دانلود رایگان مقاله مقدمه ای به رویکرد طبقاتی به حقوق بین الملل
ترجمه رایگان

دانلود رایگان مقاله مقدمه ای به رویکرد طبقاتی به حقوق بین الملل

عنوان فارسی مقاله: مقدمه ای به رویکرد طبقاتی به حقوق بین الملل
عنوان انگلیسی مقاله: Prolegomena to a Class Approach to International Law
کیفیت ترجمه فارسی: مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)
مجله/کنفرانس: مجله اروپایی حقوق بین الملل - European Journal of International Law
رشته های تحصیلی مرتبط: حقوق - علوم اجتماعی - علوم سیاسی - اقتصاد
گرایش های تحصیلی مرتبط: حقوق بین الملل - جامعه شناسی - جامعه شناسی سیاسی - اقتصاد مالی
شناسه دیجیتال (DOI): https://doi.org/10.1093/ejil/chq009
دانشگاه: مرکز مطالعات حقوقی بین المللی، دانشکده مطالعات بین المللی، دانشگاه جواهر لعل نهرو، دهلی نو، هند
صفحات مقاله انگلیسی: 26
صفحات مقاله فارسی: 28
ناشر: EJIL
نوع ارائه مقاله: ژورنال
نوع مقاله: ISI
سال انتشار مقاله: 2010
مبلغ ترجمه مقاله: رایگان
ترجمه شده از: انگلیسی به فارسی
شناسه ISSN: 1464-3596
کد محصول: F1844
نمونه ترجمه فارسی مقاله

چکیده

      این مقاله, مقدمه ای به یک رویکرد طبقاتی در قوانین بین المللی ارائه می دهد. تز "مرگ کلاس" را به چالش می کشد و در مورد ارتباط دائمی مقوله “طبقه” استدلال می کند. در میان چیزهای دیگر، بحث این است که مقوله “طبقه”, بدون حذف تقسیمات جنسی و نژاد رده بندی می شود. با توجه به ظهور یک تشکیلات اجتماعی جهانی، این مقاله ادعا می کند که یک طبقه سرمایه داری فراملی در حال شکل دهی به قوانین و نهادهای بین المللی در دوران جهانی سازی است. این امر خواستار پیوند دادن انتقاد طبقاتی از قوانین و نهادهای معاصر با ایده و شیوه های مقاومت است و در این زمینه، معنای بین المللی گرایی و مبارزه طبقاتی را برای یک طبقه در حال ظهور مظلوم فراملیتی را در نظر می گیرد. این مقاله با معرفی مزایای یک رویکرد طبقاتی در قوانین بین المللی به نتیجه گیری می رسد.

1. مقدمه

      این مقاله, مقدمه ای بر رویکرد طبقاتی به قوانین بین المللی ارائه می دهد. اگرچه تحقیقات حقوق بین المللی جریان اصلی (MILS) برای کمک به درک حقوق بین الملل معاصر (CIL) بسیار مفید است، تمرکز انحصاری آن روی کشورها، بازرسی جدی از گروه های اجتماعی و طبقاتی که بر سیاست های دولت تاثیر می گذارد و اغلب عوامل اصلی و سودمند رژیم های حقوق بین الملل را مسدود می کند.

      در مقابل، یک رویکرد طبقاتی به حقوق بین الملل, در کنار دولت ها, روی گروه ها و طبقات اجتماعی تمرکز می کند که به قوانین بین المللی شکل می دهند و از نظر تاریخی به آنها شکل داده اند که ما را قادر می سازند تا شکاف های مهمی را در درک فرایند ساخت و اجرای قانون بین المللی، از جمله موقعیت وکلای بین المللی در نظام بین المللی پر کنیم. یک تمركز طبقاتی، به نحوی متفاوت، وكلای بین المللی را قادر می سازد كه رشته حقوق بین الملل را مانند افراد دست اندرکار مورد توجه قرار دهند.

       یک رویکرد طبقاتی به حقوق بین الملل لزوماً به معنی یک رویکرد مارکسیستی به حقوق بین الملل نیست. Weber، Durkheim و Bourdieu، از جمله کسانی بودند که کلاس طبقه اجتماعی را برای درک جامعه مدرن به کار گرفتند. بنابراین درک آنها از "کلاس" می تواند به همان اندازه برای ترسیم یک رویکرد طبقاتی به قوانین بین المللی مورد استفاده قرار گیرد. در حالی که این مقاله بر مارکس و مترجمانش (از جمله Bourdieu) متکی است، فرضیه اصلی این است که هر رویکرد طبقاتی، هرچند به شیوه های گوناگون، برای کمک به درک CIL بسیار مفید است. یک رویکرد طبقاتی نیز به معنای رد روشهای غیرطبقاتی (محافظه کارانه، لیبرال، فمینیست یا پست مدرن) به CIL نیست. اینها می توانند یکدیگر را تکمیل نمایند تا درک ساختار و فرایند حقوق بین الملل را بهتر نمایند. اما یک رویکرد طبقاتی قطعاً این دیدگاه را رد می کند که ارزش های انسانی جهانی, پایه ای مناسب تر برای درک و ارزیابی عملکرد قانون بین المللی می باشند. زیرا چنین رویکردی، مشکلات ثابت شده در جامعه، را از نظر ملی و جهانی نادیده می گیرد. در حالیکه ارزشهای انسانی جهانی قطعاً در گفتمان حقوق بین الملل جایگاه دارد، آنها مانند گفتمان حقوق بشر، تحت تخصیص انتخابی، تفسیرهای تمثیلی و دستکاری توسط گروه ها، طبقات و دولت های غالب هستند.

      در بیان یک رویکرد طبقاتی به حقوق بین الملل، این مقاله به شرح زیر ادامه می یابد. بخش 2, از طریق به چالش کشیدن "مرگ تز طبقه", روی مقوله “طبقه” تمرکز می نماید. در فرایند نقد تز «پایان طبقه»، به دیدگاه نویسندگان کلیدی مانند Bourdieu, Poulantzas, Resnick  و  Wolf,  و  Wright  اشاره دارد. این بینش نشان می دهد که رده  “طبقه” حتی در جوامع پیشرفته سرمایه داری همچنان ادامه دارد و نباید مخالف با رده های جنسیت و نژاد دیده شود و به مکمل بودن بین انها اشاره می کند. بخش 3 در نظر می گیرد که آیا صحبت از شکل گیری اجتماعی جهانی و طبقات جهانی مقتضی و مناسب است. در این راستا، این بخش, معنای یک «شکل گیری اجتماعی» را روشن می کند و به کاراکتر جهانی سرمایه داری و ظهور یک حوزه عمومی فراملی اشاره می کند که شواهدی از وجود یک تشکل اجتماعی جهانی را ارائه می دهد. سپس این بخش نگاه به ظهور یک طبقه سرمایه داری فراملی (TCC) را ادامه می دهد که جهانی شدن را در کشورهای توسعه یافته و کشورهای جهان سوم تحریک می کند و تأثیر TCC بر CIL را بررسی می کند. بخش چهارم، در برابر پشت صحنه طبقه غالب نژادی فراملی (TOC)، معنای "بین المللی سازی" و "مبارزه طبقاتی" امروز و رابطه آن با CIL را در نظر می گیرد. بخش 5 به صورت طرحواره, لیست مزایای استفاده از رویکرد طبقاتی در قوانین بین المللی را فهرست می کند.

2. بر اساس طبقه

       برای پیشبرد یک رویکرد طبقاتی برای قانون بین المللی, ابتدا باید مفهوم «طبقه» را روشن کنیم. طبقات اجتماعی در ادبیات مارکسیستی کلاسیک به صورت زیر تعریف شده اند:

طبقات, گروه های بزرگی از افراد متفاوت از یکدیگر به واسطه مکان هایی که اشغال می کنند در یک نظام تعیین شده تاریخی در تولید اجتماعی، از طریق رابطه آنها (در اغلب موارد تثبیت شده و تدوین شده در قانون) به وسیله تولید، توسط نقش آنها در سازماندهی اجتماعی کار و در نتیجه، به واسطه ابعاد سهم ثروت اجتماعی که آنها در اختیار دارند و نحوه کسب آن می باشند. طبقات, گروه هایی از افراد هستند که یکی از آنها می تواند نیروی کار دیگری را به دلیل مکان های مختلفی که در سیستم مشخصی از اقتصاد اجتماعی اشغال می کنند، برای خود بردارد.

      وظیفه روشن کردن مفهوم "طبقه" را می توان از طریق یک بازنگری انتقادی از استدلال های اصلی پیشنهادی برای حمایت از تز "مرگ طبقه" انجام داد. امروزه ادعا می شود که رده  “طبقه” حداقل برای پنج دلیل زیر, دیگر مفید نیست:

       اول، علیرغم تمرکز آن بر جامعه شناسی مارکسیستی، مقوله “طبقه” به اندازه کافی توسعه نیافته است. محققان مارکسیستی خودشان اعتراف می کنند که "مفاهیم مارکسیستی سنتی در مورد مفاهیم طبقه به طور کلی مبهم و ناکافی هستند". گرایش عمومی روی کار با یک مدل دو طبقه ای از جوامع سرمایه داری است: طبقه سرمایه داری و کارگر، که یک دیدگاه بی خاصیت از ساختارهای پیچیده چند-طبقه اجتماعی را ارائه می دهد.

     ثانيا، تعيين طبقات براساس روابط اقتصادي است که شناسايي طبقات در حوزه های ايدئولوژيک و سياسي را تعيين مي کند. برعکس، نقش ایدئولوژیک و سیاسی طبقات به سادگی از مکانهای اقتصادی آنها و بدون در نظر گرفتن واسطه ها و تعاملات چندملیتی که این نقش ها را تعیین می کند، ناشی می شود.

      سوماً، به طور فزاینده ای به رسمیت شناخته شده است که تقسیمات جنس و نژاد در جامعه به اندازه تقسیم "طبقه" برجسته هستند. عدم شناخت این تقسیمات دیگر اجتماعی، مقوله “طبقه” را کمتر مفید جلوه می دهد. از سوی دیگر، تلاش برای تطبیق و ترکیب این مقوله های دیگر، مقوله “طبقه” را به نقطه ای می رساند که در آن تمایز و سودمندی تحلیلی خود را از دست می دهد.

نمونه متن انگلیسی مقاله

Abstract

      This article offers an introduction to a class approach to international law. It challenges the ‘death of class’ thesis and argues for the continued relevance of the category of ‘class’. Among other things, the contention is that the category of ‘class’ subsumes without erasing the gender and race divides. Noting the emergence of a global social formation the article claims that a transnational capitalist class is shaping international laws and institutions in the era of globalization. It calls for the linking of the class critique of contemporary laws and institutions with the idea and practices of resistance, and considers in this setting the meaning of internationalism and class struggle today for an emerging transnational oppressed class. The article concludes by schematically outlining the advantages of a class approach to international law.

1. Introduction

     This article offers an introduction to a class approach to international law. While mainstream international law scholarship (MILS) has much to contribute to the understanding of contemporary international law (CIL), its near exclusive focus on states occludes a serious examination of social groups and classes which influence state policies and are often principal movers and beneficiaries of international law regimes.

      In contrast, a class approach to international law focuses besides states on social groups and classes which are shaping and have historically shaped international law, enabling us to fill crucial gaps in the understanding of the international law making and implementation process, including the location of international lawyers in the international system. A class focus, to put it differently, enables international lawyers to practise the discipline of international law as if people mattered.2

      A class approach to international law does not necessarily mean, it is also worth stressing at the outset, a Marxist approach to international law. Weber, Durkheim, and Bourdieu, among others, also deployed the social category class to understand modern society.3 Their understanding of ‘class’ can therefore equally be used to sketch a class approach to international law. While this article relies on Marx and his interpreters (including Bourdieu), the underlying assumption is that any class approach has, albeit in different ways, much to contribute to an understanding of CIL. A class approach also does not mean the rejection of non-class approaches (conservative, liberal, feminist, or post-modern) to CIL. These can complement each other better to understand the structure and process of international law. But a class approach certainly rejects the view that universal human values are a more suitable basis for understanding and evaluating the functioning of international law.4 For such an approach neglects established fractures in society, both national and global. While universal human values certainly have a place in international law discourse, they are, like human rights discourse, subject to selective appropriation, parochial interpretations, and manipulation by dominant groups, classes, and states.

      In articulating a class approach to international law the article proceeds as follows. Section 2 dilates on the category of ‘class’ through challenging the ‘death of class thesis’. In the process of critiquing the ‘end of class’ thesis, it refers to the views of key writers such as Bourdieu, Poulantzas, Resnick and Wolf, and Wright. It inter alia suggests that the category of ‘class’ has continued relevance even in advanced capitalist societies and is not to be viewed in opposition to the categories of gender and race, pointing to the complementarities between them. Section 3 considers whether it is appropriate to speak of a global social formation and global classes. In this regard it clarifies the meaning of a ‘social formation’ and refers to the global character of capitalism and the emergence of a transnational public sphere to evidence the existence of a global social formation. The section then goes on to look at the emergence of a transnational capitalist class (TCC) which drives globalization in both the developed and third world countries and examines the impact of TCC on CIL. Section 4 considers, against the backdrop of a congealing Transnational Oppressed Class (TOC), the meaning of ‘internationalism’ and ‘class struggle’ today and its relationship to CIL. Section 5 schematically lists the advantages of adopting a class approach to international law.

2. On Class

      In order to advance a class approach to international law it is necessary at first to clarify the concept of ‘class’. Social classes have been defined in classical Marxist literature as follows:

Classes are large groups of people differing from each other by the place they occupy in a historically determined system of social production, by their relation (in most cases fixed and formulated in law) to the means of production, by their role in the social organisation of labour, and, consequently, by the dimensions of the share of social wealth of which they dispose and the mode of acquiring it. Classes are groups of people one of which can appropriate the labour of another owing to the different places they occupy in a definite system of social economy.5

      The task of clarifying the concept of ‘class’ may be accomplished through a critical review of the principal arguments advanced to support the ‘death of class’ thesis. It is today contended that the category of ‘class’ is no longer useful for at least five reasons:

      First, despite its centrality to Marxist sociology, the category of ‘class’ has not been adequately developed. Marxist scholars themselves admit that the ‘traditional Marxist notions of class are generally vague and inadequate’.6 The general tendency is to work with a two-class model of capitalist societies: the capitalist and the working class, offering an impoverished view of complex multi-class social structures.

      Secondly, the determination of classes is based on economic relations occluding the identification of classes in the ideological and political spheres. Conversely, the ideological and political role of classes is simply derived from their economic locations without taking into account the multifaceted mediations and interactions which determine these roles.

      Thirdly, it is increasingly recognized that the gender and race divides in society are as salient as the ‘class’ divide. The non-recognition of these other social divides renders the category of ‘class’ less than useful. On the other hand, attempting to accommodate and incorporate these other categories dilutes the category of ‘class’ to a point where it loses its distinctiveness and analytical usefulness.

فهرست مطالب (ترجمه)

چکیده

1. مقدمه

2. بر اساس طبقه

3. از طبقات ملی تا جهانی: در شکل گیری اجتماعی جهانی

Aیک تمایز بین شیوه تولید و شکل گیری اجتماعی

B کاراکتر جهانی سرمایه داری

C ظهور یک حوزه عمومی فراملی

D   TCC: مورد اروپا

E TCC: مورد دنیای در حال توسعه

F TCC و حقوق بین الملل

4. قانون بین المللی از زیر: مبارزه جهانی TOC

Aیک بین المللی گرایی امروزی

B خشونت امروزی

C مبارزه طبقاتی امروزی

5. نتیجه گیری: اهمیت رویکرد طبقه

فهرست مطالب (انگلیسی)

Abstract

1 Introduction

2 On Class

3 From National to Global Classes: On Global Social Formation

A Distinction Between Mode of Production and Social Formation

B The Global Character of Capitalism

C Emergence of a Transnational Public Sphere

D The TCC: the Case of Europe

E The TCC: the Case of the Developing World

F The TCC and International Law

4 International Law from Below: Global Struggles of TOC

A Internationalism Today

B Violence Today

C Class Struggle Today

5 Conclusion: The Significance of Class Approach

محتوای این محصول:
دانلود رایگان مقاله مقدمه ای به رویکرد طبقاتی به حقوق بین الملل با فرمت pdf و ورد ترجمه به همراه اصل مقاله به زبان انگلیسی