دانلود رایگان مقاله مزایای ترکیب تکنولوژی موبایل و سیستم های پاسخگویی مخاطبین
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله مزایای ترکیب تکنولوژی موبایل و سیستم های پاسخگویی مخاطبین

عنوان فارسی مقاله: مزایای ترکیب تکنولوژی موبایل و سیستم های پاسخگویی مخاطبین
عنوان انگلیسی مقاله: The advantages of combining mobile technology and audience response systems
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
مجله/کنفرانس: مجله آموزش حسابداری - Journal of Accounting Education
رشته های تحصیلی مرتبط: مدیریت - علوم تربیتی
گرایش های تحصیلی مرتبط: مدیریت تکنولوژی - نوآوری تکنولوژی - تکنولوژی آموزشی
کلمات کلیدی فارسی: سیستم های پاسخگویی مخاطب - فناوری موبایل - یکپارچه سازی فناوری
کلمات کلیدی انگلیسی: Audience response systems - Mobile technology - Technology integration
نوع نگارش مقاله: مقاله پژوهشی (Research Article)
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1016/j.jaccedu.2020.100657
لینک سایت مرجع: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0748575120300051
دانشگاه: گروه حسابداری، دانشکده تجارت سوبی، دانشگاه سنت مری، هالیفاکس، کانادا
صفحات مقاله انگلیسی: 11
صفحات مقاله فارسی: 24
ناشر: الزویر - Elsevier
نوع ارائه مقاله: ژورنال
سال انتشار مقاله: 2020
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
کد محصول: F2431
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده


           این مطالعه، اثر ادغام فناوری موبایل با سیستم های پاسخگویی مخاطب  (ARS ) بر عملکرد و تجربه دانشجویان را نشان می دهد. با مقایسه دانشجویان در کلاس ها با استفاده از ARS تک منظوره سنتی (کلیکر)  با دانشجویان در کلاسها با استفاده از ARS مبتنی بر فناوری موبایل (ARS موبایل)، در می یابیم، دانشجویان با استفاده از دومی، به طور متوسط، در آزمون های نهایی،  3.6 درصد بیشتر نمره کسب نمودند و یک تجربه مثبت تر را در سه دوره حسابداری مالی مختلف گزارش نمودند. یافته های ما حاکی از این است مزایای فناوری ARS ثبت شده توسط مطالعات قبلی نه تنها حفظ شده است بلکه با ترکیب فناوری ARS و فناوری موبایل، تقویت هم شده بودند. کمک گرفتن از این دو فناوری در محیط کلاس درس، به نظر می رسد، جایگاه مفیدی را ارائه دهد که عملکرد پایه دانشجویان و تجربه کلاس درس را بهبود می بخشد. 

 

1. مقدمه


           اثر مثبت سیستم های پاسخگویی مخاطب (ARS) بر عملکرد و تجربه دانشجویان، در ادبیات ARS، کاملا محرز است. اکثر قریب به اتفاق چنین شواهد تجربی، بر اساس ARS تک منظوره سنتی (کلیکر) است که به طور انحصاری برای مشارکت در فعالیتهای کلاس درس مربوط به کلیکر بکار می رود.  با پیشرفت های سریع در فناوری موبایل و وجود حاضر در همه جای فزاینده دستگاه های موبایل، کلیکر همچنان، به طور سیار، عمل کرده است.  با این حال، اینکه آیا ARS مبتنی بر فناوری موبایل (ARS موبایلی)، به اندازه کلیکر به عنوان یک ابزار تدریس کلاس درس، موثر است یا نه، نامعلوم می ماند. از یک سو، ترکیب فناوری موبایل و ARS، اثر مثبت ARS را ارتقا می بخشد زیرا فناوری موبایل، ARS را بسیار جذاب تر و جالب تر می سازد (مثلا صفحه نمایش های لمسی، موسیقی پس زمینه و رتبه بندی های شرکت کنندگان). از سوی دیگر، دستگاه های موبایل به عنوان یک عامل حواس پرتی بزرگ در کلاس های درس، محسوب می شوند.  زمانیکه استفاده از دستگاه های موبایل برای فعالیت های ARS مجاز شود، ممکن است دانشجویان خیلی اوقات از دستگاه های موبایل برای فعالیت های نامرتبط به کلاس استفاده کنند که منجر به کاهش اثر مثبت ARS می شود. آیا ARS موبایل میتواند یک جایگاه یادگیری بهتر محسوب شود که اثر مثبت کلیکر را با وجود اثر مخل دستگاه های موبایل حفظ نماید یا تاثیر مخل دستگاه های موبایل، زمانیکه دو فناوری ادغام می شوند، اثر مثبت کلیکر را کاهش دهد؟ این مطالعه به منظور پاسخ دهی به این سوالات با بررسی اثر ادغام فناوری موبایل و ARS بر روی تجربه و عملکرد دانشجویان در دوره های درسی حسابداری مالی است . 


             ما یک آزمایش کنترل شده را در سه دوره درسی حسابداری مالی متفاوت اجرا نمودیم. هر دوره دارای دو بخش (کلاس) بود که هر دوره در یک ترم واحد ارائه میشدند که توسط یک استاد واحد با ساختار و محتوای یکسان تدریس می شدند، جز اینکه، ARS موبایل برای کوئیزهای عادی در یک بخش بکار می رفت و در بخش دیگر، کلیکر بکار می رفت. هدف ما، مقایسه اثر ARS موبایل با اثر کلیکر بر عملکرد دانشجو بود که از طریق نمرات آزمون نهایی و تجربه دانشجو، نشان داده می شد که بر اساس یک زمینه یابی انتهای دوره درسی بود. پی بردیم، دانشجویان در بخش ARS موبایل، به طور متوسط، 3.6 درصد بیشتر در آزمون های نهایی خود، نمره گرفتند و یک تجربه بهتر را با ARS نسبت به دانشجویان در بخش های کلیکر، گزارش نمودند. این نتایج حاکی از این مساله است، ترکیب فناوری موبایل و فناوری ARS، یک پایگاه یادگیری کلاس درس مفید را می آفریند و تاثیر مثبت ARS با فناوری موبایل تقویت می شود.


             این مطالعه، سه هم بخشی مهم را ایجاد می کند. اولا، این مطالعه، شکاف در تحقیقات ARS را با ارائه شواهدی در زمینه تاثیر تکرار کنونی فناوری ARS یعنی ARS موبایل، تامین می کند. اکثر مطالعات بررسی کننده ARS، با استفاده از کلیکر به عنوان ابزار تحویل اجرا شده اند. با این حال، با پیشرفت های صورت گرفته در فناوری موبایل، کلیکر به یک فناوری قدیمی تبدیل شده است. در حد و حدود دانش ما، مطالعات معدودی بر اثر ARS موبایل، تمرکز یافته اند. لذا، اینکه با گذار ARS به فناوری موبایل آیا اثر مثبت کلیکر باقی می ماند یا خیر، اثبات نشده و نامعلوم است.


            ثانیا، این مطالعه با تحقیقات پیرامون اثر فناوری موبایل بر آموزش هم بخشی دارد زیرا یک نمونه از ترکیب مفید فناوری موبایل با فناوری های کلاس درس را ارائه می دهد. با وجود پتانسیل وسیع فناوری موبایل (سراتو، پارگمن، نوری و میلراد، 2018؛ لی و سانگ، 2018؛ رایبرگ، دیویدسن و هاگسون، 2018؛ اسکاچر، 2009؛ سان، لین، وو، زو و لو، 2018)، دستگاه های موبایل بیشتر به عنوان یک منشاء مهم مشکل در آموزش تبدیل شده اند که به علت شیفتگی بیش از حد دانشجویان به آنهاست. یک زمینه یابی صورت گرفته از سوی تیندل و بولاندر (2012)که استفاده از دستگاه موبایل در کلاس های درس کالج را بررسی می کرد آشکار کرد، 95 درصد دانشجویان، تلفن های خود را روزانه به کلاس می آوردند و 92% از دانشجویان از تلفنهای خود برای ارسال پیام های متنی در طول زمان کلاس استفاده می کردند. به علاوه، حواس دانشجویان با نوشتن پیام سایر دانشجویان در طول کلاس، پرت میشد. دانکان، هوئکسترا و ویلکاکس (2012)، یک وابستگی منفی بین استفاده از دستگاه های موبایل در کلاس و عملکرد دانشجو را مشخص کردند. به طور ویژه، دانشجویانی که استفاده عادی از موبایل را در کلاس گزارش کردند، یک اختلاف نمره منفی متوسط 0.36 را بر روی یک مقیاس چهار امتیازی نمرات نهایی در هشت دوره درسی علوم مقدماتی در یک دانشگاه مهم امریکایی نشان دادند. با وجود بحث شدید در زمینه تاثیرات دستگاه های موبایل بر روی عملکرد و تجربه کلاس درس، هم موافقین و هم مخالفین این فناوری، موافق هستند، دستگاه های موبایل برای ماندن در اینجا هستند و نگه داشتن آنها خارج از کلاس درس عملا غیر ممکن است. یافته هایی که متحرک سازی (موبایلی کردن) ARS، اثر مثبت موجود کلیکر را تقویت می کند از این مفهوم حمایت می کند که اگر فرد نتواند با این فناوری مبارزه کند، بهتر است، عاقلانه از آن استفاده نماید.


        نهایتا، این مطالعه، یک چشم انداز جدید را در زمینه ارزیابی فناوری های کلاس درس ارائه می دهد. اکثر مطالعات موجود بررسی کننده فناوری های کلاس درس، بر تاثیرات یک فناوری واحد به طور مجزا تاکید دارند. روند اخیر در توسعه وسایل الکترونیکی مصرف کننده حاکی از این است که دستگاه های چند کارکردی، به سرعت جایگزین دستگاه های کمتر جامع می شوند. تحقیقات در زمینه فناوری های کلاس درس باید تعامل بالقوه فناوری های مختلف را مد نظر قرار دهد. در حد دانش ما، این مطالعه، اولین مطالعه ای است که بر اثر تلفیق فناوری کلاس درس تمرکز دارد.


             واقعیتی که دوره های درسی حسابداری برای آزمایش ما انتخاب شده اند نیز، اهمیت مضاعفی را به این مطالعه می بخشد. در دهه های اخیر، در کمیت و کیفیت دانشجویانی که مطالعه حسابداری را انتخاب می کردند، کاهش وجود داشته است، بویژه در ایالات متحده، کانادا و انگلستان (سالمی و یوبانکز، 1996). دوره های درسی حسابداری مالی، ذاتا متراکم هستند و به طور خاصی از رویکرد یادگیری فعال بهره می برند. ابزارهای تدریس موثر، همانند ARS، که دارای اثر مثبت بالقوه بر تجربه دانشجویان و عملکرد از طریق مشغولیت بهتر است، میتوانند به دانشجویان کمک کنند تا در دروس خود موفق شده و در برنامه های حسابداری بمانند. این مطالعه شواهدی را ارائه می دهد که ARS موبایل، حتی از کلیکر در این زمینه، موثرتر است.


             بقیه این مقاله به صورت ذیل، سازماندهی میشود. در بخش بعدی، یک نقد و بررسی از ادبیات مرتبط را ارائه می دهیم و دو فرضیه مطالعه را ایجاد می کنیم. آنگاه، طراحی تحقیقاتی خود را معرفی کرده و یک توصیف از داده های خود را ارائه می دهیم. سپس، نتایج آزمونهای فرضیه خود را ارائه داده و در نهایت، نتیجه گیری های مطالعه را خلاصه کرده و ارائه می دهیم.

 

2. نقد و بررسی ادبیات و ایجاد فرضیه


          مطالعات قبلی نشان داده اند ARS میتواند عملکرد دانشجویان و تجارب یادگیری آنها را در طیف وسیعی از دوره های درسی بهبود بخشد (مثلا Anderson et al., 2015; Bode, Drane, Kolikant, & Schuller, 2009; Edmonds & Edmonds, 2008; Oswald &Rhoten, 2014; Premuroso, Tong, & Beed, 2011; Stowell & Nelson, 2007; Sprague & Dahl, 2010). به عنوان مثال، ادموندز و ادموندز (2008)، شواهدی را ارائه نمودند که به طور متوسط، دانشجویانی که از ARS استفاده می کنند، نسبت به دانشجویانی که از ARS استفاده نمی کنند 3.15 درصد نمره بالاتری را در دروس خود بدست می آورند. چوئی، مارتین و پایک (2013) پی بردند، دانشجویان در بخش های ARS، نمرات کوئیز بالاتری را نسبت به دانشجویان در بخش های بدون ARS دریافت نمودند، گرچه تفاوت معناداری در نمرات نهایی دو گروه وجود نداشت. این مولفین، پیشنهاد دادند، بازخور آنی، اثرات مثبت ARS بر عملکرد دانشجو را سبب شد.از این گذشته، مطالعات دریافته اند، تاثیر ARS ممکن است رفتار مطالعاتی دانشجویان را تغییر دهد. 

نمونه متن انگلیسی مقاله

Abstract

            This study examines the impact of integrating mobile technology with audience response systems (ARS) on students’ performance and experience. By comparing students in classes using traditional single-purpose ARS (Clicker) with students in classes using mobile technology-based ARS (Mobile ARS), we find that the latter earned, on average, 3.6 percent more on their final examinations and reported a more positive experience in three different financial accounting courses. Our findings suggest that the benefits of ARS technology documented by prior studies not only survived but were also strengthened by combining ARS technology and mobile technology. Leveraging the two technologies within the classroom environment appears to provide an advantageous platform that improves students’ grade performance and classroom experience.

1. Introduction

            The positive impact of audience response systems (ARS) on students’ performance and experience has been well established in the ARS literature. Most, if not all, of such empirical evidence is based on traditional single-purpose ARS (Clicker), which is used exclusively for participation in Clicker-related classroom activities1 . With the rapid advances in mobile technology and the increasingly ubiquitous presence of mobile devices, Clicker has also gone mobile.2 However, whether mobile technology-based ARS (Mobile ARS) is as effective as Clicker as a classroom teaching tool remains unknown. On the one hand, combining mobile technology and ARS could enhance the positive impact of ARS because mobile technology renders ARS more attractive and more interesting (e.g., touch screens, background music, and rankings of participants). On the other hand, mobile devices are known to be a huge distraction in classrooms.3 When permitted to use mobile devices for ARS activities, students may use mobile devices more often for class-unrelated activities, leading to a decrease in the positive impact of ARS. Could Mobile ARS be an advantageous learning platform that retains the positive impact of Clicker despite the distractive effect of mobile devices or would the distractive effect of mobile devices diminish the positive impact of Clicker once the two technologies are integrated? This study aims to answer these questions by examining the impact of integrating mobile technology and ARS on students’ experience and performance in financial accounting courses.

           We conducted a controlled experiment in three different financial accounting courses. Each course had two sections (classes) offered in the same semester that were taught by the same instructor with the same structure and contents, except for that Mobile ARS was used for regular quizzes in one section, and Clicker was used in the other section. Our goal was to compare the impact of Mobile ARS with that of Clicker on student performance, which was proxied by their final exam grades, and student experience, which was based on a course-end survey. We found that the students in the Mobile ARS sections earned, on average, 3.6 percent more on their final examinations and reported a better experience with ARS than the students in the Clicker sections. These results suggest that the combination of mobile technology and ARS technology creates an advantageous classroom learning platform and that the positive effect of ARS is strengthened by mobile technology.

            This study makes three important contributions. First, this study fills the gap in ARS research by providing evidence regarding the effect of the current iteration of ARS technology, i.e., Mobile ARS. Most studies investigating ARS have been conducted using Clicker as the delivery instrument. However, with advances in mobile technology, Clicker has become a thing of the past. To the best of our knowledge, few studies have focused on the impact of Mobile ARS. Thus, whether the positive impact of Clicker survives ARS’ transition to mobile technology is undocumented and unknown.

             Second, this study contributes to research concerning the impact of mobile technology on education by providing an example of the beneficial combination of mobile technology with other classroom technologies. Despite the immense potential of mobile technology (Cerratto, Pargman, Nouri and Milrad, 2018; Li and Song, 2018; Ryberg, Davidsen and Hodgson, 2018; Schachter, 2009; Sun, Lin, Wu, Zhou, and Luo, 2018), mobile devices have become known more as a source of substantial problem in education due to student’s excessive preoccupation with them. A survey conducted by Tindell and Bohlander (2012) investigating mobile device use in college classrooms revealed that 95 percent of students brought their phones to class daily and that 92 percent of students used their phones to send text messages during class time. Furthermore, the students became distracted by other students’ texting during class. Duncan, Hoekstra, and Wilcox (2012) established a negative association between in-class use of mobile devices and student performance. Specifically, students who reported regular cell phone use in class showed an average negative grade difference of 0.36 on a four-point scale of final grades in eight introductory science courses at a major U.S. university. Despite the intense debate regarding the effects of mobile devices on student classroom performance and experience, both proponents and opponents of this technology agree that mobile devices are here to stay and that keeping them out of classrooms is practically impossible. The findings that ARS mobilization strengthens the existing positive impact of Clicker reinforces the notion that if one cannot fight this technology, it is better to use it wisely.

         Finally, this study provides a new perspective regarding the evaluation of classroom technologies. Most existing studies investigating classroom technologies focus on the effects of a single technology in isolation. The recent trend in consumer electronics development suggests that multifunctioning devices are rapidly replacing less integrated devices. Research concerning classroom technologies should consider the potential interaction of different technologies. To the best of our knowledge, this study is the first to focus on the impact of classroom technology integration.

           The fact that accounting courses were chosen for our experiment also gives this study added relevance. In recent decades, there has been a decline in the quantity and quality of students who chose to study accounting, especially in the U.S., Canada and the UK (Salemi & Eubanks, 1996). Financial accounting courses are cumulative in nature and particularly benefit from the active learning approach. Effective teaching tools, such as ARS, which have a potential positive impact on students’ experience and performance through better engagement, can help students succeed in their courses and stay in accounting programs. This study provides evidence that Mobile ARS is even more effective than Clicker in this regard.

           The remainder of this paper is organized as follows. In the following section, we provide a review of the relevant literature and develop the two study hypotheses. Then, we introduce our research design and provide a description of our data. Next, we present the results of our hypothesis tests, and finally, we summarize and provide the conclusions of the study.

2. Literature review and hypothesis development

          Previous studies have shown that ARS can improve students’ performance and learning experiences in a wide range of courses (e.g., Anderson et al., 2015; Bode, Drane, Kolikant, & Schuller, 2009; Edmonds & Edmonds, 2008; Oswald & Rhoten, 2014; Premuroso, Tong, & Beed, 2011; Stowell & Nelson, 2007; Sprague & Dahl, 2010). For example, Edmonds and Edmonds (2008) provided evidence that on average, students using ARS earned 3.15 percent higher course grades than students who did not use ARS. Chui, Martin, and Pike (2013) found that students in ARS sections received higher quiz scores than those in sessions without ARS, although there was no significant difference in the two groups’ final grades. These authors suggested that immediate feedback caused the positive effects of ARS on student performance.

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده
1. مقدمه
2.نقد و بررسی ادبیات و ایجاد فرضیه
3.طراحی تحقیق
3.1 توصیف آزمایش 
3.2 آزمون فرضیه 1
3.3 آزمون فرضیه 2
3.4 نمونه 
4. نتایج 
4.1 آمارهای توصیفی
4.2 نتایج رگرسیون (فرضیه 1)
4.3 نتایج زمینه یابی (فرضیه 2)
4.4  نتایج سوالات زمینه یابی برای فقط دانشجویان ARS موبایل 
5. نتیجه گیری 
منابع

فهرست مطالب (انگلیسی)

Abstract
1. Introduction
2. Literature review and hypothesis development
3. Research design
3.1. Description of the experiment
3.2. Test of Hypothesis 1
3.3. Test of Hypothesis 2
3.4. Sample
4. Results
4.1. Descriptive statistics
4.2. Regression results (Hypothesis 1)
4.3. Survey results (Hypothesis 2)
4.4. Results of the survey questions for mobile ARS students only
5. Conclusion
References

محتوای این محصول:
دانلود رایگان مقاله مزایای ترکیب تکنولوژی موبایل و سیستم های پاسخگویی مخاطبین با فرمت pdf و ورد ترجمه به همراه اصل مقاله به زبان انگلیسی
بدون دیدگاه