دانلود رایگان مقاله تاثیر سرمایه انسانی و استراتژی های رقابتی
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله تاثیر سرمایه انسانی و استراتژی های رقابتی

عنوان فارسی مقاله: تاثیر سرمایه انسانی و استراتژی های رقابتی در مقابل عملکرد مالی شرکت های کوچک و متوسط
عنوان انگلیسی مقاله: Effect Of Human Capital And Competitive Strategies Against The Financial Performance Of Small And Medium Enterprises
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
مجله/کنفرانس: مجله بین المللی تحقیقات علمی و فناوری - INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENTIFIC & TECHNOLOGY RESEARCH
رشته های تحصیلی مرتبط: مدیریت - اقتصاد
گرایش های تحصیلی مرتبط: مدیریت دانش - مدیریت مالی - مدیریت کسب و کار - مدیریت بازرگانی -مدیریت اجرایی - مدیریت عملکرد - مدیریت استراتژیک - اقتصاد مالی
کلمات کلیدی فارسی: سرمایه انسانی - استراتژی های رقابتی - عملکرد مالی
کلمات کلیدی انگلیسی: human capital - competitive strategies - financial performance
نوع نگارش مقاله: مقاله پژوهشی (Research Article)
دانشگاه: گروه حسابداری، دانشکده اقتصاد و بازرگانی، دانشگاه ریاو، اندونزی
صفحات مقاله انگلیسی: 7
صفحات مقاله فارسی: 13
ناشر: Ijstr
نوع ارائه مقاله: ژورنال
سال انتشار مقاله: 2019
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
کد محصول: F2275
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده

           هدف این پژوهش، تجزیه و تحلیل تاثیر سرمایه انسانی بر عملکرد مالی، تاثیر سرمایه انسانی بر استراتژی های رقابتی و تاثیر استراتژی‌ های رقابتی بر عملکرد مالی است. این نمونه ها متشکل از ۶۸ مدیر در شرکت های کوچک و متوسط (SME) در استان ریائو می باشند که درگیر در بخش تولید هستند. نتایج با استفاده از تحلیل مسیر نشان می دهند که سرمایه انسانی تاثیری بر عملکرد مالی و استراتژی های رقابتی دارد. استراتژی های رقابتی اثری بر عملکرد مالی دارند. سرمایه انسانی برای انتخاب استراتژی رقابتیِ مناسب مهم است. انتخاب استراتژی رقابتیِ مناسب، عملکرد مالی را بهبود می دهد. انتخاب استراتژی رقابتی مناسب، برای ایجاد استراتژی ها و محصولات متنوع ضروری است. زمانی که شرکت های کوچک و متوسط بر حوزه های خاصی تمرکز می کنند، بهبود عملکرد مالی با رشد دارایی های صنعتی منعکس می شود.

مقدمه

          شرکت های کوچک و متوسط (SME ها) به طور مداوم در حال رشد و توسعه هستند. با اینکه این شرکت ها کسب و کارهایی در مقیاس کوچک هستند، نقش آن ها در حمایت از اقتصاد و ایجاد مشاغل جدید بسیار قابل توجه است. استان ریائو منطقه ای با پتانسیل فراوان است و منابع طبیعی زیادی دارد، هم منابع زمینی و هم منابع دریایی. با توسعه سرمایه گذاری از سراسر اندونزی، ریائو را استانی در یکی از مناطق قرار دادمد. مزیت دیگر، جوی مساعد است که همیشه حفظ می‌شود، بنابراین وقتی سرمایه گذاران به این منطقه نگاه می کنند، در کسب وکار سرمایه گذاری خواهند کرد. پتانسیل ریائو با سرمایه‌گذاری بالا در منطقه نشان داده می شود. این امر را می توان با رشد اقتصادی دید که همیشه بالاتر از میانگین ملی است. رشد اقتصادی در این استان بسیار خوب است و افزایش رشد اقتصادی ادامه خواهد داشت. علاوه بر این، شرایط مساعد در ریائو یکی از مهم ترین دارایی ها در کمک به توسعه کسب وکار است. توانمندسازی شرکت های کوچک و متوسط، یکی از پایه های اقتصاد ریائو است. در سطح ملی، شرکت های کوچک و متوسط بیش از ۵۱.۲ میلیون واحد کسب وکار یا ۹۹.۹۸ درصد از کل مشارکت کنندگان اقتصادی را تشکیل می دهند و سهم آن ها در نیروی کار به ۹۷.۰۴ درصد از کل نیروی کار رسیده است.

          کسب و کارهای کوچک و متوسط در استان ریائو، در طول زمان به افزایش خود ادامه می دهند. آگاهی رو به رشد از کارآفرینی، یکی از عوامل اصلی این افزایش است. هر ساله رشد SME ها در استان ریائو، از ۵ تا ۱۰ درصد متغیر است. در سال ۲۰۱۶ تعداد شرکت های کوچک و متوسط در حوزه تجارت ۷۷،۱۵۶، در حوزه خدمات ۱۹،۶۵۶، در حوزه تولید 12,760 و در حوزه صنعت ۱۱،۳۲۰ بود. تعداد شرکت های کوچک و متوسط در شهر بنگکالیس، ۴۲،۰۲۹ بود. شرکت های کوچک و متوسط در شهر بنگکالیس در استان ریائو برای توسعه سالم به کمک مالی نیاز داشتند. در سال ۲۰۱۸ دولت استانی به دنبال تخصیص سرمایه کمکی به تعاونی ها بود. این سرمایه کمکی برای توانمند سازی شرکت های کوچک و متوسط ارائه شده تا بهره وری تجاری آن‌ ها افزایش پیدا کند. هریک از شرکت های کوچک و متوسط شهر بنگکالیس، 10 تا 200 میلیون روپیه ی اندونزی سرمایه دریافت کردند (ساری، ۲۰۱۶). 

          یک راه غلبه بر مشکلاتی که بر عملکرد مالی SME ها تاثیر می گذارد، بررسی مدیریت کسب وکار مبتنی بر منابع انسانی است(دیدگاه مبتنی بر منبع-RBV). با این مدیریت، شرکت می تواند شایستگی های ویژه ای را ایجاد کند (بارنی، ۱۹۹۱؛ گرانت، ۲۰۱۰). تئوری RBV بیان می کند که منابع و توانایی ها، اساس شکل گیری استراتژی هستند. استراتژی انتخاب شده باید شرکت را قادر سازد از شایستگی های محوری خود برای فرصت هایی که در محیط بیرونی وجود دارد، استفاده کند. مشکل این است که همه منابع و قابلیت های شرکت دارای پتانسیل لازم برای یک مزیت رقابتی پایدار هستند.

          مشکلات مختلفی وجود دارند که به طور کلی مربوط به انجام کسب وکار در SME هستند. مانعی که معمولا ایجاد می شود، پایداری چرخ اقتصادی جامعه محلی است، به ویژه در میان مناطقی که از لحاظ اقتصادی پایین تر هستند. مشکلات دیگری نیز وجود دارد، ازجمله تضمین دسترسی به سرمایه، مشکلات در بازاریابی، عدم راهنمایی و فقدان کمک از سوی دولت. در ارتباط با مدیریت SME ها، قانون شماره ۲۰ مربوط به شرکت های تجاریِ کوچک و متوسط است (۲۰۰۸). جنبه های زیادی در قانون اساسی وجود دارند که مربوط به نگرانی های عمومی هستند، از جمله جنبه های تامین مالی و تضمین که اغلب "دسترسی به سرمایه" برای SME ها نامیده می شوند.

           ارزیابی عملکرد مالی در شرکت های کوچک و متوسط بسیار مهم است چرا که این امر به حفظ حیات کسب وکار آن ها کمک می کند. شرکت های کوچک و متوسط با نگاه ساده به عملکرد مالیشان می توانند توسعه کسب وکار خود را توصیف کنند. مطالعاتی در زمینه SME ها که عملکرد مالی عمومی را اندازه گیری می کنند، با سودآوری ارزیابی شدند. مطالعاتی که از مفهوم نفوذ مستقیم سرمایه انسانی بر عملکرد مالی حمایت می کنند عبارتند از ناهکاتا (2007)، پیری (2011) و كيليكمن و همکاران (2018). مدیریت شایستگی های خاص شرکت را می توان ایجاد کرد (گرانت، ۲۰۱۰). لیتنر (2001) و آردیانا و همكاران (2010) هیچ اثری از سرمایه انسانی بر عملکرد مالی نشان نمی دهند. پرادی و کنایی (2011) و سامپورنو (2010) از این مفهوم حمایت می کنند که سرمایه انسانی بر استراتژی رقابتی تاثیر می گذارد. تحقیقات فینی و همکاران (2005)، آمواکو-گیمپا (2008)، کنگ و تامپسون (2009) و موچتولیفه (2008) نشان می دهند که سرمایه انسانی تاثیری بر استراتژی های رقابتی ندارد. به گفته فینی و همکاران (۲۰۰۵)، بین استراتژی های رقابتی و عملکرد مالی تاثیری وجود دارد. در حالی که تحقیقات موزیاروفا (۲۰۰۴) نشان داد که  استراتژی های رقابتی هیچ اثری بر عملکرد مالی ندارد.

          تفاوت این تحقیق با تحقیقات قبلی، سنجش عملکرد SME ها با توجه به نظریه RBV است، به خصوص براساس سرمایه گذاری های دارایی‌های نامشهود، یعنی سرمایه انسانی و انتخاب استراتژی های رقابتی. تغییر در نتایج تحقیقات قبلی نیز مورد توجه قرار گرفتند. این مشاهدات یک شکاف تحقیقاتی را برجسته نمودند و بنابراین انگیزه ای برای محقق ایجاد کردند تا عملکرد مالی SME ها را تایید و درمود آن تحقیق کنند. تمرکز این تحقیق بر بررسی این موضوع بود که آیا از طریق سرمایه انسانی که به طور مستقیم یا توسط استراتژی های رقابتی هدایت می شوند، عملکرد مالی افزایش می یابد. هدف این پژوهش، تجزیه و تحلیل تاثیر سرمایه انسانی بر عملکرد مالی، تاثیر سرمایه انسانی بر استراتژی های رقابتی و تاثیر استراتژی های رقابتی بر عملکرد مالی است. نتایج نشان می دهد که سرمایه انسانی تاثیری بر عملکرد مالی و استراتژی های رقابتی دارد. استراتژی های رقابتی اثری بر عملکرد مالی دارند. سرمایه انسانی برای انتخاب استراتژی رقابتی مناسب مهم است. انتخاب استراتژی رقابتی مناسب، عملکرد مالی را بهبود می بخشد. انتخاب استراتژی رقابتی مناسب، در ایجاد استراتژی ها و محصولات متنوع ضروری است. زمانی که شرکت های کوچک و متوسط بر حوزه های خاصی تمرکز می کنند، بهبود عملکرد مالی با رشد دارایی های صنعتی منعکس می شود.

مروری بر ادبیات تحقیق

تئوری دیدگاه مبتنی بر منابع

           نگرانی درباره منابع شرکت با مقاله پنروز (۱۹۵۹) شروع شد. پنروز با درک اینکه شرکت دارای مجموعه و ترکیبی از منابع است، نحوه تاثیر فرآیندهای مدیریت داخلی بر رفتار یک شرکت را بررسی نمود. پنروز نظریه رشد شرکت را توسعه داد. تصورات پنروز تایید نمود که رشد شرکت محدود به فرصت هایی است که این فرصت ها تابعِ گروهی از منابع تولیدیِ تحت مالکیت شرکت هستند (بارنی، ۱۹۹۱). او همچنین توضیح داد که فرآیند یادگیری، دانش جدیدی ایجاد کرده و از طریق ترکیب منابع موجود، اساس رشد سازمانی را شکل داده است (آیزن هارتت و سانتوس، 2000).

          دیدگاه RBV روشی برای تحلیل و شناسایی مزیت های استراتژیک یک شرکت براساس بررسی ترکیب دارایی ها، تخصص، توانایی ها و دارایی های نامشهود است که مختص یک سازمان هستند. فرضیه اصلی RBV این است که شرکت ها اساسا متفاوت هستند، زیرا هر شرکت "مجموعه ای" از منابع منحصر به فرد دارد که به شکل دارایی های ملموس و غیر ملموس و قابلیت های سازمانی برای بهره برداری از این دارایی ها است. هر شرکت با استفاده از این منابع، شایستگی های خود را توسعه می دهد و زمانی که این شایستگی ها به خوبی توسعه یابند، منبع مزیت رقابتی شرکت هستند (پیرس و رابینسون، 2011).

نمونه متن انگلیسی مقاله

Abstract

          The purpose of this study is to analyze the effect of human capital on financial performance, the effect of human capital on competitive strategies and the influence of competitive strategies on financial performance. The samples consists of 68 SMEs managers in Province of Riau engaging in the manufacturing sector. The results using Path Analysis show that human capital have an effect on financial performance and on competitive strategies. Competitive strategies has an effect on financial performance. Human capital is important for choosing the right competitive strategy. The selection of the right competitive strategy improves financial performance. The selection of the right competitive strategy is necessary in the creation of strategies and of varied products. Improved financial performance is reflected by the growth of industrial assets and when SMEs focused on certain areas.

INTRODUCTION

         Small and Medium Enterprises (SMEs) are constantly growing and developing. Even though they are small scale businesses, their roles are very significant in supporting the economy and creating new jobs. The Province of Riau is an area with an abundant potential and has many natural resources, both land and maritime. Making it as the province one of the regions with investment developments from throughout Indonesia. Another advantage is the conducive atmosphere that is always maintained so when investors glance at this area they will invest in business capital. Riau's potential is demonstrated by high investment in the area. This can be seen from the economic growth which is always above the national average. The economic growth is very good and continues to increase. In addition, conducive conditions in Riau are one of the main assets in assisting the development of business. Empowerment of the SME sector is one of the pillars of Riau's economy. Nationally, SMEs accounted for more than 51.2 million business units or 99.98 percent of the total economic contributors and their contribution to the workforce reached 97.04 percent of the total workforce.

          Small and Medium Business contributors in the Province of Riau continue to increase over time. The growing awareness of becoming an entrepreneur is one of the main factors of this increase. Every year the growth of SMEs in the Province of Riau ranges from 5-10 percent. In 2016, The number of SMEs in Riau in the field of trade was 77,156, services field was 19,656, production field was 12,760, and industrial field was 11,320. The number of SMEs in Bengkalis Regency was 42,029. SMEs in Bengkalis Regency in the Province of Riau needed financial assistance to develop healthily. In 2018, the Provincial Government sought to allocate capital assistance to Cooperatives. The same assistance was given to empower SME’s so that their business productivity grew. Each SME received funds from the Bengkalis Regency Government ranging from IDR 10-IDR 200 million and Rp20 million. (Sari, 2016).

         One solution to overcome the problems that affects the SMEs financial performance is to look at human resource-based business management (Resource Based View - RBV). With this management the company is able to create special competencies (Barney, 1991; Grant, 2010). The RBV theory states that resources and capabilities are the basis for forming strategies. The chosen strategy must enable the company to use its core competencies for opportunities in its external environment. The problem is that not all resources and capabilities of the company have the potential to be a basis for a sustainable competitive advantage.

         There are various problems that are generally related to SMEs in carrying out their business. One obstacle that often arises is the sustainability of the economic wheel of the local community, especially in the middle to lower economic areas. Other problems are difficulties in guaranteeing access to capital, problems in marketing, lack of guidance and lack of assistance from the government. There relating to the management of SMEs, namely Law No. 20 concerning Business, Small and Medium Enterprises (2008). There are many aspects contained in the constitution, which are of public concern, including the aspects of financing and guarantees, which is often called “access to finance” for SMEs.

         Assessment of financial performance in SMEs is very important to complete as this helps to maintain the viability of its business. Small and medium-sized companies can describe the development of their business by looking at their simple financial performance. Studies on SMEs that measure general financial performance were assessed by profitability. Studies that support the concept of direct influence of human capital on financial performance were (Nahkata, 2007), (Pierre, 2011) and (Kilicman, et.al, 2018). The management of the company special competencies can be created (Grant, 2010). (Leitner, 2001) and (Ardiana et al, 2010), show no influence of human capital on financial performance. (Pribadi & Kanai, 2011), and (Sampurno, 2010) support the notion that human capital influenced competitive strategy. The research of (Finney et al., 2005), (Amoako-Gympah, 2008), (Kong and Thompson, 2009) and (Muchtolifah, 2008) show that human capital did not have an influence on competitive strategies. There is an influence between competitive strategies and financial performance, namely Finney et al. (2005). While the research of (Musyarofah, 2004) found there was no affect by competitive strategies on financial performance.

         The difference with previous research is the measurement of the performance of SMEs specifically based on intangible asset investments, namely human capital and the selection of competitive strategies with reference to the grand theory of RBV. Variations were also noted in previous research results. These observations highlighted a research gap and so then created motivation for the researcher to confirm and research further the financial performance of SMEs. The focus of this research was to see whether financial performance increased through human capital that was owned directly or mediated by competitive strategies. The purpose of this study is to analyze the effect of human capital on financial performance, the effect of human capital on competitive strategies and the influence of competitive strategies on financial performance. The results show that human capital have an effect on financial performance and on competitive strategies. Competitive strategies has an effect on financial performance. Human capital is important for choosing the right competitive strategy. The selection of the right competitive strategy improves financial performance. The selection of the right competitive strategy is necessary in the creation of strategies and of varied products. Improved financial performance is reflected by the growth of industrial assets and when SMEs focused on certain areas.

Literature Review

Resources Based View Theory

        Concern about company resources began with (Penrose, 1959). Penrose investigated how internal management processes influenced the behavior of a company by understanding that the company has a collection and combinations of resources. Penrose developed the theory of the growth of the firm. Penrose’s concept confirmed that company growth was limited by opportunities that existed as a function of a group of productive resources that were controlled / owned by the company (Barney, 1991). Penrose also explained that the learning process created new knowledge and formed the basis of organizational growth through combining existing resources (Eisenhardt & Santos, 2000).

        The RBV view is a method for analyzing and identifying the strategic advantages of a company based on a review of the combination of assets, expertise, capabilities, and intangible assets that are specific to an organization. The assumption underlying RBV is that companies differ fundamentally because each company has a "collection" of unique resources in the form of tangible and non-intangible assets and organizational capabilities to utilize these assets. Each company develops competencies from these resources and when it is well-developed, these competencies are a source of corporate competitive advantage (Pearce & Robinson, 2011).

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده

مقدمه

مروری بر ادبیات تحقیق

تئوری دیدگاه مبتنی بر منابع

سرمایه انسانی

استراتژی رقابتی

روش شناسی

نتایج

آزمایش تاثیرات مستقیم

بررسی اثرات غیر مستقیم

بحث و تبادل نظر

نتیجه گیری و پیشنهادات

نتیجه گیری

پیشنهادات 

منابع

فهرست مطالب (انگلیسی)

Abstract

INTRODUCTION

Literature Review

Resources Based View Theory

Human Capital

Competitive Strategy

Methodology

Results

Testing of Direct Effects

Testing of Indirect Effects

Discussion

Conclusion and Recommendation

Conclution

Recommendation

References