اصل مقاله به زبان انگلیسی
بدون دیدگاه